VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag öppnar INTE dörren för vem som helst ;)

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_6208-Är du fortfarande singel?      -Träffade du någon?      -dejtar du någon?

Det är dom tre vanligaste frågorna, från folk jag möter på stan, journalister, kunder m.m  Framförallt från folk som jag inte känner! Det är inga frågor som jag störs utav, eller som jag inte kan svara på. -NEJ jag träffar inte någon!

Jag förstår att jag får frågan Ensam Mamma Söker har ju en viss klang i sig självt. Men jag känner mig absolut inte ensam! =) Jag är singel och trivs ganska bra med det. jag är ingen bitterfitta som vill leva själv resten utav mitt, men jag har samtidigt ingen brådska…..

Jag ÄR mottaglig, men jag öppnar inte dörren för vem som helst! 😉 

Det ironiska är reaktionerna på svaren som jag ofta får. Det kan såklart variera lite från person till person, men i huvudsak så lägger  dom flesta huvudet på sne och säger- åhhhh vad tråkigt! eller kanske -stackare, vad synd!

Men hallå???????????!!!!

Det går ingen som helst nöd på mig! Att vara singel behöver inte vara negativt! Det är en tillfällig period i livet, som man istället kan ta vara på maximalt! Jag själv har varit singel i ca 3 år. Jag har lärt mig så galet mycket om mig själv under dessa åren. Dels vad jag själv söker i nästa relation. Samtidigt så har jag sett mina egna fel och brister från min tidigare relation och vet mer vad jag kommer att vilja ha ut utav nästa relation.

En man som är trygg i sig själv och låter mig sköta min grej med företagen är en utav sakerna som tidningen nämner ovan. Helt sant, det är någonting som jag värdesätter högt! Ömsesidig tillit är för mig  A-O i ett förhållande.

En annan fråga som jag ofta får:  -Är du kräsen?

Mitt svar var lite försyn, -Nääää, jag är inte kräsen! Men va fan My!  Det är klart att jag är kräsen!

Men man kan ha olika syn på vad man menar med just kräsen. Jag nöjer mig inte med vem som helst! Då hade jag varit i en relation för längesen!  Jag slänger mig inte in i en relation för att ”slippa” vara ensam!

Är utseendet viktigt? Ja och nej på den frågan….  Har ni aldrig varit med om att ni sett en man/kvinna, och på en gång känt att WOW vilken snygging. Sen räcker det med att personen öppnar munnen och vips så blir personen genast mycket mindre attraktiv! Ett  mindre charmigt sätt kan rasera det yttre på mindre en en sekund!

Tvärt om också, en mindre bildskön person kan växa sig sååå mycket snyggare med en charm och ett sätt som gör att man plötsligt inte kan förstå att man lite tyckte det från första början! Intressant det där…..  Vad tycker du?

Med risk för att låta som en drömmare så är det jätte viktigt för mig att känna en attraktion vid första kyssen, ni vet den där ”kom-och-ta-mig-nu” känslan. Att man längtar efter varandra och njuter utav den nyfunna attraktionen till max, utforska, leka och lära känna varandra…. Bästa känslan! Passion är viktigt!

Många mailar mig och frågar om jag kan tala om vem jag dejtar! Väldigt kort men enkelt.

OM jag skulle dejta någon så skulle jag absolut kunna säga att jag dejtar ”någon”Jag skulle inte avslöja vem!Jag skulle aldrig gå ut med det om jag inte känner att det verkligen skulle kunna leda till något seriöst! Men återigen, NEJ jag dejtar inte någon!

Självklart så kan man ibland känna sig ensam och sakna den där känslan av att   ”man alltid har någon där” och samtidigt så saknar jag, galet mycket den där känslan av att bry mig och och älska ”någon”. Jag är kelsjuk till tusen och gosar mer än gärna!  Vilket för mig är sjukt viktigt i en relation!

En helt annan sak som jag bara måste få passa på att flika in, sedan jag blev singel så har jag blivit uppvaktat på diverse sätt. Men jag kan erkänna att det är ca 80% utav dom som kommer fram och stöter på mig är gifta, eller sambo med sin partner! vad är det för fel på folk?! Grrr, gräset är inte grönare på andra sidan och om det nu skulle vara det, avsluta det ena innan du påbörjar det andra!  Att man som singel tar chansen och flirtar det kan jag förstå, men inte som gift! hmm, nog om det!

Att gå hem med en man ifrån krogen för ett one night stand är ingenting för mig! Jag har bott själv och levt ”vuxen-liv” sedan jag var 13år. Men har sedan dess bara haft två one night stand! Varför? Det är inte min grej!

Jag njuter som mest utav sex när man lärt känna varandra och vet vad man vill ha och vad som uppskattas om man ger. Sannolikheten att ha galet bra sex med någon man släpat med sig hem ifrån krogen är minimal! Hahaha

För mig är sex grymt viktigt i en relation. Utan ett fungerande sexliv så funkar inte förhållandet, i längden…

Nu behöver alla ni som just nu befinner er i en sådan fas inte bli irriterade på mig. Jag menar bara att man måste jobba på det och göra sitt yttersta för att hålla glöden vid liv så att säga.  Man kan alltid förändra sitt sexliv till det bättre om man bara kommunicerar  med sin partner.

Hmm…. nu spårar jag visst! Sammanfattning:

Jag trivs väldigt bra som singel,  jag ”söker” inte efter kärleken och ser ingen anledning att ha bråttom med det.

Jag är absolut öppen för kärlek, men jag är alltså inte mottaglig för vem som helst som ringer på min dörr 😉

Lite utav mina tankar kring mitt singel och obefintliga sexliv 😉 hehe!

Trevlig kväll! Kramar /My Martens

IMG_6226


Kommentarer


  1. Lotta W. 2 augusti, 2014 on 18:43 Svara

    Gud så bra skrivet My!!!! Huvudet på spiken verkligen!!
    Jag är i samma situation (fast äldre än dig 😉 ) , men håller med till punkt och pricka, kunde inte ha uttryckt det bättre själv 🙂
    ..konstigt egentligen att man ska behöva ”förklara sig” varför man är singel, som om det vore något fel på en…
    Go for it girl!! 😀

    Kram till dig 🙂

  2. Fia 2 augusti, 2014 on 21:32 Svara

    Oj har du tagit hand om dig själv sen du var 13 år?! Jag har en son som är 14 år och jag skulle aldrig kunna se att han skulle kunna klara sig själv. Det låter så himla sorligt, vad har du egentligen varit med om i livet och dessutom kommit så långt. Girl Power till dig!! Kram

  3. Jenny 3 augusti, 2014 on 22:29 Svara

    Har själv varit i din situation men träffades sedan av den där härliga förälskelsen. Han med stort H! Stå på dig och jättebra skrivet. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *