VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morgon shopping ;)

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

image

Godmorgon Vännen! Jag bara måste bjuda på en till bild ifrån Bröllops Guiden. Anledningen? Jag fullkomligt älskar buketten som har ett vackert djup, och små taklökar som en skön kontrast till rosorna, waxblommorna, och dom busiga fjädrarna…. Visst är den vacker? :) Foto: Bröllopsfotografen Marie-Therese. För bokning & konsultation klicka in HÄR

image

Jag fick hem min älskade Lilleman igår. så skönt att ha honom hemma <3 Det blev väldigt tyst en lång stund…. Jag smög fram för att se vad han höll på med,  och hittade honom såhär:

imageHahahahaha! Min älskade, goa, undebara busunge! Han stod och försökte balansera med mammas sko! Jösses!!! Det saknas en manlig förebild på mamma veckorna helt klart! Jag skrattade så att  tårarna ran!

image

Vad tycker ni Om dessa ursnygga mossbollar?  Lika vackra att lägga på ett fat…. (Gärna gammalt och slitet) men också vackra att hänga upp i fönstret :) Detta hantverk stod en utav mina stjärnflorister vid namn Evelina för! -snyggt Evelina! :)

Teamat på My’s Blommor fortsätter med mossa… Här kan ni se Ljuvliga amaryllis lökar inklädda med mossa. Lite annorlunda gentemot en vanlig traditionell ytterkruka :)

image

Vacker vinterbukett, som även den innehåller mossbollar 😉 Som ni kan se, så äääääälskar jag och mina florister just mossa!

image

idag ringde klockan redan 05:30. Jag lämnade lilleman hos dagmamman, och åkte sedan upp till butiken för att möta upp dom Holländska lastbilarna och göra mina kompletterings inköp… Som ett barn på julafton hoppade jag in i lastbilarna för att handplocka ett spännande sortiment :)

image

image

image

image

image

 Nu ska vi fira våran florist Evelina som fyller 25år. Titta så gott hon har bakat =) Mysigt med personalfika på morgonen..

image

Vi hörs sen min fina Vän <3 kramar / My Martens


Annons

Kommentarer


 1. Ewa Abrahamsson 3 december, 2014 on 18:30 Svara

  Hej My!
  Måste bara säga att du är helt fantastisk,vilka fina arrangemang du gör med blommor det märks att det görs med hjärta och värme.Jag har fått många fina idéer från dina bilder på blommor ljus och gröna växter.Jag önskar dig och lilleman en riktigt God Jul

 2. clara 4 december, 2014 on 00:11 Svara

  härligt att vara modell för bröllopsguiden, kram fina du! :)

  • mammamy 8 december, 2014 on 23:46 Svara

   Tack snälla Clara :) ja… Jag får passa på att njuta 😉 den dagen jag själv står brud på ”riktigt” känns avlägset… Hehe! 😉 kram

 3. Diana K. DeMarkey 4 december, 2014 on 13:10 Svara

  ha ha vad underbar bild på sötnosen i klackar. 😀
  Vacker du ser ut som brud, med bukett och klänning och allt ! Så fin.

  • mammamy 4 december, 2014 on 19:51 Svara

   Tack snälla Diana :) kunde bara inte låta bli att lägga upp sen bilden… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *