VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Outfit-bilder, galapremiär, ostädat!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

_MG_8109

 

Hej Fina! <3

Idag vill jag bara låta er smyg kika på några utav bilderna som togs på förra veckans plåtning tillsammans med Fotograf Linda Himsel & makeup Sara Sethsson .  Tack tjejer för en grym dag! Ni är amazing!

 

_MG_8133

 

 

 

Dagens outfit vit skinn jacka ”Stella Jacket” ifrån STYLELEVEL som ni hittar HÄR <— <— <—

Just nu så har dom sommar rea på delar utav sortimentet, go-check-it-out 😉

_MG_8196

 

_MG_8170

 

Visst är den väl ändå super snygg?! Vi får väl se hur länge jag klarar av att hålla denna jackan vit? hehe!

Tänk att jag för bara ett par år sedan flydde kameran så fort någon var på väg att fota! Det går framåt 😉 Jag kan ärligt erkänna att jag fortfarande inte känner mig helt bekväm, men jag är inte lika kamera skygg som förr! haha! Det beror nog på vad man plåtar inför, men också VEM man plåtar med. Vem påverkar mycket!

Jag minns för ett år sedan då Ensam Mamma Söker inspelningen var i full gång. Det var press bilder som skulle tas. Olika fotografer och människor hela tiden. Samtidigt som ett Kamerateam cirkulerar runt omkring mig hela tiden.

Det har  hjälpt mig mycket, och gjort det lättare för mig att kunna slappna av och samtidigt vara trygg i mig själv. Men också att kunna bjuda på mig själv och våga le på en bild tex 😉

Senast idag på bensinmacken i Färjestaden på Öland så stannade en kvinna mig och frågade om hon fick ta en bild med mig, jag kände mig genast obekväm igen, men sen tänkte jag, äsch, det är väl klart att jag ställer upp =) Hon tog en bild, la upp på instagram och var väldigt nöjd med detta =) Jag blir så glad av att göra någon annan glad. Kan jag göra någon annan glad så gör jag det.

Samma sak igår kväll när jag och Kalmar-frun, Sara var ute och åt med min Ludvig. Då kom det fram en man och frågade om samma sak. Självklart svarade jag och log. Återigen, för bara ett par år sedan så kunde man knappt fånga mig på bild och ännu mindre få mig att le på en bild. Tiderna förändras 😉

Sen är det klart att det känns lite ”fånigt” att någon vill ta kort på mig pga utav min medverkan i E.M.S Det är ju lixom bara jag????

Jag ångrar inte min medverkan i Ensam Mamma Söker. Även om jag inte träffade kärleken som jag hade hoppats på…. Jag fått så många nya vänner, en syster samt många nya erfarenheter genom denna produktionen. Som ni kanske kan se, även ett mycket bättre självförtroende! Inte Illa als 😉

Då menar jag inte en såndär taskig ”jag-är-så-mycket-bättre-än-alla-andra-attityd” Utan då menar jag bara att jag känner mig mer bekväm med mig själv…. en skön känsla!

Efter en lång dag på jobbet, nya projekt, mycket pappersarbete, lite beställningar och en viss frustration över lugnet i butiken då nästan alla ligger på stranden en dag som denna. ( jag är bara avis som inte själv får vara i solen själv )

så hämtade jag upp Ludvig och har haft en riktig mys kväll hemma. Bara han jag och vovven. Vovven är piggare och jag hoppas att inga provsvar ska visa att tumörerna har spridit sig.

Kvällens plan vara att städa, det har jag INTE gjort,  men jag har tvättat och fixat lite annat iallfall 😉

Ond cirkel med städningen just nu! Imorgon är en ny dag, då finns det inga ursäkter! Bara att se till att få det gjort! hahaha! Michela, skratta inte!!! Michela är en väninna som jag pratar i telefonen med nästan varje kväll, som också har fått höra mig beklaga mig om min uteblivna städning i dom senaste samtalen!  Om ni är nyfikna på hennes blogg så hittar ni den HÄR.

Jaja, oavsett städning eller inte så väntade en rolig överraskning när vi kom hem. Ludvig blev mer än glad!!!=)

IMG_5583

Gala inbjudning till Flygplan 2! Ludvig är mer än happy!  CARS & PLAINS är det bästa han vet!

Vi var i våras på premiären utav Frost. Ludvig pratar fortfarande om denna filmen och just den dagen =)

1781902_679079362130561_609157704_n

1601023_677785775593253_631365272_n

Nu ska jag lyfta bort min snarkandes lilleman från soffan till sängen….. Trevlig helg på er!

Kramar My Martens

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *