VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Operationen gick bra… #FUCKCANCER

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_3774

 

Godkväll! Denna bilden togs för ett par veckor sedan då Tezz kärleksfullt överöste mig med beröm efter ett träningspass….

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så åkte jag alltså in med Tezz till veterinären pga utav ett stort otäckt sår på bakbenet… Väl inne så upptäckte man att hon hade feber och började då undersöka henne mer noggrant.

Jag fick komma tillbaka nu på morgonen för att då göra en röntgen. Jag misstänkte cancer i livmodern.

Men jag skrev också i mitt inlägg att efter att vi varit på röntgen imorse så kunde man utesluta cancer och såg då att hon hade livmoderinfektion. Hela livmodern var var fylld, svullen osv. Hade det nu inte varit så att detta mystiska sår plötsligt dök upp på bakbenet så hade jag förmodligen inte åkt in med henne till kliniken igår. Då hade man alltså inte upptäckt detta. Ett par dagar senare så hade hon kanske inte funnits mer…… Många, om, men och kanske. jag är iallfall EXTREMT tacksam att vi åkte in igår.

Efter röntgen fick jag lämna kvar  henne hos veterinären, Satu på Skogsbykliniken (fantastisk klinik & personal!) Dåp dom valde att direkt operera henne. Tezz är en mogen dam i ganska hög ålder och en oro över hela situationen har cirkulerat över mig hela dagen.

10277449_734302119941618_6318115919608135619_n

Jag har varit ofokuserad, tankspridd, och ledsen om vartannat. Orkade inte med att vara i butiken, My’s Blommor. Tillbringade större dagen med min väninna, som hjälpte mig att skingra tankarna och få timmarna att gå lite fortare.

Någon som känner igen den där jobbiga känslan då man känner sig maktlös och samtidigt skräms utav ovissheten om hur det ska gå? Den känslan är fruktansvärd!!!!

Efter måååånga timmar så kom tillslut det där efterlängtade samtalet. Tezz har vaknat och mår bra! Wiiiii vilken lycka! Jag slängde mig i bilen och gasade över till Öland igen. OBS OBS OBS Helt lagligt och enligt hastighetsbegränsningen!

När jag kom in till henne så möttes jag utav en groggy Tezz, med den klassiska ”struten” på sig, kala fläckar efter håret som dom rakat bort… fortfarande ett stort sår på bakbenet och ett långt fint ihoppsytt sår på magen. JÖSSES! Helt plötsligt så såg hon så mycket äldre och mer sliten ut! Vifta på svansen och puss på matte orkade hon med iallafall. Det är kärlek det!!! Hade mannen/pojkvännen din stutsat upp utav glädje om du just klivit in på uppvaket efter att man öppnat upp magen och ”fixat” lite på insidan samt smärta från sår, infektion osv…. Nej! förmodligen inte 😉

Skämtosido. Operationen hade gått bra, MEN man hade hittat två tumörer iallfall. På vänster äggstock! =(

Satans jävla helvetes skit! Räcker det inte nu? Åhhhhhhhhhhhhh! Men dom hade tagit bort äggstockarna också och har skickat iväg tumörerna för provsvar. Så nu är det bara att be till de högre makterna att det INTE har spridit sig och samtidigt tacka en extra gång för att det där såret dök upp och gjorde att man upptäckte detta. TACK! ¨

Jag är mentalt trött, sliten och helt slut! Att vara orolig för sina fyrbenta vänner tar på krafterna. Tezz är och kommer alltid varit min familj. Kan inte beskriva i ord hur mycket hon betyder för mig <3

Ikväll skulle jag igentligen ha checkat in på ett hotell uppe i Böda Sand på Öland. Då jag imorgon ska hålla lite binder kurser för er som vill, samtidigt som Tony Irving ska bjuda på dans lektioner och Larz Krizter. Låter det skoj, så får du komma upp till oss imorgon =) Duktiga makeup -tjejer finns på plats för att bjuda på tips och ideer. Detta är i ett sammarbeta tillsammans med Hänt Extra.  Men med tanke på situationen så är jag självklart hemma med Tezz ikväll. Imorgon så ska jag lämna henne till min pappa. Jag bor i en liten lägenhet i Kalmar på tredje våningen. Det känns inte bra att hon ska ligga här hemma nu när hon ska återhämta sig. Normalt sett så är hon med på jobbet från morgon till kväll. Hon älskar verkligen att ”valla” runt alla i butiken. Men det är viktigt att hon är lugn nu dom närmsta dagarna så det bästa för henne är att få vila upp sig på landet, med lugn och skön miljö utan jobbiga trappor och istället få njuta utav lugn och ro…

Tack för all omtanke! /Kramar My & Tezz

#FUCKCANCER


Kommentarer


  1. GC 9 juli, 2014 on 23:18 Svara

    Tack. Sköt om din fyrbenta vän nu, och ha det bra. Kram.

  2. Maria 10 juli, 2014 on 01:19 Svara

    Vet exakt hur oron för en fyrbent vän är… Min bästa vän levde vid min sida i 17.5 år, och hjälpte mig genom saker jag aldrig klarat utan honom. Fem kilo ren kärlek. Så, tacka din lyckliga stjärna att allt upptäcktes i tid och se fram emot många fina år tillsammans! Kram till er båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *