VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommar i Norrland!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

image

Hej! Hoppas att din midsommar varit bra!

Vilket paradis vi befinner oss i! Guuuuud vad glad jag är att vi bestämde oss för att åka! <3 Detta var precis vad jag/vi behövde! Att slippa tänka, grubbla och bara få vara för en stund….. 

vi har varit här sedan igår. Jag lyckades hitta trots att det ligger mitt ute i ingenstans. Blir alltid lite osäker när gps inte ens hittar!

Men det gick galet lätt!

Vi hittade  till Baldraviken, dvs i Helsingland några mil ifrån Hudiksvall. Kin & Albans lilla paradis! snacka om ett litet smultronställe! imageimage ungarna badar och det regniga vädret lämnade vi kvar nere i Stockholm… här skiner solen och det är klarblå himmel! Magiskt vackert, blankvatten, fåglar, vacker natur och fridfullt…imageimage imageimageimageimageimageimageimageVi åkte in till lilla Forsa där vi fick vara med om en traditionell midsommardans, stångresning, folkdräckter och en stor picknick på en gammal bygdegård. Galet mycket folk, men ändå lugnt och skönt… imageimageimageimageimageimage

Fiiiina Kin <3 underbara, fantastiska, genuina människa! image imageimageimageimageimageimageNär vi kom tillbaka så myste vi, grillade, spelade kubb, badade. En väldigt traditionell svensk midsommar :) SÅ mysigt! imageDansuppvisning av dom små. Ludvig fick vara med och dom stora tjejerna hjälpte honom och fick honom inkluderad trots att han inte als kan dansa som dom <3 verkligen gulliga tjejer!  SÅ duktiga! Jane är just nu aktuell i Let’s Dance junior som snart börjar sändas på tv.

Ludvig var så stolt och glad som fick hänga med ”dom stora tjejerna”  

Nu mår mitt mamma hjärta bra! <3 imageimageKubb turnering…. Vårat lag van 😉 hehe! Sjukt roligt! Alltså detta dygnet har varit soM balsam för Själen. Jag har skrattat, och bara varit i ”nuet” Kin har jag känt sen flera är. Men hennes föräldrar har jag bara sagt hej till som hastigast. Men dom är precis soM hon FANTASTISKA! så gästvänliga och omtänskamma mot både mig och Lilleman. Albans syskon har jag inte träffat innan. Oavsett vad så har vi haft extremt roligt! Med både gamla och nya vänner <3

image Denna utsikt vaknade vi upp till…. Och vet du vad. Inga sömntabletter. drack något glas bubbel till middagen och ett glas rosè på bryggan… Så jag har inte heller dränkt mina sorger i alkohol. 

Och inatt har jag sovot mer än på jätte länge!!! Jag somnade nästan bums när jag la mig, vid 23 tiden tror jag. Vaknade upp vid 03:45. Och låg vaken till ca 07:00 sen somnade jag om i över en timme till. Ingen panikångest och vaknade vid strax efter 08:00 med en utvilad känsla jag inte haft på veckor… SKÖNT!

Lilleman snarkade tyst brevid och han sov ännu längre… 

Kin Och ungarna var i vattnet och tog ett morgondopp Precis utanför våran våran stuga… Sen åt vi alla gemensam frukost :) jag är verkligen lugn och harmonisk! :) Tack Kin & Alvan för en oförglömlig midsommar <3

image

Nu ska vi fortsätta njuta av paradiset…. Och göra ingenting. Kramar

/ My Martens


Kommentarer


 1. Lena 25 juni, 2016 on 11:44 Svara

  Låter som om du har haft en jättefin midsommar ! Vad skönt att du har kunnat sova o att du har känt ett lugn. Kram

 2. Majsan 25 juni, 2016 on 11:46 Svara

  Var jag som kommenterade innan!!! Kram Majsan

 3. Majsan 25 juni, 2016 on 11:48 Svara

  Men den föll nog bort….Vilka underbara midsommarbilder!! Så härligt med traditionellt firande.Ni verkar ha en kanonhelg. Kram

 4. annmari fogelberg 25 juni, 2016 on 11:58 Svara

  Skönt att läsa att du har det lugnt och skönt.
  Miljöombyte är bra.
  Här varit där själv och då allt är över så är det en erfarenhet som du kan använda att hjälpa andra. Kram på dig.

 5. Anne 25 juni, 2016 on 14:04 Svara

  Vilket sommarparadis! Ser underbart ut där. Härligt att läsa att du mår bra. Och Lilleman ser lycklig och glad ut, som alltid. Vilken jättefin klänning! Så snygg på dig!

 6. Magdalena Peda 25 juni, 2016 on 14:39 Svara

  Härligt att du haft det bra! Å! Forsa Hälsingland! Är uppväxt där! Fint! /Magdalena

 7. katja 25 juni, 2016 on 16:01 Svara

  Härligt för kropp och själ!

  • My 25 juni, 2016 on 17:40 Svara

   Verkligen! <3

 8. Helena 26 juni, 2016 on 10:08 Svara

  Härliga sommarbilder. Verkar som ni haft en underbar midsommar. Skönt för dig att få ladda batterierna med goda vänner.

  • My 26 juni, 2016 on 11:30 Svara

   <3 kram

  • My 26 juni, 2016 on 15:52 Svara

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *