VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Velashape 3 Estetikstudion Kista =)

// R E K L A M // 

 

IMG_1519 IMG_1521 IMG_1528

Hej från Kista!

Nu har jag testat på en riktigt grym grej! Jag trodde knappt mina ögon! resultat efter EN behandling! 

Jag har börjat dagen med ett besök hos driftiga Parisa som äger Estetikstudion i Kista. Ibland får jag chansen att prova på nya saker. Velashape känner jag till sedan tidigare, men här på Estetikstudion så är man FÖRST ut med 3.an. 

Velashape III är en en icke-kirurgisk kroppsbehandling som effektivt arbetar för att minska/ta bort celluliter och jämnar ut huden samtidigt som den slimmar kroppen.

Velashape är den perfekta behandlingen för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan att ta till plastikkirurgi. Jag som du vet har gjort min bukplastik, och sytt ihop mina magmuskler. Efter operationen har jag en del ojämnheter på sidorna som jag nu ska föröka börja behandla med denna. Tänkte att det kunde vara roligt att testa. 

Föregångaren, 2:an finns på ett flertal kliniker, tex Akademikliniken men Estetikstudion är FÖRST i Sverige med att erbjuda 3:an där behandlingtiden är kortare, samt att effekten är dubbel och halva antalet behandlingar krävs.

Enligt dokumenterade studier kan VelaShape 3 både reducera fett och minska celluliter. Det är det första systemet i världen för fettreducering som är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få och även CE-certifierad, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

IMG_1506

Jag körde i ca 30 min på båda sidorna, alltså vid ”kärlekshandtagen”. En lite läskig känsla i början, då det blir ganska varmt. Men efter en liten sund så vande jag mig… Jag som sällan tror på någonting innan  jag testat det själv måste säga att jag är mer än POSITIVT överasskad!

Redan efter dagens första behandling så ser man en markant skillnad… svårt att uppskatta i centimeter, och ännu svårare att fotografer. Men att jag blivit tightare är helt klart ett tacksamt resultat! Jag kommer köra detta i tre omgångar nu. Ska se om jag kan få till någon före/efter bild, sen. Estetikstudion gör även andra behandlingar. Bryntatuering, ansiktsbehandlingar, fillers, laser för hårborttagning m.m.

LÄs mer och boka dig HÄR  

Parisa har låtit mig ge dig 50% på första Velashape behandlingen och du uppger mitt namn. 

Det jag gillar med Parisa och hennes kollega är att dom är så professionella och kunniga. Det är SUPER vikit för mig!

Estetikstudion är en liten, mysig, personlig klinik. Med ett brett utbud och hög kompetens! GRYMMA tjejer!  Nu ska jag mot jobbet, några PT kunder, en utbildning, p-möte och  några kunder till… Sen hem och soooova! Vi hörs senare!

Kram / My Martens

 


Kommentarer


  1. lena 9 mars, 2017 on 10:28 Svara

    Å My, vad jag är trött på dessa fuskmetoder. Varför inte tycka om sin kropp som den är ?? Det undrar jag verkligen. Vad lär dessa behandlingar barn och unga ??

  2. Janet 10 mars, 2017 on 20:47 Svara

    Men va hände här? En PT som tycker bästa sättet att få bort celluliter är att gå på behandlingar på klinik? Nja, känns inte så bra när man faktiskt får bort skiten genom träning och kost. Kram från en PT

    • My 10 mars, 2017 on 21:12 Svara

      Hej fina! Ja du… som PT, kvinna, mamma, och människa så kan jag dessvärre intyga att tyvärr är inte så fallet. För mig och många andra.. kram från en PT till en annan ?

  3. Mariella 11 juli, 2017 on 13:14 Svara

    Kul att du är så nöjd med Estetikstudio. Tyvärr kan jag inte säga detsamma. Parisa har nämligen förstört mina ögonbryn. Hon borde ha vetat bättre vad gäller min hudtyp, men inte ens en undersökning för att ta reda på vilken hudtyp jag har och vilken metod som passar bäst på mig gjorde hon. Hon ritade och körde på bara! Hon tog en jättemörk färg på mina bryn fast jag har blonderat hår. Nu är dem gråa och fula och jag får fylla på varje dag för att de ska se annorlunda ok ut. Har tid för laserborttagning om en månad.Att att se ut så här och må dåligt varje dag och inte kunna prata eller se folk i ögonen är resultatet av ett dåligt utfört jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *