VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När han tittar på mig med ”hundögon” HUR kan man motstå?!

Frontrowliving, frontrowsewden, frontrowjacket, my martens, ensam mamma söker, hänt.se, hänt i veckan, rapunzel of sweden, gucci, fashion, style level, niclas wahlgren,

Foto: Pavel Maira Outfit: Jacka: HÄR, Jeans: HÄR ( ÄLSKAR PASSFORMEN) Skor: Gucci Väska: Gucci Topp: HÄR 

F3180060-Redigera F3180066-Redigera

hej fina!

 Vilken dag jag har haft. Mys med Lilleman på morgonen. ”vi” försov oss. Eller rättare sagt han VÄGRADE gå upp. Han tittade på mig med sina hundögon och bad om att få ligga kvar och gos lite. HUR säger man nej till det?!

Jag styrde om morgonmötet och låg kvar en extra timme med Lilleman. En lång PW på 1.5 timme vid sjön, efter lämning på dagis…Så härligt i solen.

Hem och duscha innan jag fortsatte med möten och jobb hela dagen. Idag är en såndär dag då jag fått mycket gjort. Älskar när jag känner mig effektiv!

Mina nya jeans är SÅ sköna! Slitna, med en ”vintage” look och GRYMT bra passform, kan verkligen rekommendera dom. Det där med jeans är svårt, jag hittar sällan jeans som jag tycker är helt rätt! Gillar du dom, så hittar du dom HÄR Den vita toppen med snörning upptill syns inte så bra på bilden… men kika närmare på den HÄR om du vill. Toppen finns i flera färger och kostar inte mer än 299:- lika snygg till vardags som till fest! =) 

FullSizeRender 5

 

Nu ska jag strax promenera (igen) och hämta Lilleman på dagis. Ikväll ska vi in till D-flex gym, han har öppet hus och man får prova på att testa på hans klasser =) 19:30-21:00 Skeppargatan 28 på Östermalm. Syns vi där? Vi hörs senare….

Kram / My Martens


Kommentarer


  1. Martina 30 mars, 2016 on 14:38 Svara

    Jeansen var jättefina men så svårt med stl, vad motsvarar XL tror du? Är det mkt stretch? 🙂 läste på hemsidan men hittade ingen info om det där 🙂

    • mammamy 30 mars, 2016 on 15:38 Svara

      jag skulle tippa på att Xl är som en 40/42 gissningsvis. jag har strl S och 36 normalt sett. I värsta fall kaj du ju alltid skicka tillbak dom, jag älskar dom! Just med jeans så är jag lite ”känslig” =) -Lycka till! Kram

      • Martina 30 mars, 2016 on 15:54 Svara

        Ok, då går det nog inte, är mer en 44/46 🙂 men tack för ditt svar, dom var väldigt snygga på dig! 🙂

        • mammamy 30 mars, 2016 on 17:20 Svara

          Maila och fråga dom 🙂 kram

  2. anna 30 mars, 2016 on 17:30 Svara

    Du ser det går ju utmärkt att jobba för dig utan körkort..dator, telefon och kamera är ju viktigare. Såg intervjun i Hänt, såklart lite pinsamt men samtidigt positivt för dig ju..gentjänster är bra och all publicitet är ju bra publicitet 😉 Fina bilder, snygg outfit!

    • mammamy 30 mars, 2016 on 17:42 Svara

      pinsamt då det är tredje gången, sen är det ju ändå så att det har hänt. jag skulle aldrig skylla ifrån mig eller inte stå för det… det är inte min stil. Men, all publicitet ÄR inte bra publicitet! ha en skön kväll! Tack =)

      • anna 30 mars, 2016 on 18:18 Svara

        Jo såklart pinsamt och inget som går att skylla ifrån sig utan får stå för..menade inte att det var positivt att bli av med körkortet menade att få publicitet, och de länkade ju till din blogg i Hänt-intervjun…men du har rätt All publicitet behöver ej vara bra, fel av mig. Trevlig kväll!

      • katja 30 mars, 2016 on 19:11 Svara

        Måste man ”svara” när skvallerblaskor ringer?
        Har du inte skyddat nr? 🙂
        Kram

        • mammamy 30 mars, 2016 on 22:23 Svara

          Ibland ringer din innan dom skriver, ibland inte. Ibland plockar dom citat ut bloggen för att få det att låta som om man utslag sig. Det varierar, från situation till situation. Från tidning till tidning. Från journalist till journalist. Och nej, med tre företag så kan jag absolut inge ha hemligt nr 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *