VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Let’s Dance och fredagsmys deluxe

imageFredagsmys deluxe! Lilleman hemma. Let’s Dance premiär, popcorn, NYTTIGA chokladbollar och lite tända ljus!

-Bästa fredagen på länge!

image

jag måste säga att jag tycker att alla deltagare verkligen gjorde bra ifrån sig! kvaliten va hög för att vara första programmet, håller du med??

Vilket härligt gäng! Jonas är ju helt fantastisk! Marie är tok-snygg! Tony håller ställningen! David är GRYM som programledare! Det är ju bara såååå kul att se Stenmark dansa, ska bli spännande att följa utvecklingen. Fröken Stella som normalt sett utstrålar en självsäkerhet var extremt nervös, hoppas hon känner sig mer avlappnad nästa vecka. Rackar-Alex är ju tametusan överrörlig i kroppen?! -wow! Nanne är ju ett energi knippe, Jag fullkomligt ääääälskar detta folkkära program!  Det ska bli så kul att följa årets gäng och utvecklingen 🙂imageMen hallå sluta driva med Simon som om han ”bara är” Camillas pojkvän! -taskigt!

image

imageDet blev tyst en stund… Jag tittade ner och hittade Ludvig unde bordet. Han tyckte inte att let’s dance var lika underhållande som mamma….. Så hur ska jag nu få in honom i sängen som inte kan bära??? 

imageFår försöka att locka in honom till sängen på något sätt…. Hmm…. Locka med något gott kanske? -hahaha! Min lilla sötnöt! Vi hörs imorgon… Kramar /My Martens


Kommentarer


  1. Jeanette 28 februari, 2015 on 01:09 Svara

    Jag håller med dej. Det börjar bli uttjatat om att han är Camillas toy boy.
    Låt lilleman ligga kvar. Lägg på han ett täcke så sover han i ”kojan”

  2. GunBritt 28 februari, 2015 on 21:11 Svara

    Ja My jag håller verkligen med om att årets Lets Dance håller hög kvalitet. Det är en fröjd att nu ha många fredagskvällar framöver med dessa sköna människor. Så söt lilleman som somnat under bordet, det för härliga – blir man trött så,kan man så klart bara lägga ner sin lilla kropp och sova så skönt. Önskar Dig fortsatt god läkning i op såret – så trevligt att följa Dig på Din blogg. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *