VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens nyttiga smoothie, Någon som känner en händig man?

imageGodmorgon! Idag när jag vaknade så klev jag upp som valkigt och gjorde mig redo att lämna Lilleman till dagmamman. Då jag får ett meddelande om att det INTE är barnomsorg idag!  -shit! Med facit i hand så var det lika bra då han är helt genomförkyld! ingen feber, men snorig!

Mitt gamla jag hade fått panik, men istället tog jag tillfället i akt och kröp ner i sängen gosade lite med lilleman och fick honom att somna om =) Tills min telefon ringde ca 06:25 från våra danska leverantörer, sedan dess har jag suttit här och jobbat..

Dagens smoothie, Lättkvarg, jordgubbar, hallon och pytte lite vaniljproteinpulver (för smakens skull) Jag minskar kvargen och tillsätter lite proteinpulver istället =) -svin gott! Toppat med granatäpple kärnor. 

image

Jag kan inte träna ännu. Min mage är långt ifrån läkt. Det känns mycket bättre, jag behöver inte längre sova på rygg utan kan även sova på sidan… Jag ska lägga upp någon bild på hur det ser ut nu, då jag fått många frågor om just det. Jag lever fortfarande med mina två gördlar på mig hela tiden.

Men från och med idag så ska jag börja med att gå ut och gå 40min/dag. Ingen PW men i de takt som jag klarar av. Jag börjar verkligen om på noll just nu! Så vill du hänga på med mina morgon promenader så är du mer än välkommen 😉

Glöm inte att jag fram tills för 1,5 månad sedan var en kedjerökande latte-morsa! Som förvisso tränat i perioder, men varit en ”allt eller inget tjej”  Operationen och rehabiliteringen på det gör att jag är totalt nollställd…

– kan jag så kan du:)

Såhär blev resultatet efter att mina hall-möbler föll ihop för ett par veckor sedan. Mitt egna fel, för mycket jackor som hängde uppe… 

image

Men idag känner jag att jag bara måste ta vara på denna  oväntade ”hemma dagen”, åka och köpa en ny hatthylla OCH något mer att hänga upp kläder på…. Samt hitta en händig man sm kan skruva ner resterna utav den gamla och montera upp de nya =) -hihi! 

imageJust nu agerar nämligen löpbandet  klädhängare…. Inte okay just idag då jag ska ta min första 40min promenad och regnet fullkomligt öser ner på utsidan….

  Nu ska jag försöka att underhålla lilleman samtidigt som jag jobbar hemifrån innan jag kör över en sväng till My’s Blommor och samtidigt passar på att handla en hatthylla =) Det är lite småjobbigt när man sitter i viktiga telefonmöten och lilleman sjunger ”spiderman, spiderman” i bakgrunden! Att vara egenföretagere och mamma är ett puzzel! -hahaha!

Ha en skön dag! Kramar My Martens

Ps Efter regn kommer solsken, snart är det vår känslor i luften igen 😉


Kommentarer


  1. Diana D 30 mars, 2015 on 11:15 Svara

    Alltså den där smoothien ser såå god ut.
    Ha en underbar dag med fina sonen. Fick du veta det i sista sek eller hur funnkar ert dagis? Känns ju skumt att få ett sånt meddelande samma dag?!

    • mammamy 30 mars, 2015 on 11:44 Svara

      Alltså… det har säkert suttit flera lappar upp Men jag har helt missat det 😉 Det har varit en konstig vecka för mig då jag bytt dagar mitt i veckan, med hans pappa. Då jag åkte upp till Finest Awards på min ”barn vecka” så tar jag istället honom hela påsken =) (dubbel upp för mig ) #lycka Så det var inte dagmammornas fel…. Kram

  2. Sus 30 mars, 2015 on 12:08 Svara

    Vad tråkigt att folk ska ge taskiga kommentarer. Bra att du säger ifrån!
    Dina smooties ser jätte fina och goda ut, måste laga nån dag. Håller på med mina sista fyra kg efter graviditeten, tänk att dom sista kilona är så svåra.

    • mammamy 30 mars, 2015 on 12:19 Svara

      Hej Sus! Ja smootie är ett nyttig och GOTT sätt att få i sig det man behöver… ja, sista kilona är alltid värst! -Jag fattar inte det faktiskt…. -lycka till! Kram

  3. Lipton 30 mars, 2015 on 14:06 Svara

    Träningscyklar i hemmet och som nu löpband brukar vanlighetsvis bli klädhängare. Du är inte den första som använder så.

    • mammamy 30 mars, 2015 on 15:00 Svara

      Hej Lipton! Haha! Jag är rädd för att du har rätt! Men nu ska det bli ändring på det 😉

  4. dagmamman 30 mars, 2015 on 18:10 Svara

    Hej My Ludvig ska vara hos Bettan hela veckan utom långfredagen. Så hoppas Bettan har fått meddelande från dig att han inte kom idag.

    • mammamy 30 mars, 2015 on 18:15 Svara

      hej Magdalena! Du är ledig…. njuuuut! 😉 Vi har komunicerat om detta, Lilleman har dock legat nerbäddad i soffan då han är väldigt förkyld =( Inge febr, men snorig…. Ha en skön semester nu! Kramar

  5. Jessica 30 mars, 2015 on 21:25 Svara

    Vad god smoothien ser ut! Jag tycker att proteinpulver brukar ha en otäck bismak. Har ditt det? Vilken sort använder du?

    • mammamy 30 mars, 2015 on 23:14 Svara

      Hej! Ingen bismak som jag har reflekterat över =) Body sciense från Mmsport =)

      • Jessica 31 mars, 2015 on 13:49 Svara

        Aha. Ja, den går bort för mig eftersom jag inte äter sötningsmedel.

  6. Maria 2 april, 2015 on 09:06 Svara

    Hej!
    Var har du köpt den grå/silvriga bombar jackan på en av bilderna?
    Letar ihjäl mig efter en liknande!
    Tacksam för svar!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *