VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Style by Martens!

Träningskläder efter MIN smak!  #Stylebymartens

image

 

Snygg och följsam tröja som skapar ”ha-begär”  Y.A.S ! Älskar kombinationen av det rörliga mönstret med inslag av vita nyanser… -BRA passform! 

image

 

Stilrena halvlånga tights från UNDER ARMOR som är behandlade med en anti microbial behandling för att dom ska hålla längre! Snyggt med bred mudd, skönt med något högre i midjan. Om man ska ha mönstrad topp OCH mönstrade skor så tycker jag defentivt att Der är snyggt med ett par stilrena tights till. Annars finns risken att det blir för rörigt! 

image

 

vårens hittils snyggaste tränings-sko!  NIKE airmax siren print! Alltså snake mönstret är sååååå snyggt! Jag tycker om färg och ljusa kulörer, men ibland vill jag ha lite mer ”attityd” Här ser du en typisk ”My komvinstökning” som jag absolut kan sätta som trendtopp nu under vintern!

 -Vad tycker du?  kramis <3

/ My Martens


Kommentarer


  1. Anna Erenmalm 13 januari, 2016 on 11:03 Svara

    Gillade verkligen skorna, var finns dom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *