VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Perfekt mellanmål Jordgubbs smoothie med vaniljsmak!

IMG_0460

 

Hej fina!

Perfekt mellanmål! Nyttigt, gott och enkelt. Du kan även ta med dig den i en shaker till gymmet och dricka den efter träning som återhämtning =)

Jordgubbs smoothie med vaniljsmak… Färska jordgubbar, lättkvarg, lite vanilj proteinpulver blanda i en mixer 😉 Snacka om sommar känslor!

-sååå gott! Det gäller att hitta saker som man tycker om som man ändå kan äta med gott samvete =)

Dom flesta kvinnor och mammor har järnbrist, jordgubbar innehåller mycket järn…

-Nu j*klar ska sista kilona bort, utan bantning!

Bara genom att äta regelbundet och RÄTT!

IMG_0459

 

Gonatt min vän!

kramar/ My Martens

ps: missa inte förra inlägget med en bildbomb ifrån underbara dagar i Ystad <3

image


Kommentarer


  1. Emma 7 april, 2015 on 22:59 Svara

    Kan du skriva några exempel matdagbok? Hur kan en dag se ut för dig, vad äter du o när!
    Tack för en bra blogg! //Emma.

  2. Diana D 8 april, 2015 on 08:54 Svara

    Mums vad got den där smoothien såg ut och vad trevlig ni såg ut att ha det på sista bilden!! <3

  3. Strega 8 april, 2015 on 12:00 Svara

    Oj, vad du har ändrat innehållet i din blogg! Tipsade en tjej som öppnat blomsteraffär att gå in och kolla för att få inspiration. Hon fattade ingenting!

    • mammamy 8 april, 2015 on 19:42 Svara

      Söta Strega! Om man ska öppna en blomsterbutik så ska man nog inte gå via bloggvärlden. Mina bästa tips om man ska starta eget företag och då gå mot en blomsterbutik eller ett Garden Center som jag har. Är att söka kontakt med befintliga butiker, känna på det i verkliga livet… det är ingen kunskap eller ett facit man hittar inne på min blogg, eller någon annans 😉 -hehe! Att driva en blomsterbutik innebär uppoffringar. Detta var min första lediga påsk på 9 år. Alla högtider, jul, påsk, midsommar, lång helger eller examen och skolavslutningar som man själv vill spendera med sina barn… innebär inom denna branschen dubbla arbetspass. Ibland står man i butiken ända in på småtimmarna och sliter med planteringar och beställningar…Kyla, vatten om vartannat, tunga lyft, grovt arbete, av och pålastning utav lastbilar…. Men om man verkligen känner att man brinner för det och är beredd att uppoffra det som krävs och inse att denna branschen är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livstil då ska man absolut satsa på det. Jag har jobbat dygnet runt, dubbla pass i både med och motgång under mina 8-9 år som egenföretagare. Inte en enda gång har jag ångrat mig! -Jag älskar det jag gör! Sen att jag driver ytterligare ett företag och även gör andra jobb, det kanske man inte ska ta på sig innan man är varm i kläderna 😉 Men Streta, är det möjligtvis så att du inte riktigt mår bra? Jag är lite orolig för dig då jag ser att i dina återupprepade kommentarer så är det en uns utav bitterhet och sura toner. Du har väl inte råkat illa ut? Jag skickar dig här med en massa positiv och god energi och hoppas att det gör dig gott! <3 Varma kramar My Martens

      • Maria 8 april, 2015 on 20:45 Svara

        Precis så uppfattar jag också Stregas inlägg, och hoppas att hon verkligen finner sinnesro någon annastans än här i din blogg, My. Denna blogg är din ventil, och det är missunsamt och fräckt att helatiden komma med uppenbart falsk ”oro över din hälsa” och ”råd” som du inte behöver. Alla kommentar i stil med ”men denna knasdiet”, ”så konstigt innehåll” etc. är direkt förolämpande. De är inte skrivna i ”välmening” såsom skribenten Strega själv säger, utan vittnar tyvärr mer om avundsjuka och elakhet. Sorry, men så är det.

        • mammamy 8 april, 2015 on 21:06 Svara

          Tack Maria, det är många somnar reagerat på samma sätt….. Men som jag alltid säger, bitterhet skall bemötas med kärlek, visst? 😉 kram

          • Maria 9 april, 2015 on 10:46

            Ja, jag kan då inte säga annat än att jag verkligen beundrar ditt tålamod 😉 men du har rätt, givetvis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *