VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakis med Söndagsångest deluxe!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image

 

Söndagsångest och bakis! 

Godkväll ! Igår hade jag träningsdejt med Christina. Jag är hennes PT, men ibland tränar vi tillsammans ? Sjukt kul! Måste verkligen säga att jag verkligen tycker Christina är duktig ????

Igårkväll var det födelsedags firande för kollegan, Godde.

Jag som undvikit alkohol ett tag ändrade mig och bestämde mig för att faktisk ta några glas följa med ut och dansa och ha kul.

Vi var hemma först. Massa folk, kollegor och PTs från gymmet och vänner till honom. Kul att träffa många nya människor?

BILDBOMB :

image image image image image

imageimage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi åkte in till stan och gick ut på VIDA ?

image image

Vi hade sjukt kul! Men satan i gatan vad alkohol får mig ur balans! Ångesten kommer som ett brev på posten! Man känner sig på topp ⭐️?? TILLS dippen kommer och man mår allt annat än topp! ?

vilken huvudvärk idag! ???

Men det var kul att få busa loss lite ?

Nu dröjer det definitivt länge innan nästa gång!

Vi hade bestämt att vi alla skulle träna på Goddes Crosstraining idag. 11:30, stod vi redo för ett riktigt gris pass! Fiiiiiiii fan! Lite sömn, och bakis! MEN vi var där! Denna bilden när vi pekar finger är INTE till dig, vi smsade den till våra kollegor som valde att ligga kvar i sängarna ??? hela dagen efter crossen har spenderats i soffan med film och bakismat….

Nu ska jag göra matlådor, ladda om inför ny vecka och tillbaka på banan med kost, jobb, träning och disciplin.

image

Kram på dig fina! ?

PS: In och LYSSNA på podden nu! ?


Kommentarer


  1. Charlotte 26 februari, 2017 on 22:16 Svara

    Kul ni verkar har haft det, men de är som du skriver att ångesten kommer som ett brev på posten:( jag får verkligen välja mina tillfällen då jag tycker de är värt det.

    För jag tycker att de är roligt att dra till de ibland men får jättemycket ångest i flera dar faktiskt. Vissa får mer än andra har jag förstått. Hoppas du mår bättre nu 🙂

  2. Jävligt anonym för andra än My. 26 februari, 2017 on 23:47 Svara

    Jag har jävligt mycket problem
    Med dagen -efter-ångest i 2-5 dagar. Dels för att jag själv misstänker att jag sagt jävligt mycket dumt och dels för att mitt psyke inte klarar att vara ‘bakfull’. (Även de gånger jag skött mig bra) Jag är inne på att bli nykterist av en mängd orsaker , ibland för att jag tycker att jag är jävligt ‘bright’ och skriver en jävligt skruvad kommentar, det har hänt även hos dig. Det är ofta så dumt att jag bara vill gå och dööö! Lycko dig som löser en vanlig bakfylla, en annan måste tänka om helt och faktiskt ta bort alkoholen. Mellan mig å din blogg önskar jag att min identitet står mellan oss. Kram och härligt å se att du har kul! Du som ändå är stor och är mycket för kropp och själ också kan ta med bag-in-Box beteendet?

  3. Jävligt anonym för andra än My. 26 februari, 2017 on 23:55 Svara

    Jag har fått ett förtroende (för att hon verkar mjuk och mänsklig) för My och vill att hon lyfter vardagsaölkoholismen , inte för att My har det, men för att hennes plattform hade varit fantastisk att utveckla den här typen av svårigheter som gemene man faktiskt har, det är verkligen inte ovanligt. Kan du,vill du My fördjupa dig här?

  4. marita 27 februari, 2017 on 07:28 Svara

    Du skriver att du gör matlådor kan du inte fota det vad du har i burkarna?

  5. Anna 27 februari, 2017 on 11:01 Svara

    Hej My! Funderar på ett ingrepp på citadellkliniken. Tacksam om du kunde berätta lite kort om din upplevelse, någon speciell plastikkirurg som du vill rek? Tack för en fin blogg och numera podd 🙂 Kram Anna

    • My 28 februari, 2017 on 06:53 Svara

      hej fina! Jag har skrivit om allting på plats nere ifrån just Citadell kliniken. Googla mitt namn plus bukplastik eller citadell kliniken så hittar du alla gamla inlägg plus dr osv.. =) Kram

  6. Elenor 27 februari, 2017 on 14:11 Svara

    Mycket bra podd även denna gång! Starkt av er att dela med er. Jag själv har inte gjort några ingrepp ännu men jag kommer när jag är färdig med att ha gått ner i vikt så kommer jag att ta bort överskottshud på magen och ev göra ett bröstlyft. På egen bekostnad såklart!
    Ser redan fram emot nästa podd, gillar att ni tar upp olika ämnen och diskuterar dom.
    Keep up the good work! Trevlig måndag på dig My kram.

    • My 28 februari, 2017 on 06:52 Svara

      Vad glad jag blir! Tusen tusen TACK =) Kram

  7. Maria 27 februari, 2017 on 18:38 Svara

    När jag får bakisångest gör jag som Christer Björkman och intalar mig att ” I morgon är en annan dag”..och banne mig det blir det och allt känns mycket bättre igen! 🙂 Har inte hunnit lyssna på podden ser fram emot att hinna göra det imorgon. Kram!

    • My 27 februari, 2017 on 21:08 Svara

      hahaha! bästa tipset! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *