VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvalitetstid, ljus och Odd Molly Home tips! Snabb makaroner & pilsnerkorv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godkväll! Vilket väder vi har. En varmare och vackrare höst kan man knappast önska! Efter dagis tog vi en långpromenad längs med Strandpromenaden. Jag behövde komma ut i friska luften och njuta av vädret och kvalitetstiden med min Lilleman. Strandpromenaden ligger bara 2 min hemifrån oss, vardagslyx 😉

Stilla, rofyllt och vackert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du såg kanske mitt tidigare inlägg, där vi gratulerade Sture på namnsdagen. Lilla Sture! Han ligger och gottar sig. På våra nya överkast ifrån Odd Molly Home! Alltså vilken kvalitet! SÅ mycket finare i verkligheten än på bild! Samers känslan, detaljerna, sömmarna, tassels…. kvaliten är outstanding! 

Kunde inte låta bli att komplettera med en av mina favorit kuddar i en ny nyans som precis kommit in! Du hittar hela Odd Molly Home sortimentet hos inreda.com HÄR =)

Det är först nu som vi verkligen börjar ”boa” in oss i lägenheten. Nu när jag är hemma mer än tidigare. Många av er har frågar hur det ser ut. Ni ska snart få se bilder hemifrån oss.

Ska bara pyssla, piffa och organisera upp lite mer 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är riktiga ”My” färger det, brun, beige och gammal rosa <3  Jag är SÅ nöjd!

Efter våran långpromenad gick vi till ICA, behövde handla lite grejer. Men för första gången så handlade jag blommor. Jag blev sugen på det när jag städat, röjt och börjat piffa hemma. En florist behöver ha blommor i hemmet. Så är det!

En korg med gott och blandat fick följa med oss hem. En lååååång murgröna ”Helix wonder”, som jag ska använda till en blomster dekoration, några färska liljor och poppel. En Hoya och en orchidee. GUD! Jag saknar verkligen min butik! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är detat en dålig bild, i motljus. Men såhär ser ett av våra fönster ut. Den hotan jag köpte fick flytta ihop med en hoya ifrån min butik. Jag äskar Hoya. SÅ tåliga och lättskötta!

På vardagsrums bordet står dock ”konkurs kaktusen” med sin prakt! Den ganska så fula lilla kaktusen betyder ändå väldigt mycket för mig…

Vilken skillnad det blev på bordet. Jag målade ju om det för ett tag sedan, se före bilder HÄR 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FullSizeRender21 FullSizeRender20

Jag ska göra samma sak med tv bänken. Men har inte haft tid med det än….  Men snart så 😉

Ingen avancerad middag idag. Lilleman fick efter en mindre diskussion bestämma. Snabb -makaroner och bullens pilsner korv! DET är gott det 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sture, söta lilla Sture. MEN  det spelar ingen roll hur söt du är eller att det är din namnsdag. Du får ändå INTE vara på bordet! -Så det så!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska vi mysa en stund i soffan.  Jaga tandtroll och läsa saga….

Måste bara visa mina nya ljus också! Dom är perfekta nu under höst och vintern. Det är perfekt med dessa handgjorda stearinljus nu när man vill ha höst mys.

Det är led lampor i dom. Men dom ser så äkta ut, och ger ett fantastiskt sken. Det är även en timer så man kan ställa in när dom ska tändas., perfekt om du är borstrest och vill hålla tjyvarna på avstånd 😉

Det är dom enda ljusen jag kan ha på vardagsrums bordet om kvällarna nu när Sture flyttat hit. Han är nämligen inte minsta rädd för ljus och skulle lätt kunna bränna sig eller ännu värre fatta eld, om jag vänder ryggen till. Så ett tips från mig till dig med småbarn eller husdjur. Dessutom blir dom billigare i längden om du jämför med ett blockljus =) Du hittar dom HÄR Kram & Gonatt…

/ My martens


Kommentarer


  1. haha katten vid matbordet, precis så ser de ut här med:D

    • My 13 september, 2016 on 21:13 Svara

      Hahahaha! Suck! 🙂

  2. Nina 13 september, 2016 on 21:59 Svara

    Ser så mysigt ut hemma hos dig! Undrar bara om Sture låter bli blommorna? Har kise själv och så rädd att sätta in någon giftig blomma hon skulle tugga i sig… Du som florist får gärna tipsa! Och föresten angående ditt tidigare inlägg om vikt och näthat, fattar inte hur någon överhuvudtaget kan skriva sådana elakheter som de gör. Du är supersnygg och har en kropp många är avis på!
    Tack för en fin blogg och kram från mig!

    • My 14 september, 2016 on 07:07 Svara

      Tack snälla du 🙂 jag vet faktiskt inte…. Det märker jag nog snart 😉 hehe! Kram

      • Nina 14 september, 2016 on 08:49 Svara

        Giftcentralen har en lista på giftiga blommor vad det gäller barn. Kanske är samma? Liljor lär vara väldigt giftiga iaf. Lilla Sture är kanske inte så intresserad av blommor om du har tur ?

  3. FINA LYAN - min stil, din inspiration 13 september, 2016 on 22:06 Svara

    Riktigt fina kuddar, sugen på dem! Får vänta in en fin rabattkod som gäller på dem 😉

  4. GC 13 september, 2016 on 22:36 Svara

    Tack för alla fina bilder. Sov gott 🙂

    • My 14 september, 2016 on 07:08 Svara

      <3

  5. L 14 september, 2016 on 06:54 Svara

    Hej! Måste fråga hur ni kommer att göra när Lilleman börjar skolan. Ska ha bo stadigvarande hos en av er då eller hur har ni tänkt det?
    En stilla undran bara.

    • alla 14 september, 2016 on 10:18 Svara

      Till L!!

      Men herregud! Man ställer ALDRIG personliga frågor om en bloggares barn!!
      Sjukt!

  6. Caroline 14 september, 2016 on 10:09 Svara

    Hej! Såg någon undrade om blommor och katt!
    Blommor som avger såndär vit vätska(typ tjocka blad och såsom aloe vera blommor) är giftigt för katter!

    Kram

    • L 17 september, 2016 on 09:22 Svara

      Vilken ton!

      Vad menar du med det? Jag är seriöst intresserad då det finns fler än My som har barn och där föräldrarna bor på olika orter men har barnen lika mycket.

      Jag tycker det är du som har ful ton.

  7. Eva 14 september, 2016 on 14:49 Svara

    Liljor är väldigt farliga för katter tänk på det. Även andra sorter kolla innan du köper, synd om du inte kan ha dem sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *