VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HJÄLP!!!! VARNING!!!!!!!!!! DELA!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

imageallvarligt talat!!!!! Nu får det vara nog! En del av er såg mitt tidigare inlägg då jag varnade för detta fejk konto, kopplat till en porrsajt med mitt ansikte utåt!

imageDetta är ett utav MÅNGA mail där folk hör av sig efter att på något sätt blivit kontaktad utav ”Maddebii”! Profilen utger sig för att vara olika personer, med olika baktankar….. Någon har blivit tillfrågad om en dejt, några om att skicka över nakenbilder på sig själv till profilen, för eventuellt modell kontrakt (?!) FRUKTANSVÄRT! Vad eller vem/vilka som gömmer sig bakom ”profilen”vågar jag knappt föreställa mig! Jag ber till högre makter att inte någon ung naiv flicka går på vad profilen efterfrågar! För gudskull, skicka INTE några nakenbilder, eller ännu värre GÅ INTE med på att träffas!!! Att ”profilen” väljer att använda mitt ansikte utåt håller på att driva mig till vansinne! Men ännu värre att jag befarar att det finns värre baktankar från profilens sida än så!

imageNi är redan många som via instagram har anmält kontot till instagram (hundratals) Desvärre utan framgång, kontot är i allra högsta grad aktivt! 🙁 Jag själv har polisanmält ”profilen” och gjort mitt bästa för att skicka över all info till polisen som jag har fått ta del utav. Utredning pågår…

Men nu ber jag dig, från hjärtat att hjälpa mig! Även du som inte brukar dela/lika/kommentera inlägg, SNÄLLA RARA SÖTA du….. Hjälp mig att sprida detta, DELA detta inlägg som en varning till alla unga oskyldiga flickor som verkar vara den större målgruppen för ”profilen” !?!!

Jag är så förbannad att jag inte med ord kan beskriva min ilska just nu!!! Grrrrr! Men är vi tillräckligt många så kan man kanske förhindra att någon oskyldig flicka fallet för ”profilens” manipulativa charm….. TACK på förhand!

image

/En upprörd My Martens

 


Kommentarer


  1. Jessica 7 januari, 2015 on 21:26 Svara

    Jag blir heligt förbannad av detta. Men om sanningen ska fram så blir inte straffen så hårda. Detta kan jag säga då en nära anhörig har blivit drabbad. Vi måste sätta stopp för detta nu!!

  2. NEW NAILS! | Niiinis 8 januari, 2015 on 14:09 Svara

    […] Måste be dig om lite hjälp. En bloggkollega till mig har fått besvär med en idiot som håller på och kör nån jäkla ”hittepå” sida med hennes bild i profilen på instagram. Tydligen så är sidan en sån sida som man söker kontakt med kvinnor och män mellan 18 – 45 år att utbyta porriga bilder m.m. Jävla idioter säger jag! Hon ber om hjälp i detta inlägg! […]

  3. Lina 8 januari, 2015 on 20:09 Svara

    Fy så tragiskt 🙁 hur orkar någon göra så? !

  4. Nico 9 januari, 2015 on 11:48 Svara

    Hej My,
    Min flickvän delade detta på sin FB

    Tänkte bara berätta att dessa instagram konton är bara datorer (bottar), det är ingen egentlig fysisk person där bakom som vill ont utan skapa skräp-reklam för sina värdelösa hemsidor som ska leda till ”dejter”

    jag har själv instagram och under senare tid har jag fått flera nya följare med tjejnamn som kontonamn, senast ut är kontot ”Linneaas89”
    Alla profiler ser precis ut som denna du visar här på bloggen, men länkarna byts ut, allt ifrån flirtsugen.se till knullaikvall.nu etc. och inga uppladdade bilder finns.

    Jag märker nu att alla dessa följare är borta, nog för kontona har tagits bort.

    Det är ungefär 7-8st konton som jag sett med detta upplägg, misstänker att personer som går på de där och registrerar sig på sidorna blir av med kontouppgifter och dylikt.

    Sen är det synd att du blivit ”offer” att din bild används för sådant här, är tråkigt, men det är inte något personligt mot dig.

    MVH\
    Nico

  5. […] skada någon och därför är det viktigt att försöka varna så många som möjligt. Läs mera HÄR – My har skrivit ett ordentligt inlägg om […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *