VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Photoshoot med Himsel & sara <3

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_4959Godmorgon Fina!

Idag lyser solen, bästa vädret på länge!!! Fantastiskt! Njuuuuut! Idag är min första lediga dag sedan midsommar, veckorna bakom mig har gått så otroligt fort! Holland, fram och tillbaka, långa arbetspass! Så min plan för dagen vara att bara ta en lång sovmorgon och vara hemma och göra ingenting. Jag, lilleman och vovven. Men nu när vädret ser så lovande ut så bestämde vi oss precis för att sätta oss i bilen och köra till pappa/morfar =)

IMG_4972Igår spenderade jag hela förmiddagen tillsammans med Linda Himsel & Sara Paola.

En photoshoot tillsammans med dessa tjejer kan aldrig bli tråkig! =) Ni får tjuvkika lite på bilderna som är tagna med min lilla iphone så ska ni såklart få ta del utav en del utav bilderna som Linda tagit också så småningom….
IMG_4931

IMG_4919

 

Denna ursnygga och lite vågade jumpsuite hitar ni hos STYLELEVEL <— <— <— Finns även i vitt!  Just nu på REA!IMG_4903

Sara är en grym makeupartist! Linda är en fantastisk fotograf! Dessa två tjejer tillsammans är en oslagbar kombo! Dessutom att dom har humor, och alltid resulterar i många hysteriskt roliga skrattanfall är ju en bra bonus 😉

Igår var en bra dag, överlag.

Jag och Ludvig gick upp extra tidigt och hade gosigt morgonmys. Jag lämnade honom sedan hos dagmamman, körde vidare till butiken My’s Blommor. Jag skulle bara gå in en timme, förbereda och fixa lite innan jag skulle vidare på fotograferingen. MEN när jag kom fram till butiken så gick allting fel!

Dagen gick fullständigt åt helvete! Jag är för upprörd för att skriva om det just nu…. Jag återkommer ikväll eller imorgon, Men Häxjakten fortsätter uppenbarligen här på Öland/Kalmar efter mig!!!!!! Grrrr! Men like a proffesionell så är det bara att skaka av sig, gå in för jobbet (i detta fallet fotograferingen) le och låtsas som ingenting…. men inombords så kokade jag verkligen! Irriterad, frustrerad, och j*vligt förbannad. Jag är inte helt lät att reta upp, men när det går till en viss gräns, när jag anser att det har gått för långt eller att någon passerat gränsen då j*vlar får det vara nog! Den gränsen är passerad nu!

Efter ett par härliga timmar med Linda & Sara så avslutade jag dagen med dom sista timmarna i butiken och x-antal telefon samtal om morgonens tidigare incident ! Hmm, återkommer om just det.

Nu mina vänner så hoppas att ni precis som jag och Ludvig passar på att njuta utav dagen och dessa efterlängtade solstrålar! =)

Puss & Kram min vän! /My Martens

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Emma-Lou 5 juli, 2014 on 10:50 Svara

    Vilka fina bilder 🙂

  2. Alwaysno2 5 juli, 2014 on 17:05 Svara

    Hmm… Avundsjukan fortsätter å göra sig påmind, det e det första jag får upp när jag läser inlägget… Gaaahhhh!!!!!
    Att du aldrig får vara i fred?!? Säg till om du behöver hjälp å mangla någon! Jag har en elektrisk i källaren!!

    • mammamy 7 juli, 2014 on 08:40 Svara

      hahaha! Du är ju för go! TILL TILL TILL! 😉 Hoppas att allt är bra med dig! Kram <3

  3. Lisa 6 juli, 2014 on 08:57 Svara

    Njut av dagen, du inspirerar både som person med träningen o kost som grym entreprenör!!! Karma… Jag säger bara karma..:-) kram fina du!

    • mammamy 7 juli, 2014 on 08:40 Svara

      Karma är ett bra ord 😉 Tack snälla du! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *