VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRETS BÄSTA TÄVLING! VINN EN TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL MED MIG!

plankan_Portugal_liten

Hej Fina du!

Som tack för att du läser och följer min blogg,  (vilket betyder ENORMT mycket! )   Så har jag nu fått möjligheten att köra den BÄSTA tävlingen hittils!!!!!!

Som du förmodligen redan vet, så brinner jag  för träning, hälsa och resor… En oslagbar kombination om du frågar mig. Det är därför jag parallellt med allt annat jag gör även börjat jobba med olika samarbetspartner inom träningsresor. Nu tillsammans med SPRINGTRAVEL så har jag det generösaste priset hittils!

Vinn din drömresa!
Var med och tävla om en träningsresa med springtimetravel och mig till Tjejmilenveckan i Portugal 2-9/4-2016.
DELA DETTA INLÄGGET PÅ DIN FACEBOOK,
 och lämna en motivering här nedan på kommentarsfältet om varför just DU ska få följa med…
-Stort lycka till!
Den ena vinnaren kommer att dras HÄR på bloggen. Den andra vinnaren kommer att dras på mitt instagram. Lägg till mig och följ mig på instagram HÄR och tävla på båda ställena för att öka dina chanser att få följa med till solen och Portugal.
De två bäst motiverade bidragen vinner var sin resa och meddelas xx/x Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
All info om resan finns här
Priset och vad som ingår är följande:
Flyg från Arlanda t/r, transfer, del i dubbelrum, halvpension (frukost & middag)  och all träning och föreläsningar. Värde 11995 kr.
-HUR bra är inte detta?
Kickstarta början på året och ta tag träningen ordentligt! Sola, bada och umgås med oss =)
Bli brun, kom i form, få den där energin man lätt saknar här hemma i Sverige under vinterhalvåret!
Det kommer att bli GRYMT!
Jag personligen kommer använda denna resan till att utveckla min löpning inför New York resan och tjejmilen i New York! Men kommer även att varva träningen med allt annat som erbjuds på plats i Portugal…..
280615-SarahochMyBarcelona-HermanCaroan-095418
Detta är ett galet generöst pris! Så vad väntar du på, TÄVLA NU! För hur klyschigt det än låter så är det ju faktiskt såhär. Tävlar man inte så vinner man inte 😉 Kör, bara kör!
280615-SarahochMyBarcelona-HermanCaroan-100600
Massa kramar <3 / My Marten

Kommentarer


 1. Elin Blixt 14 mars, 2016 on 16:04 Svara

  Hej My
  Jag har äntligen börjat min resa mot ett sundare liv. Efter 3 barn så är det nu min tur att komma i form. Jag har börjat med PT i 12 veckor och det har gett resultat men skulle vilja unna mig något extra och ser detta som ännu en utmaning och därför skulle det betyda så mycket för mig att vinna denna resa. Att bara få träffa andra människor och träna tillsammans samt dela olika kunskaper skulle betyda så mycket.

  / Elin Blixt.

  • mammamy 14 mars, 2016 on 16:29 Svara

   Härligt att höra! Grymt bra jobbat av dig att både bestämma dig och komma igång! =) Lycka till nu! Glöm inte att dela på Facebook också! Dubbla även dina chanser genom att tävla på mitt instagram! ( @mymartens.se ) Kram

 2. Elina Larsson 14 mars, 2016 on 16:07 Svara

  Min dröm och ett stort mål i livet är att springa tjejmilen i New York men då jag inte hittat någon att göra denna dröm med så har det lagts på is. Är lite feg och vågar inte åka själv. Men att vinna denna denna resa och få lite muskler(kött) på benen, hade gjort mitt fega jag mycket gott! Både hjärna och hjärta hade mått gott. Det hade verkligen gett mig en kick i rumpan att förverkliga mina drömmar!

  • mammamy 14 mars, 2016 on 16:28 Svara

   Lycka till! Dela på Facebook också! =) Kram

   • Elina Larsson 14 mars, 2016 on 16:40 Svara

    Självklart delat, men fick dela länken, då dela knappen här inte ville funka. hoppas :)

 3. Hanna 14 mars, 2016 on 17:59 Svara

  Jag ramlade och skadade armen i somras och har gått sjukskriven i väntan på operation sen dess. Mentalt har det varit en mardröm och pga armen har jag inte kunnat träna som vanligt. Löpningen har blivit min räddning men jag erkänner att det varit tungt ibland att ge sig ut i mörkret, kylan och regnet. Nu är jag på väg tillbaka och en kickstart med träning och inspiration i sol oh värme skulle vara toppen!

  Det gick inte att dela inlägget via dela-knappen här men jag kopierade länken och la upp på min sida.

  Tack för härlig och inspirerade blogg!

  Hanna

 4. Anna-lena 14 mars, 2016 on 18:14 Svara

  Å va synd att det är en Facebook/instagram tävling. Har inget av de å får heja på er andra istället. Vilken lycka att vinna detta!!!!!! Men någon gång detta åt SKA jag unna mig en träningshelg och hälsokicken i augusti!

  • mammamy 14 mars, 2016 on 19:21 Svara

   skaffa facebook… det är lätt och enkelt! Om inte annat ha det bara under tävlingen =) Kram

 5. Anna 14 mars, 2016 on 18:19 Svara

  Jag tycker jag ska vinna för att jag gått hemma o varit sjukskriven nu i snart 2 år pga utmattningssyndrom o ångest! Mår bra av att träna och röra på mig så det har hjälpt mig mycket !springa är verkligen ett nr sätt att rensa skallen även om det inte alltid blir långa sträckor! Då man är sjukskriven tjänar man inte mycket pengar så detta vore underbart ! En boost för kropp o själ!!

 6. G. Peterson 14 mars, 2016 on 19:00 Svara

  Suck, jag är ju helt ute. Småbarnsmamma UTAN Facebook och instagram:(
  Kämpar dagligen istället med spänningar och värk och skulle verkligen behöva värmen som lindrar och mjuk träning för att hålla igång min kropp. Tar en chansning till vinst trots min okunskap om socialamedier så följer jag din blogg slaviskt varje dag sen 4 år tillbaka. Inspiration fastän jag aldrig själv kommer kunna utför hälften;) Våga Vinn….
  Kram från landet!

 7. Sandra Larsson 14 mars, 2016 on 19:17 Svara

  Hej.
  Jag som mamma vill nominera min dotter Sandra till denna träningsresa.
  Hon om någon är värd att uppmuntras med en sådan härlig resa, nya människor mm
  efter att efter ca.2,5 års sjukskrivning.S gick in i väggen i slutet av Augusti 2014 innan dess tränade hon i stort sett inget möjligtvis någon promenad, efter mycket ”pepp”
  från läkaren att börja träna för att få energi o glädje igen så missar hon inte gärna ett
  träningspass. Hon om någon borde få känna på denna hälsoresa då hon nu har kommit så långt att hon nu har börjat rehabträna. vad vore härligare än att få vara med på denna på denna resa med er glädjespridare. Håller tummarna.

 8. Cecilia Broman 14 mars, 2016 on 19:19 Svara

  Hej!
  Jag har gått och drömt om att komma iväg på en träningsresa i minst 3år, men är lite för feg för att ta steget att åka själv samt att det är svårt att prioritera sig själv rent ekonomiskt när man har familj. I april hade det varit underbart och skulle betyda otroligt mycket att få komma iväg och bli inspirerad av andra människor samt samla ny energi då jag varit sjukskriven 6mån för utmattning.

  Många kramar
  Cecilia

 9. Tina ferry Grundtman 14 mars, 2016 on 19:31 Svara

  Efter år av kamp om sonen & rätten att vara mamma är över så känner jag mig redo att ta tag i träningen igen, en rygg så stel & träningsverk av cykling så känner jag mig inte fit, vore skönt att få komma iväg o landa i värmen o ha dessa dagar tillsammans med er och få tänka på mig å min kropp igen! Hejja Hejja beach 2016 jag kanske kommer detta år om turen min blir :)

 10. Sandra 14 mars, 2016 on 19:47 Svara

  Motivering var det….hmm varför ska jag vinna denna tävling?
  Blivande 37 åring, 2 barn, gift.
  Tränar måttligt oftast löpning men helt utan inspiration eller energi och glädjen efter ett träningspass uteblir. Tränar för att jag vet att man mår bättre av att röra på sig men det bär emot,. Det skulle ju vara väldigt roligt att komma iväg få inspiration och förhoppningsvis hitta glädjen över träning och löpningen igen.

 11. Catharina 14 mars, 2016 on 20:18 Svara

  Det hade vart underbart att få vinna en träningsresa,jag har länge önskat det.Under 1,5 år har jag kämpat med min träning det har gått upp o ner men jag har banne mig kämpat o ja svett o tårar och gråtit mig igenom min pw:s o gymmt,hela tiden med min son i mima tankar som har haft det tufft.Det är träningen som gjort mig stark..brinner för den och mina barn.Dena resa hade gett mig lite ro i själen och få njuta hämta energi tänka vara mig själv en stund.Kram Catharina

 12. Johanna 14 mars, 2016 on 20:40 Svara

  32år gammal tre barns mamma som kämpat med vikten i 6år nu och äntligen kommit i mål och drömmer om att börja springa.. Detta vore ju dröm att få komma iväg på och kickstarta utmaningen om löpning.. Håller alla tio fingrar och hoppas! Delar på Facebook :) kram Johanna

 13. Ellen Ekman 14 mars, 2016 on 22:12 Svara

  Vilken fantastisk tävling!
  Som en saga skulle det vara att få åka med och testa på en träningsresa, man blir så sjukt sugen när man läser om dina resor.
  Har kämpat på i spåret hela långa vintern i snö och mörker så lite löpande i sol och värme skulle vara otroligt välkommet :-) håller tummar och tår.

 14. Helen petersson 14 mars, 2016 on 22:29 Svara

  Känns som det är min tur nu. Alltid gillat motion/träning.småbarnstiden är över o jag har verkligen kommit igång; gym, yoga o löpning så klart. Hade passat super med denna uppladdning inför Gbgvarvry i Maj. Längtar även efter den sociala biten o få träffa nya härliga människor, sol, bad!

 15. Eva Stridh 14 mars, 2016 on 22:36 Svara

  Det sista halvåret har jag tappat bort mig själv. Kört både mig själv o min relation o botten.. Ingenting (förutom att jobba) känns kul längre. Jag tröstar mig själv med onyttigheter samtidigt som jag hatar att jag gör detta mot mig själv!
  Behöver en rejäl spark i arslet för att kunna vända trenden..
  En sån här resa vore en perfekt spark!
  Och jag kunde inte heller dela inlägget, står bara att appen är felaktig? Så hoppas att jag får deltaga i tävlingen med länken kopierad på min fb :)
  Mina 4 barn, min man och framförallt även jag behöver en gladare Eva!

 16. Johanna 14 mars, 2016 on 22:43 Svara

  17/3-15 förändrade jag mitt liv, jag gjorde en gastric bypass operation. Den operationen förändrade mitt liv. Jag har lyckas gått ner 55 kg.1 månad efter min operation så började jag träna med en PT,på friskis och svettis. Från och med första gången jag var på gymet så blev jag fast :) även fast jag hade sjuk träningsvärk efter första passet 😉 träningen har blivit en ”bra” sak i min vardag. Jag älskar nu mera att träna. Mitt mål det här året är att göra utmaningar i min träning. från början utav min träning så var utmaningen att gå ”själv” på pass på friskis och svettis. Det klarar jag utan problem nu.så i år har jag satt upp 2 mål kortvasan och tjejmilen.(kortvasan klara jag :) ) så en tränings resa med löpning skulle passa mig perfekt. Jag är dok får feg för att boka själv, är lite rädd att jag inte hänger med er andra. Att ALLA ska vara bättre än mig.Så att vinna en resa skulle ge mig en spark i baken och man kan ju inte tacka nej till en resa:) Hoppas att jag vinner, den här resan skulle betyda mycket för mig och mitt självförtroende.

 17. Anette Holmkvist 14 mars, 2016 on 23:35 Svara

  Ligger i startblocken till nya jobbet efter lång sjukskrivning men vad gör man när stressmagen inte kan klämmas in i dom kläder som hänger i min garderob ?
  Kanske sluta blogga börja jogga? Huvet på spiken få lära tekniken i varmare land, ta kompisens hand och knyta dom band som leder till Gärdet kalas i september. Då kan vi mingla och tjejmilen springa .

 18. Katarina Johnson 15 mars, 2016 on 00:17 Svara

  Vill börja investera i min kropp och knopp , annars får jag snart se upp. Stress, press och vilan blir för kort, bästa vore att på hälsoresa fara bort.
  Stärka musklerna mina
  Med hjälp av tipsen dina!
  Vore så kul och bra
  Jag skulle bli riktigt gla
  Kattis J

 19. Åsa 15 mars, 2016 on 06:46 Svara

  Att få fly från alla måsten o vardagsbestyr vore en dröm. Att prioritera sig själv o få ny inspiration till både träning o livet i största allmänhet vore också en dröm! Hoppas hoppas….

 20. Veronica 15 mars, 2016 on 07:59 Svara

  Wow vilken tävling.! Jag hoppas jag vinner då jag behöver en spark där bak för att komm igång med träningen ordentligt igen. Jag tränar lite gran men behöver den där extra pushen och jag hittar inte den här hemma. Vinsten skulle absolut hjälpa mig till att bli en sundare och gladare person som kan känna sig stolt över kroppen. Det skulle oxå bli en present till mig själv att jag i början av juni klarat av två år på högskolan. Heja mig !!!!!

 21. Marie lindgren 15 mars, 2016 on 08:25 Svara

  Det skulle vara så sjukt kul och otroligt olikt mig, på ett positivt sätt :)

 22. Linda 15 mars, 2016 on 08:27 Svara

  Jag vill åka med för att åka på träningsresa har länge vart min dröm men som ensamstående så badar man ju inte i pengar direkt och det prioriteras annat men hade vart underbart att bara få prioritera mig själv och göra det jag mår så bra av, träna!
  Heja mig jag vill med:)

 23. Susanne Wallebom 15 mars, 2016 on 08:55 Svara

  Hej.
  Oj, vad jag skulle vilja vinna detta pris. Efter en skada på lårbenshalsen, höft operation och massa rehab är jag nu på gång igen, starkare, och mer motiverad. Håller just nu på att slipa på springtekniken för att så småningom kunna springa längre sträckor igen, fjällmaraton är en dröm. Om jag skulle vinna skulle jag använda denna resa till att ,precis som du, utveckla min löpning men också till att tanka massa energi från härliga träningsmänniskor. ( håller tummarna).
  Ha en bra dag!

 24. AnnaSC 15 mars, 2016 on 09:03 Svara

  Efter att ha jojobantar så länge jag minns o vägrat träna. Så har jag kommit igång ordentligt och tycker att träningsvärk är den bästa värken. men står still o tänk om jag skulle kunna få följa med på en sådan här resa. Med en CP-skadad son som snart blir 9 år och är tyngre o tyngre att lyfta hade ivf min rygg blivit överlycklig. Hur assistansen skulle lösas under tiden jag är borta det vete gudarna men lösa det skulle jag.
  hoppas hoppas

 25. Therese Färnstrand 15 mars, 2016 on 09:05 Svara

  Hej,
  Jag drömmer om att få åka på en träningsresa. Jag har alltid tränat mycket men efter en diskbråcksoperation med en nervskada och förlamning ner i höger ben och fot så har det varit en lång väg tillbaka för att kunna gå och springa. Jag kan nu gå och springa men är långt ifrån min vanliga form så en träningsresa där jag kan fokusera på mig själv och inte ha några tidtjuvar som mina små älskade barn runt omkring mig. De är nu 6 och 8 och stora nog för att jag ska kunna vara borta på en resa och återupptäcka mig själv och min nya kropp.
  Detta vore alltså drömmen
  Med vänlig hälsning,
  Therese

 26. Gisela 15 mars, 2016 on 09:40 Svara

  My! Jag kanske är den enda, men jag har ingen Facebook. Men vill såå gärna vara med att tävla. Jag är en tvåbarns mamma som fick mitt första barn för 6 år sedan. Sedan dess har det varit -” jag börjar på måndag, efter påsk, efter jul, ja du fattar! Jag kommer lixom aldrig igång. Jag är inte ute efter världens superkropp. Men jag vill få en kropp som funkar i vardagen. Bättre hållning och nån liten muskel skadar inte! Jag behöver motivation och inspiration. Jag skulle bli så himla glad om jag fick chansen att följa med! Åh! Nu håller jag mina tummar och ber till högre makter :)

  • mammamy 15 mars, 2016 on 09:51 Svara

   Du är med ändå ! :) tävla även på instagram :) kram

 27. Jessica 15 mars, 2016 on 11:55 Svara

  Driver en egen butik sedan 3 år tillbaka. Och det är såååå roligt, men sedan jag startade butiken har jag som längst haft ledigt 5 dagar på raken. Och även när man är ”ledig” jobbar man ju alltid lite ändå. Jag älskar löpning och det är löpningen som ger mig energi att vara drivande och jobba på. Och jag älskar mitt jobb men ibland behöver man få fylla på med energi som sagt. Jag håller tummarna för en vinst så jag kan tanka mig full men nytt bränsle för kommande sommarsäsong!

 28. Ann 15 mars, 2016 on 12:04 Svara

  Min dröm har varit i många år att få åka på en träningsresa, kan jag ha en sådan tur att det äntligen blir av.
  jag är en fyrabarns mamma, mina barn har alltid gått i första hand, nu börjar de bli stora och nu kan jag börja unna mig saker och ting mig själv. Träning har legat mig varmt om hjärtat i alla år, har dock jojo bantat och vill nu komma i mitt livs form då jag har blivit 50 år. så en träningsresa vore guld värt för mig.

 29. Annica 15 mars, 2016 on 12:32 Svara

  Nu har jag inte tränat på 2 år förutom hemmaträning men vill gärna komma igång igen som jag var för 2 år sedan och älskade att träna för fullt. Så jag skulle vilja följa med. ;D

 30. Therese 15 mars, 2016 on 12:46 Svara

  Hej fina My! Vilken fantastiskt tävling…som kräver en helt fantastisk motivering. Det känns svårt för mig, mitt liv är inte annorlunda, inte spännande att skriva om. Meeen jag ÄLSKAR det (för det mesta).. Jag är en 30årig trebarnsmamma, mitt liv handlar mest om att ta hand om kidsen, på gott och ont. Jag skulle aldrig nånsin göra annorlunda än att skaffa mina tre barn så tätt som vi gjort…men det har slitit. I snart 6 år har mina egna behov blivit åtsidosatta för att tillgodose de jag älskar allra mest på denna jord. Nu (i höstas) när jag inte ska ha fler barn så kom jag äntligen igång med träning igen, jag var så lycklig och stolt. Innan jul fick jag dock en dunderförkylning som aldrig ville ge med sig…och min motivation försvann till sist. Nu kämpar jag för att komma tillbaka men hade behövt lite hjälp på traven, denna resa vore helt magisk för mig.

  För mig är träning så mkt mer än en fast snygg kropp, som så klart är kul att ha. Men det viktigaste är för mig att smärta i rygg och höfter efter graviditeterna försvinner och min självkänsla blir så bra och stark. Träning ger mig balans och ny energi i mitt jobbiga stressade underbara liv som mamma! Förlåt för uppsatsen! Kraaaam

 31. CAMILLA 15 mars, 2016 on 14:14 Svara

  Hade varit underbart att få vinna och träffa likasinnade personer som också vill komma igång. Har försökt ett antal gånger men lagt ner. Ingen disciplin : ( Vill bli peppad och pushad att träna regelbundet. Som det är nu är det promenader och lite spring när andan faller på. Så vinna resan hade varit helt underbart! Vända blad och börja om från början. Börja om på nytt…

 32. Carina Blomquist 15 mars, 2016 on 14:33 Svara

  Vill på min träning åter få fart,
  en träningsresa vore en rikitgt GRYM start!
  Fylla på med Portugals sol och ladda upp med energi,
  tillsammans med Dig & Springtime – som pricken över i

 33. S.u 15 mars, 2016 on 15:17 Svara

  Är nu på väg framåt igen, skilsmässa förra året som jag var totalt oförberedd på o som nickade mig till golvet! Lovat mig själv att jag ska göra nya saker o hoppa på det som kommer min väg..o din tävling o en tränings resa är en sån grej som jag aldrig vågat mig på innan! Kramar!!

 34. Cissi 15 mars, 2016 on 19:33 Svara

  Hej My!
  Wow, ta med mig! Jag är en hårt arbetande tjej som verkligen behöver nya mål! Jag jobbar mycket, har ett heltidsjobb och arbetar extra på helgerna. Jag jobbar-tränar-äter-sover! Dagarna rullar på så fort, veckan börjar och slutar i samma andetag och jag är alltid stressad, alltid på väg. Är detta livet? Längtar efter mer, fler utmaningar, större drömmar och mer liv att leva.
  Har delat ditt inlägg. Kram!

 35. Malin 15 mars, 2016 on 20:05 Svara

  Jag skulle oxå kunna skriva flera rader om vilken trött mamma och arbetande kvinna jag är, hur jag försöker få ihop vardagen med alla dess bestyr, hur min egen träning hamnar längst ner på priolistan…

  Men jag hoppar över det och skriver istället att anledningen till att jag bör vinna är:
  För att jag helt enkelt är värd det!

 36. Hanna 15 mars, 2016 on 20:27 Svara

  Vad kul!
  Att vinna resan vore både en supervinst men också en supermorot för mig. Men fullspäckat schema med jobb och vardagspussel och med tider som skall passas hela tiden så vore det fantastiskt att komma iväg på egen hand! Vore toppen att få komma iväg och träna en hel vecka och träffa andra med samma intresse och förmodligen samma mål!

 37. Ida Millberg 15 mars, 2016 on 20:35 Svara

  Hej igen :) försökte dela via länken med det gick inte så delade via kopiering av adressen och la in den på min facebooksida. //Ida

 38. Lotta 15 mars, 2016 on 21:01 Svara

  Känner mig småtjock, trött och behöver träna. Kommer inte igång. Kan detta vara en start? Hoppas det…

 39. Lena Thörn Wennerqvist 15 mars, 2016 on 21:16 Svara

  Jag började min resa mot ett hälsosammare liv för 2 år sedan. Under ca 8 mån gick jag ner 32 kg med hjälp av träning och rätt kosthållning. Jag upptäckte glädjen i att cykla racer och har det som passion. Jag joggar ett-två tillfällen veckan och skulle vilja utveckla min löpning och bli en bättre löpare. Detta vore fantastiskt att få möjligheten att lära sig olika tekniker, löpsteg etc. Jag har även kommenterat din instagram under namnet lenaerika78. Håller tummar och tår! Tack för att du inspirerar!

 40. Elisabet Light 15 mars, 2016 on 22:10 Svara

  Oh my gosh vad jag vill vinna detta!! : )
  Är en ensamstående mamma, har min dotter 100%, arbetar 80% och pluggar 75%. Allt gör jag för min dotter, vilken i längden blir för mig själv. För att jag ska må bra och orka med så behöver jag träna och som det är nu kommer jag ut på ett springpass i veckan=inte tillräckligt. Så jag har anmält mig till lite lopp för att få den där sista pushen till att ta mig ut så att få chansen att åka på den här resan hade inte bara varit otroligt motiverande för min löpning utan det hade varit som honung i halsen vid halsont ; )

 41. Emelie 15 mars, 2016 on 22:22 Svara

  Hej jag har alltid varit hälsosam och hållit igång men för tre år sen fick jag ett diskbråck i ryggen som jag op för sedan fick jag ett till ännu en op tog ett tag o träningen fick ligga på hyllan ett tag !! Men efter ett par månader va jag igång igen !! Men efter ytligare ett par månader fick jag även en cancerdiagnos där dom fick op mig i hals o ansikte som har tagit väldigt hårt på kropp och själ , men träningen har hela tiden funnits med o gör mig starkare !! Men att få komma iväg för att få släppa all oro och bara få rå om mig i ett annat land med en massa Goa människor samtidigt som man få inspiration med träning o nyttig mat , skulle göra så mycket för mig !! Tack för att du dela med dig och inspirera !! Kram

 42. Linda Hedin 15 mars, 2016 on 22:35 Svara

  Kallt och grått. Svettigt och jobbigt. Strävan efter något som känns omöjligt. Hur ska man gå tillväga för att ta sig ut och träna dessa kalla gråa dagar, svettas och ge järnet så att träningsvärken dagen efter är enorm? Och sedan upprepa detta ”beteende” dag ut och dag in med ett självdisciplin som alltså gör att man fortsätter?

  Precis som att alla människor är olika, så är även människors tillvägagångssätt och hur man blir motiverad olika. Du, jag och Ragnar uppe i Norrland har inte samma mål med vår träning, vi motiveras inte på samma sätt och vi har alla olika förutsättningar. Men det vi i stor sannolikhet har gemensamt, är att lyckas med våra mål. Mål som vi måste vara redo att kämpa för.

  Jag har lärt mig att för att kunna nå dit jag vill så måste jag älska själva utmaningen mer än resultatet. Jag måste alltså tycka det jag gör är roligt och tillfredsställande. Jag måste alltså tycka det är roligt att ta den där 5 kilometers löprundan på morgonen när regnet piskar mot mitt ansikte.

  Men vad har detta med självaste tävlingen till Portugal kan man undra. Som sagt så motiveras jag av utmaningar. Stora utmaningar, små utmaningar, annorlunda utmaningar. Här kommer alltså en träningsresa till Portugal in i bilden. Att få åka iväg med ett gäng som alla är där för att träna tillsammans, oavsett förutsättningar, ser jag som en ny och spännande utmaning i mitt liv. Det skulle vara oerhört kul att få ta del av denna resa och kämpa mot mina mål tillsammans med er andra och era mål.

  Jag som även tar studenten till sommaren, ser detta som en möjlighet att kunna utveckla mig själv för att ta steget ut i det liv som väntar. Detta eftersom jag tror att denna resa kan ge ökad motivation, inspiration och kanske till och med få upp gömda delar hos mig själv som kan utveckla mig som individ, både inom träning och mitt liv förövrigt.

 43. Linda Hedin 15 mars, 2016 on 22:58 Svara

  Det går inte att dela inlägget. Det står ”den här appen är fortfarande under utveckling, och du har inte tillgång till den. Växla till en registrerad testanvändare eller be en administratör för appen om behörighet.”

  Vet inte vad som är fel, hoppas jag får vara med och tävla ändå! (skrev mitt bidrag ovanför)

  Mvh Linda

 44. Anna Olsson 15 mars, 2016 on 23:01 Svara

  Har börjat, och kommit en bra bit på min väg tillbaka ur en utmattningsdepression. Stressat galet mycket, med adrenalinpåslag dagarna i ända utan återhämtning de senaste åren. Gick upp närmare 30 kg, la bortåt 50000 på en PT men eftersom jag var stresssd så gick jag inte ner. Högt blodtryck med tillhörande medicin en lång tid framöver.

  Har dock börjat stressrehab, börjat prioritera, gå långsamt, säga nej, se mig som viktig. Har lyckats gå ner 14 kg (wihoo) men vill nu gärna gå ner minst 10 kg till. Fått ett energitapp nu som gör att jag omedvetet plockaf upp gamla dåliga beteenden som jag hoppas kunna mota undan snartnog igen!

  Vill må bra. Ska må bra! Vill träna igen ☺

  Hälsningar Anna, 41 år

 45. Elin S 16 mars, 2016 on 00:20 Svara

  Vilken dröm! Har velat åka på en träningsresa länge men inte haft råd pga fattig student. Har dock investerat i ett svindyrt SATS-kort som ligger i plånboken och påminner mig om att jag borde träna. Men gör jag det? NEJ. Varför? Lat. Hittar alltid på bortförklaringar till varför jag inte behöver träna just idag. Är trött på mig själv och vill komma igång igen. Var en hurtig tjej förut, jag saknar henne! Jag behöver denna resa som en kickstart! Och sjukt kul att få träffa dig My!
  Håller mina tummar och delar på Facebook :)
  KRAM

 46. Anna 16 mars, 2016 on 00:41 Svara

  har delat offentligt här: https://www.facebook.com/anna.hagg.3 :)

  Jag vill vinna detta för att jag kämpat i motvind med min ekonomi jättelänge eftersom jag varit ensam försörjare även i tider vi varit två. Nu är jag ensamstående igen med min lille son och jag vill verkligen komma igång och träna. Jag har gått på några pass vattengympa och börjat följa ett träningsprogram i Runkeeper för att så småningom kunna springa 5 km. Jag är långtifrån där ännu! Denna resa skulle vara en underbar motivation för att fortsätta med träningen och en bit på väg för mina mål att klara alla 8 lopp jag anmält mig till, 7 löpning och ett cykellopp (alla betalda via mina arbetsgivare). Jag älskar att springa lopp och få medaljer, men hittills har det varit mestadels gå och jogga några hundra meter och sedan gå igen, det vill jag få en ändring på och jag tror jag kan hitta inspiration på denna resa! :) mvh Anna

 47. Lars Wåhlén 16 mars, 2016 on 05:21 Svara

  Vore kul att åka till Potugal, pratar den Brasilinska varianten av det språket. Men antagligen är min kromosom kombination inte den rätta och extra biljetten Chicago / Arlanda ingår antagligen inte i erbjudandet . Vore kul att resa med dig , min syster var här över för New York maran så du är välkommen om du har vägarna förbi . Hejdå

 48. Linda Ericsson 16 mars, 2016 on 06:47 Svara

  Hej My!
  Måste säga vilken grym tävling detta är. Jag hade mer än gärna åkt men den jag tycker är värd detta är min mamma. Hon är den starkaste kvinnan jag vet och har under ca 15 år lidit av smärtor i hela kroppen. När hon insjuknade tappade hon allt med träningen och mådde inte alls bra. Några år senare så började hon träna igen och efter det har hon mått märkbart bättre. Självklart har hon alltid ont men träning har gjort henne till en ny person och det är så otroligt fascinerande. Nu tränar hon ca 4-5 pass i veckan och älskar att variera sin träning. Hon har alltid varit den som tagit hand om oss i familjen medans vi andra har latat oss hemma. Värme och träning är det som får min mamma att må bättre och detta hade varit det bästa att kunna ge henne som ett tack.

  Jag vet att alla älskar sina mammor och tycker de förtjänar det bästa. Men med tårar i ögonen och handen på hjärtat kan jag inget annat än att säga att hon är värd detta. Hennes otroliga energi och barnslighet (hon är förskolelärare) så kommer de andra på resan ha grymt kul med henne.

  Jag har delat tävlingen på min facebook!
  Håller tummarna och önskar er en fantastisk resa! <3

 49. Jessica 16 mars, 2016 on 07:14 Svara

  Hej,

  Jag har försökt att dela på Facebook, men det fungerar inte:( Här är min motivering.

  För snart tre år sen var det min man som fick mig ta första steget
  Jag hade alltid sagt Nej Tack-nu var valet mitt eget:)

  Sakta började vi springa runt vår ö och illa jag mådde
  Men nåt förändrades- Det var som han ett löparfrö sådde

  Jag fortsatte att springa och fann en underbar livsstil
  Idag känner jag en härlig självkänsla och möter människor med ett glatt smil:)

  Med en 40 kg viktminskning har jag helt klart förändrat mitt liv
  Han hjälpte mig från att vara en trött trebarnsmamma, till att bli väldigt aktiv

  Skulle av hela mitt hjärta vilja säga Tusen Tack
  För att han alltid, oavsett väder, var min privata back

  Nu vill jag ge mig själv och min man en fin present tillbaka
  Vinna en träningsresa och komma hem som världens gladaste, energirikaste och tränade maka<3:)

  • mammamy 16 mars, 2016 on 08:58 Svara

   Kopiera länken och klistra in den på din Facebook status :) -Lycka till <3

   • Jessica 16 mars, 2016 on 18:19 Svara

    Fixat & Klart:)

 50. Annica 16 mars, 2016 on 08:05 Svara

  Åhhh vilken DRÖM!!!
  Hade varit riktigt skönt att få fokusera på mig och på träning och få miljöombyte! Jag älskar att träna och röra på mig och älskar solen – så vilken kombi den här resan är! Och att dessutom få göra det Tillsammans i ett team av andra härliga människor.

  Efter ett dödsfall i familjen för 1 1/2 år sedan gick jag rakt in i den berömda ”väggen”. Och det har varit en skittuff tid på många sätt att hålla ihop som ensamstående mamma och egenföretagare.

  Men jag Lever och jag Andas :) och är rik på erfarenheter!

 51. Ulrika Wennergrund 16 mars, 2016 on 10:04 Svara

  Efter många år som småbarnsmamma, killarna har blivit lite större, skaffat en liten sladdis, så känner jag att det är lite av min tur. Jag har kommit igång med min träning. Tycker att det är roligt och inte så motigt. Jag är min egen drivkraft och kämpar på. Jag skulle så gärna vilja vara med på din träningsresa för att dela min träning med någon som brinner för träningen lite mer än vad jag gör. Jag behöver att bli inspirerad, motiverad och leva en stund med likasinnade personer för att kunna ta nästa steg. Nästa steg mot en själslig resa lika väl som fysisk. Jag håller tummarna och hoppas att turen är med mig. Kram

 52. NJ 16 mars, 2016 on 13:35 Svara

  Hade varit så roligt att få göra något för sig själv. Här hemma räcker tyvärr inte alltid tiden till till det man vill göra och oftast så blir detjag själv som står tillbaka. Vill ju att barnen ska få göra så mycket som möjligt. Det vore en dröm att vakna på morgonen och kunna bestämma precis vad man vill göra under dagen!

 53. Jessica Harju 16 mars, 2016 on 18:23 Svara

  Regn,slask och snö,
  förra vintern bestämde jag mig att från mitt ohälsosamma liv ta adjö.
  Då sprang jag inte många hundra meter innan första stoppet,
  men drömmen fanns där om det långa milsloppet.
  Idag motionerar jag glad i hågen,
  äntligen visar det minus på vågen
  Jag har insett vikten av att äta rätt och träna,
  trodde väl aldrig att adrenalinkickarna kunde vara så suveräna.
  Jag hittade den rätta vägen
  det är aldrig är försent att börja träna trots olika utgångslägen.
  Jag vill fortsätta att utmana mig i samma stil,
  drömmen är att få följa med på träningsresa med er och träna till årets härligaste Tjejmil.

 54. Nellie 16 mars, 2016 on 21:05 Svara

  Detta är en riktig drömresa! Jag har som mål att kunna springa 1 min till sommaren och hade verkligen behövt lite boost för att ta träningen till nästa nivå. Jag inspirerar och peppar andra till en hälsosam livsstil, på min blogg och i min roll som gruppträningsinstruktör och det hade varit så härligt att få bli peppad och inspirerad av andra. Så kul vi skulle ha! Hoppas, hoppas jag vinner!

 55. A-M 16 mars, 2016 on 21:23 Svara

  Jahaja. Typiskt att man är ”utlänning”, dvs finsk medborgare, passet har gått ut och skulle inte hinna få nytt innan resan.
  Så jag önskar lycka till, till den som vinner.

  Kramen// A-M

 56. Alexandra Andersson 17 mars, 2016 on 05:36 Svara

  Kanske är det min tur att vinna denna gång. Jag älskar träning och kör gärna både löpning, styrka och pass med skivstång.
  Två fina barn jag fött och nu äntligen träningslyckan funnit. Jag kommer fira med skumpa och dans om jag får höra att det är jag som vunnit.
  Vill joina er på denna resa där svetten rinna skall. Nu laddar vi för träning på vackra Portugal!
  .

 57. Emilia 17 mars, 2016 on 06:35 Svara

  Vilken drömresa! En egoboost som heter duga. Det hade varit fantastiskt att få följa med på en resa som fokuserar på träning, men förhoppningsvis också möten med härliga människor och skratt. Håller tummarna för vinst!

 58. Emelie 17 mars, 2016 on 22:18 Svara

  Hej,
  Är en småbarnsmamma som älskar att röra på mig. Försöker träna ett par ggr i veckan men det är inte alltid det går ihop.
  Är just nu mammaledig och då är löpningen något som passar mig bra då man kan göra det i stort sett när som helst på dygnet.
  Jag har dock aldrig löptränat i grupp eller med någon expert. Ser därför detta som ett utmärkt tillfälle att va med och tävla då jag gärna hade fått lite expertis på ämnet och utveckla min löpteknik. Att göra en resa med fokus på hälsa och kropp är en dröm för mig.

 59. Heléne Lundström 19 mars, 2016 on 07:23 Svara

  Jag började min resa mot ett sundare, hälsosammare och lättare liv i augusti. Jag har gått ner 10 kilo och hittat tillbaka till träningsglädjen, men sista månaden har det börjat spåra ur… Jag behöver hjälp med att hitta gnistan igen. Hitta motivationen att låta bli barnens godisskål på helgerna. Och äntligen klara av att springa den där milen som jag drömmer om. Jag vill ha en sommar där jag kan gå på stranden och vara stolt över min starka och sunda kropp!
  Med vänlig hälsning,
  Heléne

 60. Maria Eriksson 19 mars, 2016 on 17:31 Svara

  Hej och tack för en inspirerande blogg.
  Och jag vill nominera en underbar vän till mig som har drömt om att få åka på en sådan här träningsresa i många år.
  Hon har i många år varit en förebild när det gäller hälsa och friskvård. Både på jobbet och privat. Som friskvårdsansvarig på jobbet inspirerade hon oss genom att hålla i olika aktiviteter. Lagt ner sin själ i att vi skulle må bra. Hon har med sin glädje och smittande energi fått så många att komma igång och må bättre. Som vän så är hon en förebild när det gäller att träna efter din egen förmåga.
  Nu har hon dessvärre gått lite vilse och bränt ut sig själv och jobbar med att hitta tillbaka till sig själv.
  Jag önskar av hela mitt hjärta att hon får en chans till det med denna resa.
  Att en person som gett mig och andra så mycket kan få sin dröm uppfylld.
  Jag har delat på facebook och håller alla mina tummar.

  Kram Maria

 61. Caroline 19 mars, 2016 on 19:57 Svara

  Jag har alltid trott att jag inte kan springa… Men jag hade fel!

  I somras bestämde en vän sig för att lära mig. Det gick låååångsamt och vi kom inte så långt till att börja med. Men plötsligt hade jag fattat hur man gör för att röra på benen OCH hinna med att andas samtidigt. En dryg månad senare lurade hon med mig på ett milpass. Det tog lååång tid, men jag klarade det! Men jag har inte gjort om det sedan dess : (

  Jag har tappat kondition under vintern, träningen har prioriterats bort. Och jag ångrar mig så mycket att latmasken har fått segra. Nu är det min tur att vinna över latmasken. Jag vill komma igång med löpningen på riktigt igen, jag vill känna mig stark, jag vill få sol och värme, jag vill umgås med härliga människor och jag vill våga utmana mig själv.

  JAG VILL VINNA!

 62. Anna 20 mars, 2016 on 10:50 Svara

  Att få vakna av solljuset som trillar in genom gardinerna, att under ett förvirrat ögonblick undra var jag är, men sakta inse att havet brusar utanför, mina favoritträningstajts hänger över stolskanten, och att de nya löparskorna väntar vid dörren. Att få känna att träningsglädjen som spritter och sprider sig från magen och ut i varje finger och tå, och lusten att röra på mig är 1000 gånger större än sängens varma famn. ✨- Att få vara på min första träningsresa…✨ Vilken lycka det skulle vara! (Gillar och delar på FB)

 63. Christina 20 mars, 2016 on 11:37 Svara

  Vinterns snuvor, stress och plåga,
  Byts mot vattengympa, core och yoga.
  Med My och Springtime tar jag ett jättekliv,
  Mot ett nytt och friskare liv!

 64. Nilla 20 mars, 2016 on 16:27 Svara

  Oktober 2014 hittade jag glädjen till träningen och ett sundare liv. Men efter en flytt till Sthlm i september så vet jag inte riktigt vad som har hänt. Tänkt skriva in mig på gymmet i flera veckor men inte tagit mig dit än. Så en träningsresa tror jag är precis vad som behövs för min del för att komma i gång! Läst alla andras kommentarer och önskar att hela gänget kunde åka! Men oavsett vilka två som vinner så kommer de förtjäna det! =)

 65. Jessica Sundberg 20 mars, 2016 on 17:38 Svara

  Delar som Jessica sundberg1.
  Jag har alltid älskat att träna. Har aldrig tränat för att gå upp eller ner i vikt. Bara för glädjen, känslan, endorfinerna och lyckan! Från insidan och ut. Ren och skär glädje. Älskar att träna med andra men saknar egna träningskompisar. Därför passar gruppträningspass mig bra. Jag har aldrig varit på träningsresa och skulle verkligen vilja pröva på detta. Träna med andra, lära känna nya människor, njuta av sol och bad och bara få njuuuuta! Hoppas hoppas!

 66. Nicole 20 mars, 2016 on 20:36 Svara

  Hej My.
  Vilken härlig tävling. jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att följa med på denna resa tillsammans med massa härliga människor. Jag älskar gruppträning och den energin och styrkan vi ger varandra.

  Jag har alltid älskat att träna men nu har jag äntligen kommit in i ett flod där jag inte kan vara utan träningen, vare sig de tär hemma eller på gymmet och det hade varit så coolt att få åka på en träningsredskap med sol och energi.

  Tack för härlig blogg och inspiration.

  Kram nicole

  • Nicole 20 mars, 2016 on 20:37 Svara

   Flow ska det så klart vara =0)

 67. Matilda 20 mars, 2016 on 20:53 Svara

  Att resa ligger varmt om mitt hjärta. Att uppleva nya platser, skapa minnen och träffa nya människor. Jag har länge tittat på just denna träningsredskap och står högst upp på min todo-lista.
  Jag är en marathonlöpare och har ett marathon planerat i mitten på maj. Just nu går det allt annat än bra och motivationen är inte på topp. På Höst och vinter halvåret är det alltid svårt att hålla motivationen uppe. Att springa i sol och värme underlättar en hel del.
  En träningsresa till Portugal hade verkligen varit en perfekt och en stor hjälp påvägen för att ta mig upp igen. Jag håller alla tummar och tår för mig själv.

 68. Åsa Svensson 20 mars, 2016 on 22:04 Svara

  Kan skriva om massa tråkigheter
  Väljer istället att sträcka på mig några meter.
  Säga det är min tur nu!
  Ta hand och mig själv och inte bara andra
  Gör det gärna, men tror mina söta tre små barn säger, du
  Packa din ryggsäck och ut i världen vandra!

  Hälsar Åsa (thefialotta)

 69. Kattis 9 maj, 2016 on 23:58 Svara

  Hej! Här sitter jag nu hemma fast jag egentligen skulle ha varit på Mallorca och träningsresa. Jag och min vän hade sett fram mot denna ”premiär” träningsresa efter att båda varit sjukskrivna. Vad händer då? Jo, min vän blir sjuk och resan ställs in. Pengarna har fått nya hål att fylla. Jag som äntligen kommit igång och träna och haft resan som mål. För första gången skulle jag ta klivet ut i världen själv, utan familj och barn och bara vara egoistisk och tänka på mig själv. Jag tänker inte vara bitter men visst skulle det kännas så superduper kul att få komma iväg och investera i mig själv så som tanken var inför resan som aldrig blev av. Tack på förhand och givetvis delar jag detta vidare på fb. Kram!

 70. […] Jag avslutar inlägget med att tipsa dig om My:s tävling som pågår nu. Du kan vinna en träningsresa till Portugal. Tävlingsinlägget hittar du HÄR. […]

 71. […] MÅSTE TIPSA OM EN TÄVLING! Klicka HÄR! och du har chansen att vinna en träningsresa till Portugal med My… Det här är mina […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *