VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Löpning, nya mål, nya möjligheter! New York, I’m ready! #StyleByMartens

imageGodmorgon!

Idag har jag träningsvärk from hell! Guuuuuuud vad mina ben och framförallt lår värker! MEN löpningen börjar ta form! Alltså min tidigare hat/kärlek väger tungt åt kärleken nu! Jag får en sån kick av att löpträna, av att prestera och känna ur både utveckling och teknik gör fantastiska frasteg!

 Jag har hittills inte klarat milen (utan att gå emellanåt) Men snart är jag där! Nu j*klar förbereder jag mig för tjejmilen i New York, och laddar för fullt för att klara av att springa milen. Nu lägger jag i den dör 6:e växeln och ger järnet!

Jag tävlar eller jämför mig inte med andra, jag utmanar mig själv och mina tidigare rekord! =) Springtime och New York, i’m ready! 😉 Eller snart iallafall 😉  imageOutfit Salming från topp till tå! Jag älskar färjan på JACKAN Som matchar med SKORNA  #StyleByMartens 

IMG_0079

Det ska bli så kul att få urtorsk och uppleva New York! =) Här ser ni hotellet som vi kommer att bo på….innan-loppet

 Nu ska Lilleman och jag ut till Ekerö, mysigt! Sen blir det Valborgs firande. Första gången i Sigtuna <3 Vad ska du göra? Berätta gärna…. Stor kram!image

 

/ My Martens


Kommentarer


 1. Kan du göra ett inlägg om hur du tänker kring teknik? Det skulle vara roligt om du vill dela med dig av löptips om just löpteknik från din träningsresa.
  Jag kämpar på själv och skulle ha stor nytta av att höra hur andra lägger upp sin träning :)

 2. Robert 30 april, 2016 on 11:25 Svara

  Stanna kvar på Ekerö om du kan du missar inget hemma i Sigtuna brasan består av lite trävirke som dom ställer upp på en flotte ute i vattnet sen har lokala brandkåren lite fyrverkeri som dom bränner av sen är kvällen över. pS har det börjat blomma utan för dit fönster på andra sidan vägen det vill säga i klockbacken?? Robert

 3. katja 30 april, 2016 on 14:09 Svara

  Hej och trevlig Valborg!
  Är på Kreta , härligt!
  PW efter dagsform och sambon springer varje dag. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *