VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God morgon! Mardrömmar? Fullmåne?

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image

 

Hej! -Vilken natt!!! Nu känner jag mig som en riktig gnäll kärring! MEN inatt har jag inte fått någon skönhetssömn! Jag vaknade strax efter 03:20. jag hade en puls som var skyhög då jag drömt otäcka mardrömmar! 

Det gjorde ont i snittet… Det smärtar i ryggen pga hållningen och den felbelastningen som blir då jag inte kan räta ut mig! Öm i ryggen, öm i magen, öm i sidan! Ja inatt var det inte mycket som stod rätt till! Ändå somnade jag ganska skönt runt midnatt….

 Jag försökte verkligen att slappna av och somna om. Men det var en ren omöjlighet! har jag missat något? Var det fullmåne inatt???? 

-suck! Den normalt sett alltid positiva My har faktiskt vaknat på helt fel sida! Men nu måste jag gaska upp mig… Jag har precis förflyttat mig från sängen till soffan… Via köket, där jag ska gjorde mig en god och nyttig latte för att försöka vända denna mindre trevliga starten på dagen… 

image

 

image

Kram på dig! <3 /En trött My Martens

PS missa inte tävlingen två inlägg bakåt 🙂


Kommentarer


  1. Lotta W. 18 februari, 2015 on 08:04 Svara

    Skickar några energifyllda krya-på-dig kramar till dig..

    Kram,kram 🙂

  2. Diana K. DeMarkey 18 februari, 2015 on 08:38 Svara

    wow ser du ut sådär när du är trött och sliten? Då vill jag vara trött och sliten som du, varje dag, ha ha. Nä men ärligt, du ser fin ut, fransarna gör sitt. Kanske ska ta och fixa om mina igen, ge det en andra chans? Mina föll ju av på 3 dagar, ALLIHOPA, bortkastat. Får jag fråga vart du gör dina? Tips? Så kanske man kan ta ett annat bra stället?

    Hoppas du får lite vila under dagen då. Krya på dig typ eller vad man säger, läk snabbt, ta smärtstillande så du slipper smärta och ha en fin dag.

  3. Eva-Lena 18 februari, 2015 on 09:23 Svara

    Hoppas dagen blir bättre söta My. Och det är ok attvara gnällig i din situation.
    Kram

  4. aza 18 februari, 2015 on 12:10 Svara

    Upp med hakan, snart vänder det ska du se! Ring om du blir för uttråkad. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *