VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kickstart utav skördefesten!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

bild(42)

Hej min vän! Nu blir det bara ett snabbt Hej ifrån oss på Öland. Vi kickar igång årets skördefest här. Just är det lugnet före stunden innan det verkligen slår till! Gillis min granne och min sons pappa står för Grill-buffe och underhållning. Underhållningen är ingen mindre än Andreas Wistrand, som precis kommit ”hem”  ifrån Stockholm för att spela på sin hemmaplan=)  Jag har hunnit med att säga ett snabbt hej och blarra lite innan det verkligen sätter igång.

Vi förväntar os ca 30000n besökare under helgen, om DU som bloggläsare vill komma in för att shoppa, fika, äta kroppkakor, lyssna på musik eller kanske bara för att kramas och säga hej! Så får du mer än gärna presentera dig för mig! =)

bild(43)

bild(45)

Som sagt, lugnet före stormen. Långt innan öppning så kom kunderna och ”smyghandla” lite innan 😉 det doftar grillat över hela området och även inne hos oss på My’s Blommor =)
Om en liten stund så kommer tjejerna hit ifrån POMPDELUXE för att visa mini- modet för alla små, kläderna kommer även att finnas för beställning/försäljning. Michela står även för en klädbloppis, där man kan fynda märkeskläder till bra priser.
Det vi som vi har kvar ifrån Loveforevers kollektion som kom in våras säljer vi nu ut för 70% så med andra ord så finns det mängder utav kläder att shoppa till super låga priser! =)
Vi hörs senare! Kramar /My Martens


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *