VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Idag är ingen bra dag….

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

IMG_3834

Idag gjorde det ont i mamma-hjärtat 💔

Riktigt ont… jag är inte alla tillfreds med situationen. Usch! Varannan vecka livet äter upp mig inifrån just nu! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag körde mitt första träningspass i på bootcamp strax efter att jag lämnade. Det tog emot, men jag gjorde det ändå. Det var sjukt kul och effektivt! Det fick mig att må bättre efteråt. Att få ur frustration, ilska, och besvikelse över ovissheten som framtiden bär med sig är tungt! Träning är terapi!👊🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEN nu är jag helt slut. Jag gråter och drar räcker över huvudet och säger Gonatt ❤

idag är ingen bra dag, men nya tag imorgon!

Kram /My Martens 


Annons

Kommentarer


 1. Charlotte 17 april, 2017 on 21:41 Svara

  Usch, inget kul o vara ledsen. Är väl alltid värst de 2 första dagarna kan jag tänka. Du kanske är lite ledsen i dig själv oxå med tanke på allt som varit i ditt liv de sista året.

  Jag menar då blir allting annat så förstärkt oxå. Glöm inte bort dig själv My. Hoppas påsken varit nice o det verkar ju den uppenbarligen varit med vänner o son. Hej!

 2. Lin 17 april, 2017 on 22:48 Svara

  My, det här är ett ”nu” som inte kommer vara för evigt . Det kommer att bli bra! Att oroa sig för liv och framtid, i morgon och nästa vecka , det kan bli ett mönster som är svårt att släppa …men vad skulle hända om du släppte taget och tänkte ” det här kan jag påverka idag, det här väljer jag idag ” ? Lägg fokus på vad du kan göra . Det går att ändra negativa tankebanor, hjärnan är som en muskel som måste tränas :)

 3. Anna 17 april, 2017 on 23:04 Svara

  Tufft… Så tufft. Som mamma till 2 tjejer kan jag verkligen förstå den fysiska smärta du känner. DU har ju inte valt detta. Tycker iaf du verkar vara en toppenfin mamma! DU gör ditt allra bästa för att Ludvig ska må bra, det ska du ha all cred för! Ny dag imorgon, nya tag då. DU är stark My!! Kramar Anna

  • My 18 april, 2017 on 08:17 Svara

   Tack fina 🙏🏻❤

 4. Åse 18 april, 2017 on 07:32 Svara

  Förstår att det är jobbigt med varannan vecka. Men vad du är tänker besluta i ditt liv, så släpp aldrig lilleman. OM det inte går att lösa så finna det tyvärr ingen annan lösning än att flytta tillbaka till Öland/Kalmar. Du är som du själv skriver ett maskros barn, låt inte din egen ”lycka” ta överhand och därmed låta honom gå på 6 års på Öland och du bor kvar. Önskar dig ALLA lycka till med ditt beslut💗

  • My 18 april, 2017 on 08:17 Svara

   💖💖💖

  • Klara 18 april, 2017 on 11:49 Svara

   Så fint skrivet håller med dig, Lilleman är det viktigaste i ditt liv My tänk inte på det som har varit starta på nytt. Önskar er allt gott.

 5. Ann-Charlotte 18 april, 2017 on 08:46 Svara

  Jag förstår det dilemma som du står inför m Ludvigs skolgång. Man kan ju bara gå i skolan på ett ställe. Förmodar att han är skriven på Öland o då måste du kämpa för att få honom skriven hos dig. Verkar vara en väldigt utdragen process men tanke på hur länge det plågat o oroat dig. Men man måste alltid kompromissa vilket krossar hjärtat många gånger.

 6. Eva 18 april, 2017 on 15:57 Svara

  Ge inte upp My! Det ordnar sig säkert o Ludvig går väl i första hand. Släpp honom aldrig fina du❤️ Styrkekramar ❤️

  • My 18 april, 2017 on 19:01 Svara

   ❤❤❤🙏🏻

 7. Ulle 18 april, 2017 on 20:49 Svara

  Hej! Kan du inte bli pt på Öland el i Kalmar? Det verkar ju inte va så svårt o få jobb för dig där? O du har ju kompisar där också om jag inte minns fel:) din blogg kan du ju styra från vilken stad som helst ifrån:).
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *