VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påminnelse om TÄVLINGEN! Sista Chansen! Hemma på Öland!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

bild 4(4)

Hej min vän! Idag är det möss väder! Kallt, blåsigt och blött!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Stockholm. Det regnar lika mycket på Öland som det gjorde i Stockholm och hela vägen hem när jag körde….. Detta är höstens mindre charmiga sida 😉

bild 1(10)

Innan jag lämnade huvudstaden så passade jag på att ta en latte på Fresco på Grev turegatan.bild 2(9)

Jag har fortfarande inte uppdaterat med alla roliga bilder ifrån Anki Baggers 50 års fest! men jag lovar, dom kommer inom kort! 😉 Massa vänner som uppträdde för Anki, Jan Johanssen, Richard Herrey, Dr Alban, Lilli & Sussy m.f Otroligt uppskattat & underhållande, det var nog ändå bättre förr 😉 hehe! Men om man tittar på Anki så är nog 50år det nya 25 😉 Eller???

Jag har inte varit på topp efter helgens oplanerade incheckning på St Görans sjukhus. Fy fan för dessa vidriga människor som drogar andra! Vidrigt!!!! Men, nog om det!

Igår kväll var jag på ett jobb möte som slutade med en middag på Berns.

image

. Jag måste verkligen säga att Berns är otroligt mysigt!

bild 1(9)

Nu ska jag åka till dagmamman & hämta hem min älskade Lilleman. Ikväll blir det bara mys & kvalitets tid med honom. jag har precis varit inne hos grannen & köpt mat, Ris, kyckling & currysås så slipper jag tänka på det. En snygg dukning, tända ljus… sen ropar jag på Ludvig -älskling, maten är klar! Bästa!!!! Ibland får man vara en lat mamma 😉

Innan jag loggar ut så bara måste jag påminna er om tävlingen i några inlägg bak! Ett lyxigt spa paket för två personer med övernattning! Sista chansen idag! Imorgon presenteras vinnaren!

Kramar My Martens

 


Kommentarer


  1. Mia 7 oktober, 2014 on 23:42 Svara

    Min man o jag tillbringade vår bröllopsnatt på Skansen. 6 år sedan. Att få överraska honom med en natt där igen vore så mysigt. Två små barn Sover alltid i vår säng numera…. Jag har inte Facebook men hoppas ha en chans att vinna ändå! Vi skulle verkligen behöva denna vinsten, för oss som par!

    • Jenny 8 oktober, 2014 on 21:13 Svara

      Vem vinner!!!! Hoppas det är jag… behöver verkligen detta i dessa låga stunder…. pözz på kinden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *