VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre sent än aldrig ;)

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_5080

 

Hej fina!

Måndag, ny vecka nya möjligheter =) Solen skiner och det känns äntligen som om vädret har stabiliserat sig! fantastiskt!

Hur har DIN helg varit? Har du haft möjligheten att kunna njuta utav solen?

Som jag skrev i fredags så gjorde jag en photo Shoot tillsammans med Linda Himsel & Sara, för lite olika projekt. Ni kommer snart att få se resultatet utav detta =)

Jag gick ju för några veckor sedan ut med att jag har fått diagnosen rosacea. Inte roligt als, men samtidigt otroligt skönt att veta vad jag har och på så sätt börja jobba med det, för att förhoppningsvis ta kontrollen över det. Jag går nu på super stark antibiotika, vilket gör att jag inte får vara i solen. Överhuvetaget! Jag tänkte för mig själv att, det gör väl ingenting om jag sitter på baksidan av min butik och solen mig en stund under lunchen.  Det skulle jag INTE ha gjort! Jag fick utslag över hela kroppen, på bara ett par minuter! Suck! IMG_4931

 

 

Men jag som är van vid att vara väldigt brun större delen utav året tänkte att jag måste prova något nytt! Jag kontaktade Fransförlängningkalmar.se då min vän och nagelteknolog Glamnails rekommenderade detta och förklarade att dom inte ”bara” förlänger fransar utan även gör spray-tan. Sagt och gjort, jag bokade en tid. Jag kände mig ganska nervös över detta då jag tidigare har haft förutfattade meningar gällande detta. Varför vet jag inte, jag är inte personen som brukar ha förutfattade meningar men jag har alltid varit skeptisk till detta. Men WOW vilket resultat!!! En jämn och snygg solbränna på bara ett par minuter. Ingen ”Ranelid” bränna här inte 😉 Inte fläckigt, utan ett super bra resultat! Redan när jag lämnade salongen så kände mig genast mycket fräschare! Dessutom är det ju en extrem bonus att man inte blir rynkig utav spraytan!!! 😉

Jag som genom åren har solat både solarie och tagit varje tillfälle i akt att slänga av mig kläderna för att lapa sol för att hålla färgen kvar inser att jag i längden kommer spara både tid, pengar men framförallt minska cancer risken genom att lägga mig i ett solarium lite för ofta! Tack för den nya synen på det!  Bättre sent än aldrig, eller???

Har du provat detta någon gång? Berätta gärna för mig vad du tyckte om det isåfall, jag är lite nyfiken då detta är nytt för mig =)

Om du bor i Kalmar området så kan du lätt gå in på deras sida och läsa lite mer om detta, samt fransförlängning genom att klicka HÄR. Man kan även göra bokoningar direkt där, smidigt och enkelt!

Just fransförlängning är också någonting som jag själv också varit skeptisk till. Men efter att Anna som äger salongen och har sprayat mig ett par gånger har berättat lite närmare kring detta så ska jag absolut boka en tid för att prova detta…. Återkommer om min åsikt när jag har ”vågat” prova det 😉  Återigen, jag brukar verkligen inte ha förutfattade meningar, så jag skrattar lite åt mig själv som har haft det gällande dessa två saker…..

 

IMG_5089

 

Min Lilleman som sitter bakom underbara kinesiska Riddarsporrar (Delfinium)har fått vara med lite i butiken, My’s Blommor. Underbart att kunna sitta ibland alla trädgårdsväxter och fika, måla och hjälpa mamma =) jag känner verkligen att detta är en utav fördelarna med att vara egen företagare, då jag kan ha med honom på jobbet så mycket jag vill =)

Ps gå gärna in & Gilla våran sida My’s Blommor på facebook, då blir jag glad  <3

IMG_5090

 

Som liten har jag själv spenderat mycket tid på en blomster cc, på lite olika torg & marknader runt om i landet, då med min pappa =) Så att vara med mina pappa på jobbet har bara gjort mig gott…… =)

 

IMG_5092

 

Underbar bukett som en utav mina duktiga florister har gjort. Snyggt Ulrica <3

IMG_5013

 

 

Lördagens outfit bestod av favoriter ifrån förra årets kollektion SS13 ifrån Loveforever tillsammans med mina älskade ”ibitza boots” Rosa LdiR  fick bli klädvalet för en heldag på landet hemma hos min pappa & farmor i Virserum.

IMG_5017

 

 

Jag hade en efterlängtad ledig dag i Lördags. Vi umgicks sparkade boll, fikade och njöt utav lugnet. IMG_5069

 

 

Morfar & Ludvig körde traktor, klippte gräset och gjorde dom där ”grabbiga” sakerna som inte jag själv är så bra på 😉

IMG_5022

 

IMG_5062Tezz var minst lika lycklig hon över en heldag på landet <3

Igår så var morfar & Ludvig på en go-cart tävling och tittade. Lekte lite i lekparken & hade en härlig morfar/Ludvig dag samtidigt som jag jobbade i butiken. Det är mitt under våran högsäsong nu. jag lämnade Ludvig på sommar dagis imorse. Fy fan vad det känns jobbigt i mamma hjärtat! =( Men med tanke på hur säsongsbetonat det är här på Öland så är det inte helt lätt för mig som ensamstående att bara ta semester hela sommaren. Jag har varken råd, tid eller möjlighet till det. Men jag ska ”kompensera” det med lite andra utflykter och förhoppningsvis en solsemester efter min antibiotika kur är över (dvs i september!!!)

Njut utav dagen! Många Kramar / My Martens

 


Kommentarer


  1. Malin - tvillingmorsan 7 juli, 2014 on 11:42 Svara

    Finis.. Mysigt 🙂

    Ja här har vi hunnit njuta av solen så mycket man hinner med två små tvillingar. Men är så glad att värmen har kommit tillbaka. Man kände sig rätt deppig där när det enda man såg va regn! – Så idag har killen börjat sin semester & vi ska börja med en tripp till norrland!

    Kram kram !

  2. Hanna 7 juli, 2014 on 12:39 Svara

    Ha ha lite roligt men jag tror minsann att jag såg din son och pappa på gokart tävlingen i helgen då. Var det i Kalmar dom var?
    Min son tävlar så vi var där hela helgen 🙂

    • mammamy 7 juli, 2014 on 17:37 Svara

      Ja det stämmer, det var i Kalmar 🙂

  3. Alwaysno2 7 juli, 2014 on 12:42 Svara

    Strålande sol över vår vackra ö!
    Har själv gjort fransförlängning hos just vackra Anna! Blev super nöjd!! Du kommer inte att ångra dig!!!
    Kram

  4. belovedfamily 8 juli, 2014 on 05:07 Svara

    Vad vacker du är! Kram <3

  5. ulrika 8 juli, 2014 on 22:12 Svara

    Hej har läst om denna salva många som blivit bättre av den http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ems-salva
    tänkte bara tipsa dig om den.
    Ha det bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *