VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mellis och nyttigt smoothie recept.

FullSizeRender 12

 

Hej Igen! Njutningen är maximal!!!! Tillbaka efter Yogan.

Nu lite Balkonghäng, och mellis =) Det är ordning och reda här nere, regelbundna måltider, solen skiner alla är glada och taggade! Jag har verkligen INGENTING att klaga på! Miljön och omgivningen är fantastisk! 

IMG_1715

Stundens outfit: Leo klänning från Loveforever som du hittar HÄR Samma tyg och mönster finns även i GALET snygg Jumpsuit! Bara ett tips 😉 MEN jag vet att dom inom kort kommer att sälja slut, så det är först till kvarn som gäller!

Jag som alltid har varit en riktig LdiR tjej, tycker det är så självklart för mig att ni ska veta att det är just LdiR, så jag glömmer att skriva det, så istället för att svara på alla mail med frågor om just mina skor från igår så skriver jag det nu =)

 Ja, det är LdiR. Jag kan verkligen rekommendera er som precis som mig gillar LdiR att kika in på BlueCo sida HÄR då det finn många fler modeller att välja på förutom dessa =) 

FullSizeRender 11

Dagens Smoothie: Färskpressad  Apelsin, lime, banan, och honungsmelon Ett MSM pulver som är bra för hår hud sleminnor och leder, samt ekologisk linfrö olja som ska smörja ordentligt inifrån =)

-Nyttigt OCH gott! 

IMG_1716

Morgon passet med Yogan började kl 07:15. Skönt att vara igång så tidigt..

Jag kunde tyvärr inte göra många övningar. Det är för tidigt än för min lilla mage. Jag satt på en låg cykel och cyklade drygt 5 km under tiden som dom yogade, sedan gjorde jag dom sällskap under relax och avslappnings övningarna. Jag har nog tidigare varit en utav dessa fördomsfulla människorna emot Yoga. Ni vet, ”Yoga är väl ingen träning, det kan ju inte vara så svårt” osv… 

-Jag hade FEL!

Jag ska ge mig själv ett par veckor till och smyga igång med den motionen som jag klarar av efter bukplstiken. Men när jag väl är redo så ska jag verkligen börja med Yoga.

Det är såååå grymt bra träning! OCH avslapnade!

Jag är verkligen positivt överraskad! Jag tror nog att jag egentligen innerst inne är lite utav en ”yoga girl” -haha!

Jag ska iallfall ge det en ordentlig chans när jag väl får börja träna 😉 Så återkommer jag i infon om det finns någon Yoga girl bakom fröken Martens stressade fasad! 

IMG_1717

Nu ska vi njuta utav solen innan nästa pass börjar. Tabata står på schemat. Jag kommer nog att få motionera under tiden.

IMG_1713

Kram på dig fina! /My Martens


Kommentarer


  1. Laila 20 april, 2015 on 14:53 Svara

    Jag har exakt likadana LdiR skor som du har 🙂
    Älskar dom….

  2. Anna 20 april, 2015 on 16:29 Svara

    Hej My, undrar vad hälso resan ligger på i pris ca,, blev så inspererad kram Anna

    • mammamy 20 april, 2015 on 19:06 Svara

      Hej Anna! denna resan ligger på ca 13000:- inkl bonde, flyg, pt, mat osv… =)

  3. Gabriella 20 april, 2015 on 16:47 Svara

    My! Jag har letat som en tok efter leo jumpsuiten, så snälla länka till den!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *