VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemmablind?

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_3363

 

Powerwalk på strandpromenaden!

Godmorgon fina du ?

Jag har precis kommit hem efter en lång PW. Så skönt när solen tittar fram. man ser verkligen hur naturen utvecklas från dag till dag just nu. 

Ibland blir man hemma blind. man ser inte alltid hur vackert det faktiskt är precis utanför dörren där man bor. Det är lätet att man börjat ta vissa saker för givet och inte uppskatta det på samma sätt. Jag som ALLTID (nästan) bott vid vattnet har jätte svårt att se mig själv inte göra det, samtidigt som jag glömmer bort att faktiskt uppskatta det, då det är långt ifrån en självklarhet. 

 Bara 2min hemifrån oss så ligger Sigtuna strandpromenad. Denna brygga är en av mina favoriter. Ludvig och jag brukar gå ner i morgonrock och tofflor och ha frukost picknick där på sommaren…

Även vinter tid iof, men då är i välklädda och med varmchoklad. Men sommaren är helt klart mysigast!

Idag under min PW så såg jag mig verkligen omkring, jag tänkte just på hur hemmablind man faktiskt kan bli.

Sigtuna är en idyll. Vackert, charmigt, lugnt och tryggt. 

IMG_3366

Nu ska jag äta frukost innan det är dags att köra några PT kunder. Sen blir det en runda till stan, för både möten och träning.

I övrigt väntar en lugn skön hemmakväll. Längtar efter Lilleman, men på måndag kommer han igen. Behöver få mysa i soffan och göra ingenting känner jag. Så ser min fredag ut.

-Hur ser din fredag ut? berätta gärna =)

Kram / My Martens 


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 7 april, 2017 on 08:22 Svara

    Visst är det lätt att bli hemmablind. Det är nästan alla.
    Fredag är jobba sedan åka iväg på kärleksäventyr. Härligt.
    Ha en bra helg.
    Kram L

  2. Anna 7 april, 2017 on 12:10 Svara

    Jag sitter på tåget efter ett besök i Malmö och Citadellkliniken. Faktiskt mkt tack vare dig och dina inlägg angående din fantastiska resa. Har länge funderat på detta.. Men sen har livet kommit emellan med sjukdomar i familjen osv. Nu ska jag fatta mitt beslut om/när jag ska göra min operation. Svåraste tycker jag är att jag fortfarande får en overklig känsla, du vet den där att man ska vara tacksam över livet och att man är frisk (min mamma dog i cancer).. Ville bara tacka dig My för din ärliga, varma och genuina blogg. Även din och Åzas podd, ni gör det så bra!! Nätkramar från Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *