VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pompdeluxe, mini mode för dom små! 70% Loveforever! Förberedelserna inför årets Skördefest är i full gång här på Öland!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

bild(33)

Hej min vän! Idag så lever verkligen Öland upp. alla företagarna piffar inför skördefesten. Förberedelserna är i full gång…. Jag själv stressar med det sista inför helgen, belysning, skyltning, erbjudanden och piffning. Vi öppnar kl 09:00 imorgon och håller öppet så länge som det finns folk. Jag skulle kunna tänka mig att vi stänger ca 02:00 imorgon. För att sedan hem och ladda om batterierna med ett par timmars sömn innan jag ska vara på plats i butiken 07:00 igen 😉 Detta är en extremt intensiv helg, stressigt med tusentals besökare. men samtidigt så galet roligt! Om just DU som bloggläsare kommer att hälsa på mig i butiken My’s Blommor under helgen så får du mer än gärna presentera dig 😉 Väldigt många kommer in i butiken utan att presentera sig och skickar istället iväg ett mail till mig när dom har lämnat butiken/Öland =) Nu ska jag jobba vidare innan jag ska hämta Ludvig klockan 17.Då ska vi hem och städa inför att Michela och hennes dotter kommer ikväll med tåget från Borås. Dom ska hjälpa till under helgen =) Så när jag kommer hem ska jag utfodra Ludvig och göra en grov städning, då jag har x-antal resväskor som inte är upp packade, stökigt, rörigt och långt ifrån min normalt sett välorganiserade bostad! Så för att kunna välkomna mina gäster så krävs det en kraft ansträngning 😉 

bild(34)

Vi har precis fått in fårskinns pälsar. jag är fullkomligt in love i dom långhåriga isländska fårskinns pälsarna! =) Det är verkligen ett måste inför hösten!

bild(35)

Närbild på min favorit, den grå/vita… Visst är den väl snygg??

bild(36)

Mängder utav höstbuketter helgen till ära =) 

bild(37)

bild(39)

Våran kära granne Börje har odlat fram mängder utav pumpor som man kan köpa i hans självplockning på andra sidan utav våran parkering =)

bild(31)

2-stänglade Orchideer 59,90:-  Gööööör billigt!

bild(41)

BLOPPIS! Förutom alla växter, blommor och inredning så kommer vi att ha en stor kläd bloppis under hela helgen! En del kläder är helt oanvända, andra använda någon enstaka gång!

LOVEFOREVER kollektionen kommer vi att sälja ut för 70% med start klockan 10:00 imorgon =)

10606255_491432574326339_1438212046886465300_n

Vi kommer under denna helgen även gästas utav två fantastiska tjejer som kommer hiot och ställer upp en monter med kläder ifrån POMPDELUXE, underbara kläder för dom små =)

Nu min fina vän så ska jag fortsätta jobba 😉 Massa kramar & kärlek till dig!


Kommentarer


  1. Barbro 25 september, 2014 on 15:27 Svara

    Vilka underbara höstbuketter du visar.Synd bara att du är så långt bort bara.
    Kram o hälsa Magdalena o hennes familj så gott också.

  2. Nina 25 september, 2014 on 21:38 Svara

    Men ååååh vad mysigt med sån skördefest! Vilken mysig butik du verkar ha. Orkidéer för 60 spänn, MAJJ gadd. Synd man inte bor närmare, då hade jag bunkrat. Älskar orkideer men har ihjäl dom på löpande band. 🙁

    Hälsa Michela också!

    Kram Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *