VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rökfri i 8 dagar….

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Fy fan rent ut sagt! Jag är så extremt trött på att vara sjuk!

-ja, jag vet, jag låter som en gnällkärring!  -Med all rätt tycker jag!

 Tack för omtanken och alla krya på dig hälsningar, det värmer! Jag ligger på soffan och tycker synd om mig själv, Maggan jagar dammråttor och får hela våningen att dofta nytvättat… (se hennes blogg

image

 Efter städningen gjorde hon mig sällskap i soffan…. men inte för att vila. Plötsligt sitter hon och läser samiska precis som om hon har kunnat det hela sitt liv?! Grymt imponerad! (Jag tog henne inte på allvar när hon sa att hon skulle lära sig detta)

imageBy the way…. alla ni som mailar mig och skriver att det är normalt att man blir sjuk när man slutar röka pga att man, tappar sitt immunförsvar pga flimmerhår som växer ut osv…. Det hjälper inte till!!!

Nu funderar jag stark på att börja röka igen! (ironi) Ja menar, om jag ska ligga sjuk och utslagen,  vara på dåligt humör, börja småäta, bli en tjockis osv….. varför inte fortsätta röka då?! Grrrr! Som du märker, humöret är inte på topp idag! #rökfridagnummer8 

Ha en fin kväll min vän! Kramar / My Martens

 

image

Hahahaha! Rolig bild!


Kommentarer


  1. Diana K. DeMarkey 4 februari, 2015 on 20:59 Svara

    ha ha ha jag dör, vilken jobbig bild i slutet!!!!! Vill inte ens veta!!! ha ha

    Men du, det är kanonbra att sluta röka. Jag gjorde det för 6-7 år sedan, fasen vad det var svårt när jag drack kaffe eller sprit/alkohol. Men annars är det kanon, man känner sig sååå fräsch, allt luktar och smakar sååå bra, man lägger sig inte med äckel lukt i håret eller vaknar med samma äckel lukt. Slipper skämmas över att kanske ha dålig andedräkt när man pratar med kunder, killar eller vänner.. Mycket bra grejer vettu. Kan fortfarande ta mig en cigg ibland med en vän för socialrökandes skull, men kommer aaaaaldrig att börja röka igen.

  2. Ramona 5 februari, 2015 on 06:50 Svara

    Nej nej nej, ge inte upp nu. Visst är du sjuk nu men du kommer må så mycket bättre när du kommer över hindret. Hejja hejja, och stor kämpa på kram <3
    Tänk vad du kommer stråla sen 🙂

  3. Sus 5 februari, 2015 on 07:58 Svara

    Bara kämpa på nu. Snart blir det nerförsbacke för dej.

  4. Malin 5 februari, 2015 on 08:17 Svara

    Jag blev helt vidrigt sjuk när jag slutade röka och hade grotesk slemhosta i typ tre månader. Tack vare det kommer jag ALDRIG börja röka igen. Ja menar, blev rädd när jag insåg hur jäkla mycket skada lungorna faktiskt hade tagit?! Jag var 23 år.

  5. Sandra 5 februari, 2015 on 09:48 Svara

    Har du kollat sköldkörteln? Fick själv reda på nyligen att jag hade hypotyreos. Nedsatt produktion av sköldkörtelhormon. Va frusen, deppig, sinnessjukt trött med konstans, värk i kroppen och kände mig sjuk.
    Det är väldigt vänligt och särskilt hos kvinnor. Kolla upp om det kanske kan bero på detta? Krya på dig My! Kram ❤️

    • Sandra 5 februari, 2015 on 09:52 Svara

      ”Konstant värk & *Vanligt” ska det stå!* Inte lätt att skriva och gå samtidigt!;)

  6. Lotta 5 februari, 2015 on 12:15 Svara

    Lycka till med ditt nya rökfria liv! Jag slutade röka för 14 år sen. Jag lyckades till slut då jag bestämde mig. De tidigare ”försöken” misslyckades. Jag har inte tagit ett bloss sen jag slutade och kräks näsan av bara tanken. Numera vet man ju också att skador av passiv rökning kan man få även av rökdoft i kläder och hår. Inte så fräscht för barn i ens närhet. Tyvärr fick jag efter cirka 10 år nästan astmaliknande besvär som jag bara får om jag är nära nån som nyss har rökt, kan t.ex inte dela hiss med en rökare som kommer in efter ett bloss, eller nån som är helt ”inrökt”. Vissa (få dock) stinker ju nåt så vansinnigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *