VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min första vlogg – Cetaphil =)

{ R E K L A M } 

image

Hej fina du!

Tidigare, under förra året gjorde jag ju två inlägg om produkter från Cetaphil, minns ni? =)

Jag har som du kanske vet rosacea, som jag behandlats gör under långa perioder. Hyn är vänlig känslig på mig. Därför är det ganska svårt att hitta ”rätt” produkter för mig, och min hud. Jag tränar nästan varje dag, svettas som en gris ? Vilket också gör att jag är extra mån om att vara renlig, och tvättat mig flera gånger/dagen. Då även sörja in mig.. Igen.

Nu har jag återigen fått ÄRAN att testa lite nytt från samma hudvårdsmärke. Nämligen deras sprillans nya Cetaphil Softening Cream. 

image

Först kan jag skriva lite om Cetaphil som märke. Jo, det är det snabbaste växande hudvårdsmärke som säljs på apotek, och finns just nu på alla apotekskedjor i Sverige. Sortimentet kan såklart variera från kedja till kedja, men annars finns ju Apotea som ett säkert kort! =)

2015 kom produkterna till Sverige och de har verkligen slagit stort. Finns allt från ansiktstvätt, hudlotion, handkräm till ansiktskräm. Jag använder många av dem på lilleman också, det kanske ni minns från sist? =)

image

Cetaphil Softening Cream är en ny kräm som lugnar torr, irriterad och känslig hud.

Den är intensiv och ger effekt på en gång och i 24 timmar framåt. Det som är bra är att den går att använda både i ansiktet och på kroppen, och ett stort plus i kanten är att den är kliniskt dokumenterad!

Viktigt att veta att man använder bra grejer tycker jag. För mig som har rosacea känns det tryggt att den även rekommenderas av hudläkare, vilket tyvärr inte alla hudkrämer gör.

Just i Sverige är det ju ett kallt klimat och ofta blir man väldigt torr (speciellt den här årstiden….) och då hjälper Cetaphil att skydda den naturliga skyddsbarriären.

Så det är ett bra tips från mig, och ni kan köpa den HÄR! 

*En stor fördel är att Cetaphil inte är testade på djur. Plus i kanten för det va? =)

Jo, här kommer även en liten film. Jag har ju många av produkterna hemma och tänkte visa er mina favoriter och även berätta lite om min hudvårdsrutin…. =) hmm…låt mig säga såhär, att ”vlogga” är helt nytt för mig ?

 

 


Kommentarer


 1. Anonym 21 februari, 2017 on 17:12 Svara

  Varför framställer du dig som en mobbad, nervklen stackare. Vad vinner du på det?

  • Britt 22 februari, 2017 on 07:38 Svara

   Undrar jag också ?

  • Caroline 22 februari, 2017 on 08:58 Svara

   What? Vad fasen är detta för fråga? Fy vad oförskämt! Och SJÄLVKLART är du ”anonym”( vilket du egentligen inte är )

   • Caroline 22 februari, 2017 on 09:00 Svara

    Ska också tillägga, TACK för en inspirerande blogg, My. Ska du fortsätta med vlogga? Härligt höra din röst(har även lyssnat lite på podden) du pratar så självsäkert och ja den är härlig helt enkelt, haha!

    All lycka med livet, allt egentligen! Och tack för du inspirerar även mig till träning. Stor kram

 2. Milla 21 februari, 2017 on 17:56 Svara

  Härlig vlogg! Superbra ! Mer sådant ☺️

 3. GC 21 februari, 2017 on 18:43 Svara

  Vilken vacker tjej du är mamma My. Wow!
  Produkterna du berättade om verkar vara något för mig så jag ska köpa just dessa tre.
  Billiga var dom också så det är ju perfekt.

 4. Annica 21 februari, 2017 on 18:59 Svara

  Tack snälla för tips!

 5. anonym 21 februari, 2017 on 20:27 Svara

  Så naturlig du är framför kameran. Kan tro att du inte gjort nått annat än vlogga?

 6. cecilia 22 februari, 2017 on 04:05 Svara

  Hur gillar du Cetaphil för känslig hy? Vi bor i USA och här är märket väldigt gammalt, den enda reklamen man ser är i typ tidningar som ”Good Housekeeping” och sånt om du kan tänka dig lite som ICA Kuriren ha-ha. Produkterna säljs både i affär och på apotek och är väldigt billiga, några dollar bara. Hur dyra är dom i Sverige? Jag har provat några men jag har precis som du mkt känslig hy och fick utslag, kanske provade jag fel? En del amerikanska tjejer/kvinnor använder Cetaphil för att deras mammor har alltid gjort det, typ som Oil of Olay osv. En annan kommentar – du har alltid så fina naglar. Målar du dom själv? Tack för jätte-insprirerande blogg!

 7. Josefine 22 februari, 2017 on 09:12 Svara

  fint!!! kul med vlogg!! <3! älskar deras produkter!

 8. Beatrice östman 22 februari, 2017 on 13:35 Svara

  Jag hittade vloggen???? Hejja dig!☺️

 9. Sara 22 februari, 2017 on 22:32 Svara

  Skulle du inte kunna skriva om vad du använder för smink? Har också rosacea och har svårt att hitta ett smink som sitter bra och täcker men ändå andas. Ser ut som på bilderna att du hittat något som passar dig :) Tack för en bra och äkta blogg kram

  • My 22 februari, 2017 on 23:10 Svara

   Hej! Bra idé! Det ska jag absolut göra? Nu använder jag olika saker för olika perioder beroende på hur huden mår? Tack snälla du ??? kram

 10. Cecilia 26 februari, 2017 on 09:55 Svara

  Snygg, personlig och självsäker! Du är alltid så inspirerande i dina inlägg:) Ändra aldrig på dig, du har en grym blogg och en otrolig styrka My, ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *