VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min pappa, min hjälte. Min son, mitt hjärta. Min familj <3

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

imageimage

Min pappa, min hjälte! Min son mitt hjärta! Min familj.

Min pappa och jag är extremt lika, i sättet. På både gott och ont. Envisheten, drivkraften m.m Min uppväxt är ett kapitel för sig.  

Men är det en sak som jag aldrig tvivlat på oavsett om vi träffats eller inte träffats på länge. Så är det kärleken. Nu kommer han tycka att jag är jätte töntig som skriver detta…. Men det är sant! vi har alltid vetat vart vi har varandra… 

Idag körde han från Virserum, till Öland, för att sedan hämta Ludvig och skjutsa honom hela vägen upp till Sigtuna ( x-antal mil norr om Stockholm)

Dom har haft en mysig morfar-mys dag! Stannat och ätit, busat lekt, lite egen kvalitetstid dom inte haft på länge.

Ludvig sov inte på hela vägen! Det händer normalt sett inte! <3

Nu gick det inte att övertala morfar att sova över inatt.. Så han körde vidare hem igen…  

Hmm… Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Min hjälte! <3

image

 

Kram & Gonatt! /My Martens


Kommentarer


 1. Diana - "La madre" 29 februari, 2016 on 21:34 Svara

  Himla härliga bilder, vad underbart det är med morföräldrar som är så engagerade, så fina, så omhändertagande och ställer upp.

  Hoppas kvällen fortsatte minst lika bra som bilderna ser ut att vara. 😀

 2. Hondjuret 1 mars, 2016 on 07:56 Svara

  Vad härligt! Gott för både barn och morföräldrar med sådana dagar. :)
  Hoppas att du fortfarande är feberfri och att natten varit lugn! Ta hand om dig fina du!

  • mammamy 1 mars, 2016 on 08:20 Svara

   tack! Jag är fortfarande feberfri… trött som tusan! en ansträngning att bara gå upp, göra frukost till lilleman och kl på honom inför dagis! hehe! men så mysigt att ha honom hemma. Nu kommer nog energin snart tillbaka också!=) Kram

   • hondjuret 1 mars, 2016 on 09:48 Svara

    Ja, det lär nog ta en vecka innan du springer på som vanligt igen. Och glöm nu inte att lyssna på kroppen och låt den vila… annars är du nog tyvärr snart sjuk igen :/ Och det är mycket roligare när du är frisk :) Misstänker dessutom att du vill gosa bäbis :)
    Massa kaffe, frukt och gos med lilleman nu :)

    • mammamy 1 mars, 2016 on 13:52 Svara

     Jag lovar…. jag tar det lugnt =) Och ja, jag vill VERKLIGEN gosa bäbis!!! =)Kram

   • Magnus 1 mars, 2016 on 12:41 Svara

    Härligt när en pappa ställer upp

 3. Nadja 1 mars, 2016 on 10:01 Svara

  Hej My,

  Jag följer dig här på bloggen och är så imponerad av att du pendlar mellan Öland och Sigtuna!
  Jag har själv min familj i Karlskrona och bor i Vaxholm och har tidigare i livet haft funderingar på om det är möjligt att bo på båda ställena.
  Jag hade en sådan enorm hemlängtan när min äldsta dotter kom till världen. Nu är jag tvåbarnsmamma och har mina döttrar varannan vecka.
  Jag har flera gånger kört sträckan själv med barnen och det är ett helt företag innan man bara kommit fram! Haha!

  Öland är för mig förknippat med sommar. Jag har tillbringat många somrar där och i senare tonåren höll vi till i Köpingsvik o partajade såklart! :)

  Kika gärna in på min blogg http://nogautvalt.blogspot.se

  Stor eloge till dig!
  Du är grym!
  Mvh Nadja

  • mammamy 1 mars, 2016 on 13:51 Svara

   Haha! vad gad jag blev av ditt meddelande! Tack <3 Ja… att köra denna sträckan är INTE kul! Men när jag åker själv (utav Ludvig) så lyssnar jag på nån bra podd, spelar musik, pratart telen och får tiden att gå ganska snabbt ändå. (allt är ju relativt ) Jag stannar dessutom tre gånger på vägen, inte för att jag behöver egentligen… men Tezz får röra på sig och jag får röra på mig, så slipper jag att ont i kroppen också =) Andra hållet, dvs MED Ludvig, så kör vi lekar, vi räknar "röda bilar" först till fem osv.. vi stannar och fikar gängsmed vägen… helst inte på statoil utan nån mer mysig lite lantligt ställe =) Men det sliter… vi kommer iim väldigt snar framtid att börja flygpendla =) Ska absolut kika in din blogg! Kram

   • Nadja 1 mars, 2016 on 17:08 Svara

    Haha, känner igen lekarna! Vi brukar köra samma! Mellan varven då dem inte håller på att ha ihjäl varandra där i bak i baksätet…..Haha!
    Matstoppet brukar bli i Tindered. Så fint vid vattnet och så fastnar jag naturligtvis alltid i butiken där. Så mycket fint! :)

    Tack för din återkoppling!
    Önskar dig en fin kväll!
    Kram Nadja :)

 4. Vic 1 mars, 2016 on 15:11 Svara

  Fantastiskt fina lampor kring spegeln i badrummet. Har du någon aning om varifrån de kommer? Eller de kanske satt där sedan tidigare?

 5. Carro 2 mars, 2016 on 21:31 Svara

  @Vic: Jag har sett likadana på Ikea. Vet ej om det är dem på bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *