VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Angående Mitt kärleksliv & min syn på dejting!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

imageHej min vän!

Jag fick för ett par MÅNADER sedan ett samtal ifrån en journalist. Frågorna avlöste varandra, hur det är att vara singel, hur jag som ensamstående ser på dejting med eller utan barn osv…

Självklart så har min medverkan i Ensam Mamma Söker med saken att göra.

Det som är komiskt är att jag var den mamman utav tre som INTE träffade någon i programmet. Jag har dessutom varit singel i snart 4år.

Så någon dejting expert kan jag knappast kalla mig för 😉 hehe!

Gällande artikeln ovan som har gått ut i x-antal olika tidningar så frågande Journalisten mig efter min generella åsikt gällande dejtandet.

Jag tycker att man som förälder bör tänka och känna efter några gånger extra innan man blandar in barnen. -Verkligen! Så större delen utav artikeln stämmer.

Men när journalisten varvade frågorna om min generella åsikt & min personliga åsikt…. Så har nog någonting blandats ihop.

i artikeln ovan så omskrivs det att jag ”träffar någon regelbundet” & att jag inte låtit honom träffa Ludvig ännu, men att jag gärna skulle se oss som en familj!

-Fel Fel Fel! Det finns inte någon ”honom” just nu.

Jag fick frågan gällande om JAG dejtar någon, (när artikeln skrevs i höstas)

jag svarade då att jag har dejtat lite, men att jag inte träffat rätt ännu. Jag har alltså INTE presenterat någon för Ludvig.

-Den dagen jag presenterar någon för Ludvig så vill jag se att det verkligen leder till någonting seriöst. Det finns Självklart inga garantier för någonting. Men att ambitionen ändå är att man har en framtid tillsammans…. innan dess låter jag inte någon träffa Ludvig. -Rätt eller fel? Vad tycker du?

Men av denna artikeln att döma så låter det som om jag träffar någon nu…. Vilket jag inte gör!

Jag letar inte efter kärleken, men jag är mottaglig för den när den dyker upp.

Jag personligen dras nog till något äldre män som redan har barn då jag känner att jag själv inte vill ha fler barn.

(-ja jag vet, jag är ung och borde inte säga så, man ska aldrig säga aldrig osv…)

-Men jag känner så! jag vill inte ha fler barn…

Jag har pussat några grodor utan att finna min prins. Jag har även medverkat i EMS utan att träffa Mr:Right.

Det kommer när det kommer…. Jag är inte olycklig i mitt singelliv. Jag skulle bara aldrig bli ihop med någon ”bara för att” Jag har sett alltför många hoppa in i förhållanden, för att slippa vara ensamma, och alltså blivit mer

”kär i kärleken i sig än i personen”

-sorgligt…

. Jag har tidigare levt i destruktiva förhållanden, blivit bedragen & sårad. Men jag har också gett mig den tiden jag har behövt för att läka och våga känna efter igen… Jag vet både vad jag själv kommer göra annorlunda nästa gång samt vet vad jag själv vill ha för relation.

Jag ser människor leva i ”halvdana” förhållandes och verkligen blivit likgiltiga inför varandra. Dvs varken lyckliga eller olyckliga.

-Likgiltigheten skrämmer mig!

Jag har kanske inte dom bästa erfarenheterna, men då jag istället för att vara bitter över dessa, drar nytta utav dom. Så gör det bara saken ännu  lättare för mig att veta vad jag vill ha utav av ett förhållande.  -jag skulle ALDRIG nöja mig med ett ”halvdant” förhållande. -Aldrig!

En utav dom vanligaste frågorna jag får både här på bloggen, instagram, fb, mail och även ute på krogen… Är: -My, vad för man är det du söker?

Jösses vilken komplicerad fråga!

jag vill träffa en man som tycker om mig för den jag är, med fel & brister. Någon som lyfter fram mig när jag tvekar, men som också drar ner mig på jorden när jag flyger iväg 😉 Någon som uppskattar kontrasterna mellan hektiska jobbperioder, och lugn och ro… Någon att lita på, någon att skratta med… Någon som uppskattat egentiden och också kan ge mig den ”egentid” jag behöver, Någon som kan ta sig igenom mina ”skyddsmurar” hela vägen fram.. Någon att bygga upp en framtid Tillsammans med…..  En man som är trygg, stabil, omtänksam, driven…. -sen är det ju en fantastisk bonus om han tycker om att laga mat 😉 då det inte är min grej! Hehe!

Jag har ingen ideal bild för hur han ska se ut eller vara…

-det vet jag när jag träffar honom.

Hmm….. Nu skriver jag bara vad som rör sig innanför pannbenet på mig just nu. Men för att återgå till till artikeln ovan som skrevs i HÖSTAS! -Jag är singel!

Jag träffar inte någon just nu….. Så blanda inte ihop andra artiklar eller löpsedlar med denna artikel!

Nu ska jag krypa upp i soffan med en filt & flippa lite på tv:n innan jag somnar tidigt ikväll….

image

PS: jag trotsade träningsvärken med ännu ett pass, Cardio varvat med styrka men INTE samma övningar som igår 😉 Jag håller desautom kostschemat exemplariskt 😉 Nu ska tant få ordning på sig själv, inifrån & ut!

Puss & Kram /My Martens


Kommentarer


  1. Roar 11 januari, 2015 on 20:45 Svara

    Kloka ord My 🙂

  2. Diana K. DeMarkey 11 januari, 2015 on 21:37 Svara

    Låter som att du är en väldigt klok kvinna och jag önskar verkligen att livet ger dig det du behöver. Sen om det är MED en man eller utan är en annan femma, men jag tror nog att prinsen kommer när ditt liv är redo, inte bara du, utan ditt liv och allt. 🙂

    Önskar dig det bästa och fortsätta vara du.

  3. Christian Olsson 12 januari, 2015 on 13:52 Svara

    Jag har själv varit singel i många år. Visst längtar man ibland efter närhet och att få älska och bli älskad av. Men känner samtidigt att jag inte orkar chansa igen för det känns som bortkastad tid.
    Jag har haft panik många gånger.
    Men har idag slutat lägga energi på det och tänkt om att de e bättre att lägga energin på mitt företag och få mig själv att må bra istället.
    Kärleken får helt enkelt komma när den kommer. Ingen mening att jaga den.
    Ha en bra dag/ Kramar Christian
    PS. Jag såg den artikeln i Ystads Allehanda i Lördags å de stod fel där.

  4. Annie 17 maj, 2015 on 12:18 Svara

    Riktigt smart ord My! Har själv varit singel nu ett bra tag och man känner igen sig lite bland dina tankar. Har även funderat att testa på online dejting, läste lite hos http://www.dejting-sidor.net/ men det är svårt att ”tänka ut i förväg” vad man söker förrän man inte har träffats:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *