VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julstress, Sveriges Radio, succé!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

imageHej fina du! Klockan är nu 00:07, jag har precis landat hemma efter en låååååååång dag på jobbet! Stressigt, som aldrig förr! Stort rekord på budsidan, TACK alla nya & gamla kunder för den succén, ni gör My’s Blommor till den butiken den har blivit. Jag startade My’s Blommor som 18åring och hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig vilken Resa jag skulle göra, med både med & motgång…. Jag ångrar det inte för en sekund, då jag älskar & brinner för mitt jobb. 

imagedenna fantastiska korg hade mina underbara medarbetare gjort till mig… Fylld med mina favoritsaker, en personligt kort med omtänksamma ord & ett rimm som påpekar vilken Gottegris jag är 😉 Dessutom har dom bakat allting själva, knäckebröd, knäck, kola, lussebullar, chokladbollar, marmelad m.m TACK tjejer <3 jag är såååå rörd. 

imagemitt under budrundan så parkerade jag bilen utanför Sveriges Radio, där jag gästade studion en stund… Ämnet denna gången handlade om konkurrensen & hur svårt det har blivit för alla småföretagare att stå emot & överleva alla jätte koncerner som tar över marknaden mer & mer. Varför jag blev inringd för just detta var pga utav mitt tidigare inlägg gällande hyacinterna jag köpte på Ö&B. detta inlägget har fått över 2K delningar, helt sjukt! Men ännu galnare är det att jag har fått tusentals mail i min PM. Mail från människor med liknande erfarenheter, företagare som gått i konkurs, elaka mail där folk tycker att jag gjorde fel osv…. Jag har ingen chans att svara på alla dessa mail, MEN…. Ge mig några dagar så kommer ett inlägg om detta då jag på ett betydligt tydligare sätt ska poängtera vad som är problemet i mina ögon. Det handlar inte om att jag säger att någon har rätt eller fel, jag vet om att vi inte har monopol, alltså är det fri konkurrens. Jag lyfter bara en viktig fråga…. Hmm, återkommer om detta. Men om du är en utav alla dom människor som har mailat mig, -Jag kommer att svara, genom inlägget. 

imagetitta vilka söta höns 🙂 detta mötes jag utav när jag skulle leverera ett utav alla buden idag… Jag blev livrädd när dom kom springande, jag var inte beredd på det! jag är van att möta hundar, katter, kanske en och annan granne, men inte frigående höns 😉 söta dock…. 

imageDagens största bud… WOW!

imageHär ser ni när lilleman och jag klädde granen förra veckan. Jul är mysigt & fantastiskt på många sätt. Men också för mig lite ångestframkallande. Precis som många andra så vill jag självklart ge Lilleman den ”perfekta” julen, med gemenskap, kärlek & familj….

Jag skulle egentligen ha haft Ludvig hela julafton, då han var hos sin pappa förra året & vi ska ha varannan… Men då denna julen inte heller riktigt blev som jag tänkt mig så kommer jag att vara själv hemma med Ludvig. Därför kände jag att det minst själviska & för hans BÄSTA så är det bättre att han är hos sin pappa & alla halvsyskon istället. Han får då vara med dom och busa, äta julbord, titta på Kalle-anka & ta emot tomten. Är lilleman lycklig så är jag lycklig.  Efter det kommer han till mig & vi tar då en mysig skön hemmakväll med massa godsaker, pyjamas under samma filt i soffan, mysigt 🙂

För ett år sedan så var vi samlade hos Magdalenas mamma…

imageDå var Isak med oss. Det gör så ont…. -Isak du är så älskad & saknad! Jag önskar att man kunde lindra smärtan för Magdalena M. Familj <3

imageGällande alla mail, frågor & samtal om detta….Så har jag ingenting att kommentera, punkt!

image

Nu säger jag gonatt…… Klockan ringer snart igen 😉 Varma julkramar /My Martens


Kommentarer


  1. Cecilia 25 december, 2014 on 09:59 Svara

    Hej!
    Följer Maggans blogg och berörs otroligt av det hon går igenom….
    Önskar oxå att det fanns nåt att göra för att lindra hennens smärta och sorg.
    Den tanke som slagit mig är om hon skulle uppskatta en fond i Isaks namn. Denna fond skulle kunna hjälpa andra som drabbats eller ungdomar som delar Isaks intressen tex.
    Kanske är det för tidigt i sorgearbetet men ändå ett förslag/försök.
    Förstår att du inte vill kommentera situationen och jag förväntar mig inget svar. Ville bara yppa mitt förslag till nån som står Maggan nära då jag tror att hon själv inte är mottsglig i nuläget.
    Fortsatt God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *