VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny vecka nya möjligheter!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Hej vännen!

bild(57)

Dagens outfit:  STYLELEVEL

jag tycker verkligen att DU kika in på deras webbshopp och kolla in deras höst nyheter!

För att komma till webbshoppen klicka HÄR

Måndag, ny vecka nya möjligheter! Mycket står på schemat denna veckan. Jag jobbar i butiken hela dagen, bokföring, fakturering samt uppföljning utav helgen och veckan som precis har gått. (skit tråkigt om jag ska vara ärlig!) Men även pappersjobbet måste skötas 😉 Imorgon ställer jag klockan tidigt6 igen och beger mig mot Växjö för en frukost med Åza Brennander (vars blogg du hittar HÄR ) och en ny samarbetspartner. Spännande!

Resten utav veckan följer utav jobb, jobb och mera jobb. På Torsdag lämnar jag Öland för att åka upp till min Stockholms Fru Magdalena för ett par dagar tillsammans. Hon är verkligen en riktig kämpe! <3

IMG_4486

Passar alltid på att lägga in lite jobb möten samtidigt som jag är i Stockholm, men kommer att vara lite halv ledig!

På Fredag ska jag på kvällen fira Anki Bagger som fyller 50år! Den ålders skillnaden mellan henne och mig tänker jag verkligen inte på när vi umgås! Men jag reflekterade över den när jag läste inbjudan! 😉

Med andra ord för att sammanställa denna veckan så kommer det att vara dygnet runt jobb första delen och lite halv ledigt i slutet utav veckan….. Jag älskar kontrasterna i mitt liv! =)

Ha en riktigt toppen måndag!

Gahhhhhh! Precis just nu när jag står och skriver på detta så fick jag ett samtal ifrån dagmamman. Ludvig har skadat foten så nu måste jag genast in till sjukhuset för en röntgen!!!! /En orolig mamma!

Massa Kramar /My Martens


Kommentarer


  1. Alwaysno2 29 september, 2014 on 13:48 Svara

    Men neeej! Hoppas att han e ok! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *