VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skrämmande kommentarsfält!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image

”Visby i mitt hjärta”

Hej fina! Jag har ”fastnat” i min bubbla. Minimalt, med mobil, sociala medier, fb, instagram osv…. Det är skönt!

Men jag är chockad och ledsen över alla mail, kommentarer och annat jag får till mig?! Jag läser, raderar och tar bort…. Om och om igen! 

Jag vill inte höra ETT ENDA ORD om någon annan bloggare här inne!!!!! Ibland ska man gå efter mottot ”har man inget snällt att säga så är det bättre att vara tyst” 

VAD är det för fel på att hålla en god ton?

Spekulationer och anklagelser till höger och vänster!?! Vart kommer allt ifrån? Vad är roten till det ”onda”?!

Bloggen är full av nättrollen och negativitet! VAD är det frågan om????? Man behöver inte tycke lika, man behöver inte tycka om alla. Men att visa varandra en respekt, att föregå med gott exempel, det är några bra grundförutsättningar!

Nu har jag precis raderar FRUKTANSVÄRDA kommentarer! Jag har varken, tid, lust, ork eller energi att behöva göra det…… 

Jag vet ärligt talat inte hur jag ska förhålla mig till detta!   Jag ÄR INTE en del av detta och kommer ALDRIG att bli Det!

Jag tar kväll nu.. Jag behöver fundera på hur jag ska förhålla mig till detta.

-Något förslag? Ska jag ta bort min mailadress? Ta bort kommentarsfältet helt????? -Förslag, tack! 

Det räcker tydligen inte med att hålla det låst. Men samtidigt vill jag inte behöva göra det.

Med tanke på alla ni tio-tusentals underbar genuina omtänksamma människor <3 

/My Martens


Kommentarer


  1. Peter 31 juli, 2016 on 22:55 Svara

    Hej
    Kommer tyvärr alltid finnas folk som gömmer sig bakom sin skärm och slänger ur sig en massa skit. Man får försöka att på något sätt strunta i det och se dom som skriver något positivt eller får du helt låsa kommentarsfältet.
    Helt sjukt vad folk vågar bakom en skärm men utan skärmen är man helt tyst.
    Hoppas det löser sig med allt, fortsätt kämpa på!

    /P

  2. Lena 31 juli, 2016 on 23:13 Svara

    Det är jättetråkigt att läsa allt skit. Både här o på andra bloggar o då menar jag dom som kommenterar. Bra att du markerar !!

    • My 31 juli, 2016 on 23:17 Svara

      Ja, jag förstår verkligen inte varför! Jag ska sova på saken… Men får väl helt enkelt låsa ner kommentarsfältet helt om det inte får ett slut… Mvh

  3. Helen 31 juli, 2016 on 23:21 Svara

    Go natt o hoppas du får sova gott
    Kram kram

  4. Tins 31 juli, 2016 on 23:22 Svara

    Hej!
    Man blir mörkrädd …. Vad är världen på vägen, kan man inte bara vara vänlig och respektera varandra trots olikheter. Man kan tycka olika men inte göra påhopp! Trist att du ens ska bara fundera i dessa banor, stänga av kommentarer etc. Till er som anser att mobbning är så roligt, har ni själva varit utsatta?! Väx upp och lär er behandla människor med respekt och visa andra att det faktiskt går. Kram till alla som står upp MOT all sorts mobbning. Kram kram

  5. Ghita 31 juli, 2016 on 23:43 Svara

    Jag förstår att man helt kan tappa lusten att blogga när man läser alla elaka kommentarer. Själv följer jag Maddes och Mirkas blogg också, och det ser ju likadant ut i deras kommentarsfält. Jag fattar inte alls vad det handlar om. Förstår inte heller vad det är för fel på folk som tycker att dom har rätt att vräka ur sig vilka dumheter som helst i kommentarerna.
    Alla har rätt att ha en åsikt ja, men man måste inte alltid uttrycka sin åsikt.
    Två tips till läsarna: har du inget snällt att säga, så var tyst! Gillar du inte det som skrivs, läs något annat!
    Svårare än så är det inte. Handlar om vanligt folkvett och hur man beter sig mot varandra.
    Hoppas att du My, fortsätter att skriva, får ordning på livet och finner glädje och ro snart igen. Kram och lycka till :-)!

    • Jessi 1 augusti, 2016 on 08:03 Svara

      En liten undran bara… Har du inte redan låst kommentarsfält? Du granskar väl och släpper igenom själv vad som ska publiceras?
      Åsikter måste man få ha tycker jag annars blir det ingen levande blogg men påhopp, lögner och mobbning ska det vara nolltolerans på!

      • My 1 augusti, 2016 on 08:20 Svara

        Ja och nej. Sedan konkursen har jag haft hjälp med att släpa igenom kommentarer. Åsikter ska man absolut få ha, lögner är svårt att ”bevis” mobbning är defenititivt nolltolerans…

  6. Leonora 31 juli, 2016 on 23:53 Svara

    Nej tack Adjö!

  7. agnes 1 augusti, 2016 on 00:16 Svara

    Vilken vacker bild med färgerna och linjerna på alla taken.Undrar om det inte bor en konstnär i dig.Fotona från badet i Sigtuna med vass oblåa blommor. En blyertspenna o papper o sen lite färger….??Ja de var ju inte ämnet för dagen,tänkte på det iallafall, kramar.

  8. agnes 1 augusti, 2016 on 00:20 Svara

    Skulle ni som utsätts kanske höra med Trolljägarna Robert Aschberg ,det är ju trakasserier inget annat:(( kram.

  9. Edman 1 augusti, 2016 on 02:12 Svara

    Ta en testperiod och stäng av kommentarsfältet och din mail också. Tror du verkligen skulle må bra utav att slippa denna negativitet och alla elakheter som skrivs där nu. Du behöver positivitet och lugnt och ro för att kunna varva ner, återhämta sig och ladda upp dig.

    Sköt om dig!! <3

    • Charlotte 1 augusti, 2016 on 17:38 Svara

      Edman! Håller med!

  10. Maja 1 augusti, 2016 on 07:26 Svara

    Du behöver lugn och ro efter allt du har gått igenom inte behöva läsa allt detta också. Förstår att bloggen är ett jobb men tycker ändå du ska ta en paus och bli stark igen, fokusera på dig själv och din lilla son.

  11. Marie 1 augusti, 2016 on 07:41 Svara

    Stäng ner kommentarsfältet. Du vet att vi är många som läser och tkr om vad du skriver. Du behöver inga kommentarer. Ha d bra

  12. Maria 1 augusti, 2016 on 07:50 Svara

    Hej fina My!

    Vad är det för fel på folk??? Kan inte för mitt liv förstå varför dom kommer med sina hemska kommentarer?? Ofattbart…. Gillar man inte en blogg, så följer man inte den, svårare än så är det inte. Jag måste ge Dig och alla andra en eloge för att Ni orkar med att blogga trots allt!

    Hoppas Du kommer att ha kvart Din blogg My. Har följt Dig i flera år, och tycker Du har en underbar blogg, med värme, kärlek och intressanta inlägg.

    Sköt om Dig nu!

    Kram Maria

  13. ann 1 augusti, 2016 on 09:00 Svara

    Stäng ner kommentarfältet helt och för gott. Det intresserar ju inte oss som läser din blogg vad andra kommenterar. Ett tips är också att inte skriva ut namnen på dina vänner när du berättar att om dom och att ni ses. För då blir så mkt frågor när dessa inte nämns i bloggen igen. De kommer inte att ge sig fören du svarat på frågorna om detta. Jag gillar din blogg men tycker det är roligare och mer givande läsning när du bara skriver om dig och ger tips och idéer. Som ex mat och hälsa. Varför ens ha kommentarsfält? Bloggen blir tråkigare och inte lika attraktiv som det är nu tyvärr. Några tips och undringar i all välmening.☺

  14. Tant M 1 augusti, 2016 on 10:01 Svara

    Jag kan förstå om folk har funderingar och åsikter och era bloggar vore inte alls intressanta om man inte skulle få delge vad man själv tycker ibland. Man kan ju inte alltid hålla med om allt. Men det där s.k bloggkriget som många har synpunkter och frågor på, det begriper inte jag mig på, har faktiskt inte sett vare sig i din, Mirkas eller Maddes bloggar att NI skriver nåt ont om nån annan. Det måste vara ett krig som pågår av nyfikna människor i kommentarsfälten! Näe, håll era kommentarsfält öppna för den som har synpunkter osv men radera om möjligt de som skrivet om andra bloggar/bloggerskor för DET har inte här att göra om ni inte själva väljer det! Men som sagt, i övrigt måste alla få tycka och tänka, kanske komma med råd och synpunkter. På ett vettigt konstruktivt sätt, utan att för den skull bli elaka. Kram

  15. Lena 1 augusti, 2016 on 10:08 Svara

    Tycket inte du ska lpa kommentarfältet för då har hatet vunnit❤ en blogg utan kommentarer är liksom inget…..kram

  16. Petra 1 augusti, 2016 on 10:43 Svara

    Stäng ner ett tag tills du mår bättre. Jag går typ aldrig in å läser kommentarer på någon blogg, stjäl så mycket negativ energi när det är så många vidriga människor som kommenterar. Tycker inte att näthatet har vunnit då, snarare tvärt om. Låter man idioterna härja fritt så fortsätter dom ju bara. Nä, stryp möjligheten för dom. Eller kan man inte hänga ut dom med namn och adress? Via IP-adress? Nu kan jag inget om sånt men går det Hade jag gjort det direkt isf.

    Hoppas det vänder för dig snart! Har själv varit på botten i många år nu till och från. Byta miljö och träffa nära och kära är en utmärkt terapiform! Gör det du känner att du mår gott av.

  17. Linn 1 augusti, 2016 on 10:56 Svara

    Stäng ner helt. Som sagt så är man ju inte intresserad av andras kommentarer utan det är dig och det som DU skriver man vill läsa om. Lycka till med allt framöver!

  18. Anita 1 augusti, 2016 on 10:58 Svara

    Förslag: Släpp fram alla kommentarer under en veckas tid, så kan alla här bedöma
    om det är olika åsikter eller påhopp.

  19. Malin 1 augusti, 2016 on 13:29 Svara

    Du blockar ju tydligt kommentarer från folk som har åsikter som går emot dig. Så att du väljer att släppa igenom elaka känns medvetet och för att du vill ”få fart” på bloggen med mer kommentarer osv.. Man kan undra om det är du själv som ligger bakom en hel del… Stäng du istället, enklare så och därmed minskar nog trafiken..

    • Carro 1 augusti, 2016 on 14:28 Svara

      Har fått samma känsla som du tyvärr… Men jag röstar på att alla kommentarer släpps igenom under nån vecka så är det ju lättare att bedöma huruvida det eg ser ut

  20. Charlotte 1 augusti, 2016 on 17:40 Svara

    Stäng ner kära du!! NU!!!! Känner dig ej människa:) men stäng ner!!

  21. Ingela 1 augusti, 2016 on 18:15 Svara

    Hej!
    Ville bara säga att du är vacker och ge dig en bamsekram 🙂
    Mvh Ingela

  22. sofia 1 augusti, 2016 on 18:26 Svara

    Läser här inte om nån blogg som nån madde har? Vad heter den bloggen? På jakt efter bra bloggar. Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *