VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grymmaste outfiten! Motivation & sockermonster!

 

// R E K L A M //

IMG_7543

Hej Fina!

Jag fick häromdagen hem min efterlängtade Jumpsuite. Jag är såååå nöjd! Mjuk, följsam, kvinnlig och elegant.

Man kan båda klä upp och klä ner den beroende på vad man sätter till. Vill man vara lite rockigare sätter man på sig en skinn jacka, några läder armband och skor med lite attityd.

Vill man vara mer ”Classy” så sätter man på sig en kavaj till och ett par enkla pumps. Jag är både och, beroende på mitt humör 😉 Varför har jag aldrig varit en jumpsuit tjej innan? hmm… vet faktiskt inte, men nu har iallfall jag hittat en modell som jag älskar! =) 

Jag klickade hem den hos MIKKAS för 699:- (kampanj pris då den ordinarie ligger på ca 1199:-)

Du hittar den HÄR

-Först till kvarn 😉

IMG_7541 IMG_7539 IMG_7536

Satan i gatan  vad jag är godis sugen! Eller inte bara godis, jag är sugen på allt! Hela tiden! Fasen också jag är verkligen tillbaka i sockerträsket.  Som tidigare sockerberoende så räcker det med att  jag syndat några dagar så är det som ett monster flyttar in inom mig.

Jag tänker på sött,  jag blir mat/godis sugen konstant! OCH dessutom på dåligt humör! Grrr!

Nu kör jag stenhårt denna veckan! Nolltolerans på allt vad godis, kakor och annat skräp heter!

Jag vet att jag snabbt får tillbaka fokus och övervinner kampen mot mitt sockerberoende som kommer och går.

Bara jag tar mig igenom första perioden, som är sjukt jobbig! 

På Hälsokicken (ja bilder och uppdateringar kommer snart, jag LOVAR!) så syndade både jag och mina kollegor med efterrätt, Här ser ni Peter (Pansar) Blahas tallrik

FullSizeRender 40

Jag var inte sämre jag…. 😉

IMG_7507

Självklart ska man kunna unna sig ibland. Jag tränar och håller igång FÖR att kunna göra det. Men för min del gäller det tag stoppa mig i tid… annars är jag snart tillbaka i sockerberoende-träsket igen!

-DIT SKA JAG INTE!

FullSizeRender 39

-Hur är det med ditt sötsug/sockerberoende?

Sist vi pratade om det så var ni många som kände igen er…. IMG_7534

Imorgonbitti ringer klockan 05:15. Jag ska inviga min (för mig) nya cross trainer. Jag fick ett ryck, letade upp en begagnad på blocket och tog med mig Lilleman för att hämta den. Jag har inte ens provat den, och jag måste erkänna att den stör ordningen när den står mitt i vardagsrummet och tar väldigt stor plats…

Men just för den veckan när jag har Lilleman hemma och jag inte kan ut och köra min morgonrunda, så får detta vara ett bra komplement. Ni ska såklart få en bild när det är ljust igen så att jag kan fota =)

Jag är i en tillfällig svacka med träningen…. Känner mig inte motiverad, tar mig igenom passen motvilligt, är ganska trött… vet inte varför. Men jag vet sedan tidigare erfarenheter att Motivation är ingenting man får, det är någonting man skapar!

Tänk på det! Varför börja på måndag, när du kan börja nu??? 😉 

Vi hörs imorgon! Många kramar My Martens


Kommentarer


 1. Anna 25 augusti, 2015 on 21:10 Svara

  Shit va snygg du är, skitfin jumpsuite! Kram

 2. la padre 26 augusti, 2015 on 00:53 Svara

  Är det inte svettigt och obekvämt att träna med peruk och så mycket makeup?

 3. la padre 26 augusti, 2015 on 00:58 Svara

  Just det, glömde ALLA personliga mejl du får som bara hissar allt. Där finns säkert perukinformationen och allt annat. Sorry!

  Kära kvällstidningar som går på bloggfinter…kul och fniss:-)

  Puss

  • mammamy 26 augusti, 2015 on 17:47 Svara

   Hej där! Peruk? Jag har inte varit cancer sjuk? Jag har visst både bilder med och utan mina extensions, jag har haft extensions i nästan 10år, så jag är mer än van vid det :) om du är nybörjare inom området, så rekommenderar jag att du känner dig fram…. Det ska INTE kännas obekvämt :) visst är det bra att Rapunzel jobbar med peruker också, samt stöttar Cancerfonden med galet mycket pengar. -fantastiskt enligt mig! :) men jag håller mig till extension, sålänge ingen otäck sjukdom drabbar mig…. Var det några särskilda mail som du syftade på? Jag tränar inte med smink…. Jag blev plåtad för modereportage för just träningskläder, då sminks man alltid, att modella är ett utav mina jobb :) ha en skön kväll! Kram

  • katja 26 augusti, 2015 on 21:42 Svara

   Ursäkta peruk? Du vet skillnaden på extensions och peruk? Kolla in VM och tex kvinnorna som springer 100 m, med extensions!,

 4. Ramona 26 augusti, 2015 on 06:19 Svara

  Wow vad snyggt 😉 Den passar dig perfekt.
  Jag är en sådan som om jag har börjat träna och tänka på kost och inget socker och så så måste jag vara stenhård ett par månader innan sockersuget ger sig. EN ruta mörk choklad ibland om jag är riktigt sugen. Brukar hjälpa. Jättejobbigt.
  Jag älskar ju wasabi nötter så det äter jag massor av 😉
  Kramen

 5. Ewa 26 augusti, 2015 on 09:17 Svara

  Hej My
  Jag förstår verkligen vad du menar att vara godis sugen har själv haft det nu man blir ju så fö… på sig själv, jag jobbar på kontor så för att jag ska röra på mig så ställer jag äggklocka på 30 min och går en sväng upprepar detta under dagen har även skrivit ett schema att jag ska göra något 1 min vad som ex hantlar eller gå på stället och sen ser jag hur många minuter jag får i hop på en dag sen dagen efter försöker jag göra 1 min mer .Det är roligt och följa din blogg.
  Ha en bra dag
  Kram Ewa

 6. Jag är också sockerberoende och därför är det nolltolerans som gäller.
  Att ”unna sig” tycker jag bara förstör för mig själv och jag måste kämpa med att börja om från början och det känns inte värt det.
  Jag har slutat med choklad och fikabröd (som jag tidigare levde på i enorma mängder) just för att jag mår bättre utan. Då vill jag inte göra mig själv illa genom att ”unna” mig sötsaker.
  Lite så tänker jag :)
  Men jag kan vara lite avundsjuk på de som faktiskt kan hantera att ”smaka, eller ta en kaka/godis ibland” och sedan fortsätta som inget hade hänt.
  Jag blir som du, äter jag minsta lilla så är jag sugen på allt efteråt!
  Bara att ta nya tag, du kommer fixa det :)

 7. Diana 26 augusti, 2015 on 10:21 Svara

  Det är den största svårigheten tror jag, största utmaningen är typ att hålla motivationen uppe hela tiden. Den kommer ju att svaja, även för dom mest vältränade och rutinerade motionärer. MEN jag tror man måste hitta det som inspirerar en, prata eller träffa dom som peppar en, som man ser upp till lite, om man kan och fånga motivationen igen. Vad motiverar dig? Gå igenom det, skriv ner det, ha det så att du kan kolla tillbaka när du behöver det. Och lycka till. Ge inte upp!

 8. Lipton 26 augusti, 2015 on 14:27 Svara

  Den satt ju bra på dig bakifrån, men den måste högre upp framifrån så inte halva brösten syns. Så tycker jag.

 9. jeja 26 augusti, 2015 on 19:29 Svara

  Jag tycker du är skitbra och en riktig inspirationskälla som ryker dit ibland ,,,,så har vi det de flesta . Och sedan grym pepp ,,,tack fina du !!!!

 10. Hondjur 27 augusti, 2015 on 11:37 Svara

  Tack för peppen hörredu! Man behöver en liten känga då och då.. Eller ja, i mitt fall alltid.
  Men ikväll skall det nog minsann hemmatränas! Någonstans måste man ju börja! :)

  //Jäfligt otränad tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *