VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Recept på nyttiga Chocolate cookies hittar du HÄR just nu! =)

IMG_5797

Godmorgon, från ett soligt Öland!

Alltså denna magiska solnedgång som lyste upp över Kalmar sund igår kväll. -Outstanding!  Lilleman och jag har tagit mini semester och checkat in på Hotel Skansen i Färjestaden. Så efterlängtad kvalitetstid!

-Livet känns väääääldigt bra just nu! <3 Nästan för bra för att vara sant 😉

FullSizeRender 9

 Nu ska jag strax gå ner till frukost buffèn…. Men innan det så bara måste jag dela med mig utav ett GRYMT gott och NYTTIGT recept. Detta fick jag genom min förra Pt Jesper Personlig Tränare som finns i Kalmar med omnejd. Han och hans fantastiska flickvän/kollega fick mig för ett par år sedan att ta beslutet att förändra min livstil mot ett nyttigare och hälsosammare livstil =)  

Recept Chocolate cookies:FullSizeRender 16

Älskar du choklad precis som jag?! Då bara måste du bara testa detta: 

Blanda 1dl havregryn, med 2 dl kokosmjöl, 1ägg. 1/2 tsk bakpulver, lite saltkorn tillsammans med drygt 50g smör eller kokosolja för mer kokossmak. Söta med stevia. Hacka 75% mörk choklad i lite större bitar och blanda ner i degen…. Rulla till bollar (efter önskad strl) och tryck sedan ut dom på bak plåts pappret. Sätt in dom i ugnen på ca 200grader i ca 10 min. Av detta receptet så får du ut ca 10-12.

vad det gäller träningsövningarna som många av er väntar på, så kan jag glatt berätta att dom kommer IKVÄLL! 🙂 -Äntligen!

image

Jag tränar ca 6 dag/ veckan just nu… Det ör enkelt, roligt och såååå effektivt! Det enda du behöver är en handduk och ett mål framåt så komme vi kunna träna tillsammans med hjälp utav bilder, program, mat och kost tips….. -Men framförallt pepp och motivation genom varandra!

-ÄR DU PÅ?!  🙂

Mina GRYMT snygga träningskläder kommer ifrån Wallderinska och du hittar dom HÄR. Protein shahen kommer ifrån Alexandra Brings, produkter FEMIMAL som du hittar HÄR

Kramar My Martens

Ps om du provar kakorna så får du gärna skriva och berätta vad du tyckte =) Gillar du receptet så blir jag JÄTTE glad om du delar detta inlägget….

-jag menar vi vill väl sprida nyttiga recept till så många som möjligt,då vi ska peppa och heja fram varandra, både md kost och träning! =)

 

 


Kommentarer


  1. Ramona 5 juli, 2015 on 08:58 Svara

    Jisses så fin du är <3

  2. Tack, vilket kanonrecept!
    Passar mig alldeles utmärkt så det måste jag prova.
    Jag är en fd chocoholic men har nu precis som du bytt livsstil.
    Tränar 5-6 dagar i veckan och äter inte socker.
    Har snart varit sockerfri i 130 dagar!! Tror knappt själv att det är sant 🙂

  3. Malin Eriksson 5 juli, 2015 on 09:41 Svara

    Så mysigt för din son och dig och så fin du är! Ser fram emot träningstipsen, du inspirerar! Jag slutade röka samtidigt som du o har följt bloggen sen dess. Undrar, utan att värdera hur det går med rökstoppet? Själv har jag tyvärr trillat dit, men ska ta nya tag. Kram

  4. Tina 5 juli, 2015 on 13:32 Svara

    Mmmm det låter hur gott som helst, jag som älskar choklad.
    Jag håller ögonen öppna för ditt kvällsinlägg och träningsövningar 🙂

  5. Emma 6 juli, 2015 on 08:56 Svara

    Börjar det inte bli lite väl likt Johanna Toftby nu? Känns som du kopierar varenda grej hon gör?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *