VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnare i OSSOAMI tävlingen! GRYMMASTE jeansen!

image
Då var det dags att presentera vinnaren i Tävlingen jag har tillsammans med OSSOAMI!

Jätte-grattis till Nina Söderlund som vann ett par valfria slitstarka OSSOAMI-jeans i tävlingen som jag körde ihop med dom förra veckan!

Till alla er som inte vann (eller som missade att var med och tävla) har Linda som driver OSSOAMI fixat ett tröstpris. Om du använder koden MY-FFFR i deras webbshop får du Fri Frakt och även Fri Retur om du skulle behöva byta eller returnera någonting. Värdekoden gäller hela vecka 47 och kan inte kombineras med andra värdekoder.

Speciellt om du inte har testat OSSOAMIs slitstarka jeans innan så är detta ett perfekt tillfälle att göra det eftersom det inte kostar dig någonting.

Om du är osäker på deras storlekar så har de en jättebra modell- och storleksguide som du hittar här .

Jag upplever dom normalstora i strl och går på den strl som Ludvig har just nu. Dom är mjuka och följsamma, trots att dom är slitarka. När jag beställer kläder till Lilleman så tar jag alltid den strl som han strax ska växa i då man kan dra åt dom i midjan om så skulle behövas =)

När man en gång har privat dessa jeans så är det svårt att inte fortsätta köpa dom.

Ludvig vet inte om att mammas jobb innebär samarbeten. Du som känner mig här inne sedan länge. Du VET att jag bara gör samarbeten som jag genuint kan stå för. Även detta samarbeta ställer jag mig stolt bakom.

Personalen på dagis och mammorna som hämtar/lämnar på samma avdelning som jag, vet allihopa att jag är en riktig ”Ossoami mamma” då Lilleman använder dom flitigt och för att det alltid ligger ett par reserv jeans på hyllan. Lilleman håller just nu på att få lära sig att klä sig själv. Min lilla kille tycker om att ”göra sig fin” och står alltid och speglar sig efter att han klätt sig. (sötnöt) 

 Lilleman förstår varken vad en blogg eller ett samarbete är. Han  brys sig lixom inte om det 😉 Han är helt opartisk och väljer ändå alltid dessa jeans som favorit jeans före andra. Oavsett om det är till dagis eller till fest. Ska vi vara finklädda så tar han skjorta till samma jeans och är nöjd med det =)

Bättre betyg än så kan man nog faktiskt inte få av en kräsen (envis) 5 åring. Jag tvättar dom om, och om igen….. slitstarka är bara förnamnet!

Om du är tveksam, beställ testa och känn efter själv. Du kommer INTE att ångra dig! =)

Har du inte egna barn, kanske är du gudmor/gudfar eller kanske har du barnbarn. Då är detta är PERFEKTA julklappen som föräldrarna och barn kommer avguda dig för! <3

Bara ett tips från mig till dig <3 Du hittar deras webbshop HÄR 

image

Jag har varit på Elaine Eksvörds föreläsning idag. SÅ bra!!!! Vilekn kvinna! Mer om det sen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag börjar mamma-veckan. Strax landar Lilleman på Bromma. SOM jag längtar! Jag står med en kaffe i handen och väntar ivrigt! Visst är det lite mysigt med dessa jul-koppar. Det går fort nu… 

Vi hörs senare! Stor kram / My Martens


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 21 november, 2016 on 20:31 Svara

    åh har du varit på hennes föreläsning? Har varit nyfiken på hennes retorik irl länge.

    • My 21 november, 2016 on 20:52 Svara

      Ja, den var fantastisk! 🙂

  2. Monkan 22 november, 2016 on 07:31 Svara

    Så fantastiskt att du är ifarten igen. Vill bara säga att med respekt för pedagogerna på din sons förskola så försök att kalla det för förskola och inte dagis. Dagis finns inte längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *