VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Öländsk vilda västern! Knivar i ryggen…. -jag har fått nog!

Heeeej!

IMG_4328

Hej! Ännu en låååång dag på My's Blommor avverkad. Jag lämnar butiken nu, straxt efter midnatt.... Klockan ringer strax innan 05.00 igen, jag behöver åka dit och förbereda och vårda mina underbara växter... Denna veckan är det morsdag-veckan. Det är en utav våra absolut tyngsta helger på året. Därför har jag laddat upp med otroligt mycket både inomhus och utomhus växter så att just DU ska kunna hitta någonting att skämma bort din mamma med =) Ikväll fick vi TRE lastbilar i stort sett samtidigt, Holland, Holland och Danmark. Vi körde avlastning på FRAMSIDAN idag och valde att hålla kvälls öppet ett par timmar då vi ändå skulle ta han dom leveranserna..... Spontant, oplanerat och ändå galet mycket folk =) 
-Tack alla goa kunder och medarbetare som förgyllde min kväll.... 

Är jag trött? -Helt j*vla slut! Tycker jag det är roligt? -Helt underbart! =)

Vi har våren, sommaren och den ljusa tiden framför oss…. Jag som innerst inne är en riktig blomsternörd älskar denna årstiden!

Imorgon åker jag till Landskrona och Citadell kliniken. Nu är det äntligen dags för återbesök hos DR Tuve efter min bukplastik. Precis som jag har lovat så ska ni få se, före, undertiden och efter bilder =) I samband med det inlägget så kommer jag också att ge mina bästa tips på vad man ska tänka på inför en sådan operation…..  

Här kommer en bildbomb med underbara blommor som vi ska göra morsdag-buketter med, -Enjoy! 

FullSizeRender 37 FullSizeRender 36 FullSizeRender 35

Pioner, hortensior, lövkoja, delfinium är bara en bråkdel utav sortimentet, men några utav mina egna favoriter =)

IMG_4324

Jag skrev ett inlägg igår där jag ”öppnade mig” och berättade lite om min erfarenhet utan jantelagen och hur jag blir behandlad utav vissa här nere i Kalmar/Öland. Jag måste verkligen få tacka DIG för ditt stöd, dina fina ord och din omtanke. -Tack <3

Just precis just nu så är det lite turbulent här nere på underbara Öland…. Jag skulle nog faktiskt kunna jämföra det lite med Vilda västern. 

jag försöker att hålla min positiva energi uppe och försöker att låta onödiga påhopp och diskussioner rinna av mig. Jag försöker att stå upp för vad som är rätt och fel, jag försöker att kompromissa och hitta lösningar, men möts utav bitterhet, förvrängningar och falska påståenden -SUCK! Jag kan inte ikväll gå in på vad det gäller, jag vet inte riktigt vad mina rättigheter är. Jag inser dock att den eventuella förändringen kommer att drabba mig, HÅRT! och att jag snabbast möjligt måste hitta en lösning som gynnar både mig och dom runtomkring mig….. Jag hör hur kryptiskt detta låter…. Jag förklarar när jag har mer kött på benen, och lösningar på problemen….. Tillsvidare så håller jag fortsatt fokus på butiken och dom kommande förändringarna. Just nu är det kraftig motvind, men efter motvind kommer medvind….

-Visst? =) Ser du texten på denna tröjan? Fit 4 fight!

_MG_0667 kopia

Det stämmer ganska bra in på mig…. Jag är inte en person som låter mig trampas på…. Jag tar inte emot fler knivar i ryggen! -JAG HAR FÅTT NOG! 

Återkommer om detta…… Men nu behöver fröken Martens sin skönhetsömn! Natti Natti! Varma kramar/ My Martens

 


Kommentarer


  1. Ramona 28 maj, 2015 on 06:29 Svara

    Stå på dig raring 🙂 Är så less på människor som tycker dom får göra som dom vill. Och absolut trött på folk som tror dom kan vräka ur sig vad som helst till en och tycka och tänka om allt. Nej älskar när människor är snälla och lyfter varandra och ger så mycket kärlek dom bara kan, sådana vill jag ha runt mig.
    Kram fina du <3
    Älskar också blomster, önskar jag kunde hitta en blomster handel som sökte personal, vill lära mig allt 🙂

  2. Lisa P 28 maj, 2015 on 07:11 Svara

    My, jag vill bara säga att din butik är fantastisk! Jag handlar alla blommor där och alltid så trevligt o proffsigt bemötande från dig o dina kollegor! Hoppas allt löser dig till det bästa! Kram

  3. Diana D (La Madre) 28 maj, 2015 on 08:28 Svara

    Gillar tröjan!! Stå på dig gumman, kör ditt race för fasen och det kommer att gå bra. 😀

  4. Maria 28 maj, 2015 on 09:13 Svara

    Hej My!
    Hoppas att allt löser sig för dig. Du är en stor inspirationskälla. Sköt om dig. Stor kram från Göteborg

  5. Sus 28 maj, 2015 on 10:59 Svara

    Alltså shit vilken super kvinna du verkar vara! 🙂

  6. Ghita 28 maj, 2015 on 13:19 Svara

    Oj oj oj My, vilket hektiskt liv du verkar ha. Förstår att du måste älska det du gör, annars skulle du ju aldrig orka. Jag beundrar dig för din energi och din iver. T o m när du gnäller och är upprörd så låter du alltid positiv i slutändan. Kör hårt och kämpa på men kom ihåg att vara rädd om dig själv också :-). Kram

  7. Emmeline 28 maj, 2015 on 14:02 Svara

    Det är i motvind som drakar lyfter! <3

  8. Maria 28 maj, 2015 on 14:08 Svara

    Jag har då svårt att förstå varför någon skulle vilja dig illa, du som är så go’ 🙂 ! Fast antar att avundsjuka och missunsamhet finns överallt och ja, vissa kan inte hantera det utan tar ut det över andra. Stå på dig! //Maria, Finland

  9. lotta 28 maj, 2015 on 14:40 Svara

    det e väldigt tråkit när det blir så. men du e stark å väldigt duktig driftig kvinna tjej. sträck på dig, sett dig sedan ensam mamma. å följer din blogg. du e så fantastiskt duktig, kul å följa dig å vilken blommsteraffär du har, synd man bor så långt bort å öland vet jag en när blir . om blir mera då jag ej har bil korkort mm. ta hand om dig kramiz

  10. Marie 28 maj, 2015 on 14:51 Svara

    Tycker du verkar vara en kanon tjej. Stå på dig My och hoppas folk tröttnar på att gnälla och vara avundsjuka (tror det ofta är så det ligger till). Hoppas magen läkt fint =)
    Kram på dig och lycka till med My´s blommor!!

  11. Cecilia Rasmussen 28 maj, 2015 on 15:08 Svara

    Kämpa på,du kommer framåt men kanske det tar lite längre tid nu när vissa verkar strula till det för dig .Styrkekramar till dig:))

  12. Jessica 28 maj, 2015 on 15:17 Svara

    *Styrkekramar* till underbara My som faktiskt förgyller en del utav min vardag, bara att gå in och läsa på din fina blogg så mår man genast lite bättre. Hoppas allt blir bra vackra My! Kramis

  13. Överlevnadsguiden 28 maj, 2015 on 16:24 Svara

    Åh, jag kan riktigt känna doften från lövkojan. 😀 Du har lyckats pricka in några av mina favoriter, pioner, hortensia och riddarsporre finns alla i min trädgård. I år har jag för första gången sått lövkoja också, hoppas de tar sig. Jag bara älskar blommor! Just nu njuter jag av syrener och rhododendron och väntar ivrigt på att mina schersminer och rosor ska börja blomma.
    Charlotta

  14. [email protected] 28 maj, 2015 on 18:37 Svara

    Hej My! Du är grym! Stark, målmedveten, framgångsrik och snygg. Låt ingen påverka dig negativt. You ca do it!

  15. En mamma 28 maj, 2015 on 22:58 Svara

    Hej My hoppas inte det ska strula för mycket för dig.
    Du är en så underbar och energisk person och jag önskar bara att allt ska ordna sig för dig. Men det finns alltid avundsjuka bland människor ja till o med bland vänner men jag hoppas att du har lyckan att ha fina vänner . Hade jag vägarna förbi hade jag hjälpt till i den jobbiga tiden som finns nu. Du får vara rädd om dig men jag vet att du är stark och klarar detta även om det känns tungt.
    Du är fantastisk
    Kämpa på

  16. Susanne 29 maj, 2015 on 07:28 Svara

    Hej My!
    Det är bra att du sätter ner foten mot alla energitjuvar, det är aldrig ok att baktala och försöka trycka ner andra!
    Du är en fantastisk kvinna och mamma tycker jag. Vilken otroligt fin butik du har, blommorna ser så fräscha ut!
    Trevlig helg, hälsningar Susanne.

  17. katja 29 maj, 2015 on 11:41 Svara

    Men herregud alltså! Att vuxna människor orkar…kram

  18. Lena 29 maj, 2015 on 14:25 Svara

    Jag är sommarölänning och brukar handla i din fina butik .Ville bara önska dig allt gott.kram kram

  19. Mormor 29 maj, 2015 on 17:08 Svara

    Hej
    så underbara blommor du lagt ut .
    Ser så inbjudande ut.
    Lycka till med alla dina underbara blommor, det finns säkert ingen som kan motstå dessa , tyvärr bor jag för långt bort,
    Men du lägg inte energi på dåliga saker, lägg det istället på dig och din fina son

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *