VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första dagen på detox!

image image

Ny dag, nya möjligheter!  ☔️?

Jag förtränger gårdagen och fokuserar på egen träning och träning av PT kunder istället!

 Jag kommer senare under dagen att få svaret på vad hantverkarna har gjort hemma, när jag kommer hem. ( Håller tummarna)

 Idag är min första dag, på min 28 dagars ”detox” jag ska göra en hälsosam men kraftig ut-rensning!

-Wish me Good luck!

PUSS & kram /My Martens


Kommentarer


  1. Lotte 31 januari, 2017 on 12:56 Svara

    Var köper du såna juicer?
    Kan du inte visa lite från ditt kostschema?
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Kinna 31 januari, 2017 on 16:12 Svara

    Hoppas att hantverkarna har skrämt livet ur katterna.

    • Kinna 31 januari, 2017 on 16:13 Svara

      inte har skrämt dom, ska det stå, naturligtvis.

      • My 31 januari, 2017 on 19:49 Svara

        Det har dom inte. Dom är både trevliga och väldigt försiktiga….. =)

  3. GC 31 januari, 2017 on 16:18 Svara

    Den drycken är så otroligt god. Jag köper den ofta för den är just god. Men är den renande för kroppen så är det ju extra bra. Hoppas att vattenskadan är åtgärdade då du kommer hem. ❤

    • My 31 januari, 2017 on 19:49 Svara

      Den är super god. Det bästa är att Lilleman också tycker om den =) Kom precis hem….. tvättar, och städar för fullt! =) Kram <3

  4. Bettan 31 januari, 2017 on 16:33 Svara

    Då vet du inte mkt om nutrition. Den s.k utrensningen är bara en stor BLUFF !
    Jag är docent inom nuitrition så jag hittar inte på

  5. Molly 31 januari, 2017 on 17:04 Svara

    Igår var det första dagen på ditt nya kostschema, idag är det första dagen på din detox månad!!!! Skiftar ganska snabbt i din kost…..eller är det för att en annan bloggare skrev att de skulle detoxa februari… och då ska du vara snäppet före…

    • My 31 januari, 2017 on 19:48 Svara

      Va? Vad pratar du om, kostschemat är upplagt av min egen morbror. För mig. Pga av hur jag både mår och hur min vikt har skenat. Jag har precis kommit hem efter en lååååång dag på jobbet. Har just nattat Lilleman, och håller på med tvätta och att röja efter gårdagens vatten kaos. Det absolut sista jag gr just nu är att läsa någon annans blogg. Jag har ju inte ens hunnit blogga själv =) Kostschemat är upplagt som en detox, som ska rensa. OCH få igång min ämnesomsättning. jag vet inte riktigt vad du frågade egentligen… du får fråga igen om något är oklart =) Kram

      • Malin 31 januari, 2017 on 23:17 Svara

        En liten kommentar om detox.. kanske du ska låta bli att stressa din kropp ännu mer.. ännu ett kostschema, upplägg att följa som du skrivit om så många gånger innan.. lår dig äta normal men hälsosam mat! Inte två ägg och en kopp kaffe.. och så massa träning på det. Din kropp pajjar ju som du märker! Att du ska vara en förebild, inspiratör när det gäller hälsa/träning – Njae ingen vidare enligt mig… hoppas inte folk tror på det och följer.. Hoppas verkligen att din morbrors schema går ut på att stressa kroppen minimalt! Rekommenderar back to basic! Grötfrukost med ägg, rejäla måltider som håller en mätt och bygger upp kroppen när du tränar!

        • My 1 februari, 2017 on 06:39 Svara

          Min detox är anpassat efter mig… Den innebär regelbundna måltider och bra mag 🙂 precis som jag skrev… Tack för omtanken! ???

          • malin 1 februari, 2017 on 08:44

            Jag förstår att den är anpassad efter dig MEN ditt mönster är tydligt.. nya upplägg vad gäller kost, träning, kosttillskott om och om igen som du inte följer och därmed kommer ytterligare stress! Detox kanske inte är rätta namnet för ditt nya upplägg utan det kanske ska kallas kostschema istället 😉 Detox är en utrensande kur som oftast består av att man under en period bara tillför grönsaker, tar bort kött, mejeriprodukter, socker och salt.. Att köra allt på en gång låter dumt! Jag vet vad jag pratar om.. Viktigast av allt i ditt liv tror jag är att minimera stressen! Få till en så lugn vardag som möjligt. Normala rutiner, ungefär samma upplägg varje dag och inte pressa in flera jobb/grejer på en dag. Sluta ha inställningen att jag klarar allt! För det är nu du börjar ana att du faktiskt inte gör det! Har hintat om det till dig under ett par år nu faktiskt.. min erfarenhet är att kost, träning osv inte spelar så stor roll till slut om man inte får till ett lugn inom sig. För hård träning, tight kosthållning stressar ännu mer om man har ett stressigt liv och framförallt en inre stress! Jag jobbar med detta varje dag och måste värdera nyttan i allt jag gör… för att välja att lägga energin på rätt saker! Just nu prioritera jag och min man träning för att båda ska må så bra som möjligt och ja då måste vi rensa i veckans schema! Får att få bra mindset och fokus på rätt saker rekommenderar jag dig att följa Olga Rönnberg på fb.. hon har skapar en grupp för det. rekommenderar till ex att rensa i sociala medier för att frigöra tid och det tror jag du skulle kunna jobba ordentligt med 😉 Kanske du ska prioritera mer tid och mindre pengar.. värdera dina utlägg och tänkt efter vad du skulle kunna rensa bort. Så har vi gjort hemma! Mindre jobb och mindre utgifter! Jag jobbar i förskola och känner verkligen att jag vill ha mer tid med mina barn istället för att någon annan ska ta hand om dom. även om vi gör det bra 😉 MEN det är ofta långa dagar i tufft tempo! Ja det blev ett långt inlägg men förhoppningsvis tar du till dig av det jag skriver.. 🙂

        • Helene 1 februari, 2017 on 06:49 Svara

          Håller med! Jag började gå ner när jag började äta regelbundet av vanlig mat. Hade höga kortisolnivåer pga att jag stressat kroppen med för lite mat och träning på det.

          • My 1 februari, 2017 on 07:16

            Ja precis… Och DET är ingenting JAG förespråkar! ? Det leder en inte framåt…. Därför handlar inte MIN detox om det…

  6. ann 31 januari, 2017 on 18:47 Svara

    Vad äter du då? Berätta gärna☺ den juicen som du har bild på är den mer nyttig än andra juicer?

    • My 31 januari, 2017 on 19:44 Svara

      Jag äter bara väldigt regelbundet, 5gg/dagen, väldigt ”vanlig” mat. Med mycket fokus på att äta just regelbundet =) Inget salt, mycket vatten och motion. Försöka få igång min ämnesomsättning igen. Sen äter jag mina dagliga vitaminer ifrån Green Nutrition =)

  7. Chris 31 januari, 2017 on 22:39 Svara

    Spännande!
    Kan du inte förklara lite på vad som skiljer en vanlig sund kost m mycket frukt/grönt// inget rött kött och det att man detoxar som du nu ska göra ?
    jag har ju såklart förstått att man renar kroppen men vad innebär det rent kostmässigt?(mer än att man tar bort socker / alkohol / koffein)
    Är nämligen lite nyfiken själv på detox men vill ju veta hur en ex 28 dagars kur kan se ut ?
    Tack !

    • My 1 februari, 2017 on 06:41 Svara

      Hej! Mitt kostchefer är anpassat efter mig… Just för att få igång ämnesomsättning, men samtidigt grunda med energi och mycket grönt. Kommer skriva mer om det när jag själv kommit in i det.. 🙂 kram på dig! ?

      • Chris 1 februari, 2017 on 07:08 Svara

        Ok !
        Tack för svar & lycka till ,säkert mycket att sätta sig in i.Men ja,skriv gärna lite om det senare,alltid så bra med lite tips & info.

        Ha en fin dag & kram.

        • My 1 februari, 2017 on 07:15 Svara

          Detsamma! Kram ?

  8. Maj 1 februari, 2017 on 07:22 Svara

    Byter du ut en måltid mot juicen eller är det ”bara” som dryck? Har hört många som ersätter maten med drycken i ca 5 dagar för en detox. Lycka till i alla fall.

    • My 1 februari, 2017 on 11:36 Svara

      Nej nej…. Jag äter mat 🙂 juicen frack jag till maten 🙂

    • Malin 2 februari, 2017 on 18:03 Svara

      Det kallas juica om man enbart dricker juice eller byter ut en eller flera måltider mot juice. Jag hamnade på sjukhus efter det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *