VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bilder MED och UTAN extensions! Tack för idag Rapunzel!

imageEn glad och nöjd tjej lämnar Rapunzels salong på Regeringsgatan 67 i  Stockholm.

Som jag anstränger mig för att sträcka på mig på denna bilden, -jösses!

Jag är precis lika nöjd som vanligt, jag har färjat mitt hår, plockat ur alla extensions, klippt mitt egna hår och satt i nytt!

-BÄSTA känslan! Jag har haft extension till och från i nästan 10 år. Jag personligen tycker INTE att det är jobbigt att sköta eller hålla efter. Men jag har alltid användt bra produkter…och har givetvis en vana efter alla dessa år.

Många frågar mig hur jag orkar stå och locka håret VARJE dag! Det finns inte på världskartan! Mina rutiner är följande… Jag tvättar håret på kvällen låter det sedan luft-torka tills jag ska gå och lägga mig… (självklart med vårdande produkter i inkl värmeskydd!!)

Jag snurrar ihop håret i en stor ”toffs” mitt på huvudet, som jag sedan sätter fast med en klämma  (Fläta är också ett alternativ) på morgonen tar jag sedan en plattång när jag lockar mitt hår, för att avsluta med att spraya dom lite Och i med en glansorodukt. Detta tar mig som är rutinerad Max 13min!

sedan sitter som där i 3-4 dagar, vilket innebär att jag kommande mornar bara släpper ut mitt hår från ”toffsen” på huvudet och alltså inte lägger 5 min framför spegeln på mitt hår. (Om det inte är till ett speciellt tillfälle såklart )

-Jag är INTE en fåfäng person som lägger onödig tid framför spegeln, som företagare, småbarns mamma med hundra gärn i elden så skulle jag aldrig hinna med det 😉

Nu kommer min FÖRE bild: 

image

Efter….

image

Efter Rapunzels fantastiska jobb! 🙂

image-ja, jag vet hållningen, fortfarande inte så snygg! 😉 haha! Men jag är helt ihopp sydd… Utifrån har ni sett min tejpning över ärret, men inifrån hela bukmuskelaturen…. Så en liten kort stund kan jag stå Såhär, -det tar sig 😉

På torsdag ska jag ta mina stygn, by the Way..

men för att återgå till håret, så kan jag med handen på hjärtat säga att jag helt lägger mitt förtroende i händerna på dessa fantastiska frisörer!

image

Jag var på invigningen utav salongen i Stockholm för ca 1,5 år sedan och har varit hos dom flesta utav dessa tjejena. Förutom att dom är servicemind, omtänksamma och trevliga så är dom outstanding på klipp & färg! Om man inte bor i närheten utav deras salonger så kan man alltid beställa hem deras hår ifrån webbshoppen och beställa tid hos en lokal frisör för isättning… 

för att komma till deras sida klicka HÄR!

Ett tips om du gör det är att samråda med sin frisör innan angående mängd..

Men jag som varit extensions bärare i snart 10 år och provat  nästan ALLA märken tycker att Rapunzel är outstanding, pga  tjocklek, glans och kvalitet! 🙂 Om man sköter sina extensions, och byter ut dom i tid så behöver det INTE slita på ditt egna hår!

imageSen har vi ju Ida Backlund, kvinnan, (till vänster om Sofia) entreprenören bakom Rapunzels stora framgångar. Som trots sin framgång står med båda fötterna på jorden och förutom sin genuint äkta goa personlighet, dessutom brinner för välgörenheten och bidrar GENERÖST till otroligt viktiga projekt! -respekt!

Ja, som ni kanske förstår så är jag en Rapunzel-tjej i hjärtat…..

-En stolt sådan! 😉

Nu ska jag hem till Maggan och lägga mig på soffan igen 🙂 /kramar My Martens


Kommentarer


  1. Malin 23 februari, 2015 on 18:01 Svara

    MY! Vad använder du för fästmetod till ditt löshår? Och ca pris? Hur ofta till salongen?
    Tack för allt du delar med dig av; Så starkt!
    Många kramar från Malin

  2. Annika 23 februari, 2015 on 18:17 Svara

    Jättesnyggt 🙂

  3. susanne 23 februari, 2015 on 19:05 Svara

    Hej fina My
    Jag har som 46åring precis gjort en hårförlängning på Rapunzel i Umeå och är sååå himla nöjd. Har under en massa år ätit mediciner då jag varit sjuk så mitt egna hår har tagit rejält stryk. Så tanken var att bara få ett tjockare hår men när jag satt i stolen med håret hängandes långt ner på ryggen (en känsla jag inte upplevt sedan barndomen) så bestämde jag mej för att prova ha långt hår ett tag och man känner sig verkligen superfin med Rapunzels fina hår. Jag har äkta skandinaviskt hår som sätts fast med stripes. Vad har du My?
    Ha det bra. Kram

  4. Diana K. DeMarkey 23 februari, 2015 on 21:32 Svara

    Vad annorlunda du såg ut på bilden! Den översta, ser inte alls ut som du eller så är jag så trött i ögonen att jag inte ens känner igen dig.

    Grymt fint hår! Otroligt vackert. Blir bara såå sugen men vågar som sagt inte förstöra det ”lilla” hår jag har kvar. :/

    Ha en fin kväll med fina Maggan.
    Kram

  5. Carina Tropp 23 februari, 2015 on 23:28 Svara

    Snyggt! Aldrig vågat göra förlängning för jag är så rädd om mitt hår. Testar det där mirakel schampot Hairbell nu för att se om det fungerar istället. Drömmer verkligen om långt hår!
    Du blev verkligen snygg och du verkar vara en supergo tjej.
    Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *