VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FUCK FUCK FUCK CANCER!!!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_3668

Hej fina!

Alltså jag är så veckovill! I måndags önskade jag en kund trevlig helg! jag har nog frågat personalen 4 gånger idag, ”-Vad är det för dag?” Jag är så snurrig just nu! Anledningen är att jag är mitt i högsäsongen, dvs jobb 7dag/veckan! Idag är det alltså lördag har jag konstaterat efter fler förvirrade turer i just det ämnet!;)  En lugn helg för mig och Ludvig, bara mys i soffan med en frukttallrik framför Gladiatorerna, final i kväll =) Shit vad duktiga dom är!

IMG_3678

Idag har min pappa kommit ner till oss. Han har verkligen räddat mig, jag behövde rycka in på jobbet så han och Ludvig har haft kvalitetstid, grabbar emellan 😉 Som ensamstående mamma så är det bra med lite manligt umgänge i Ludvigs liv 😉 Morfar hade med sig en flytväst till Ludvig =) Nu vill Lilleman inte ta av sig den…. hehe!IMG_3669

Veckans bukett hemma hos oss är en variation mellan rosor, nejlika, och Hortensior =)

Jag älskar färgkombinationen!  IMG_3673Jag hade inte köpt något lördagsgodis idag, så när Ludvig frågade efter det smög jag in i kylen och pimpade till en lite roligare frukttallrik istället. Stjärnor och hjärtan till min favorit! Tack mamma, utbrast han mer än nöjd! =)

Perfekt, nyttig, roligt och gott 😉

En annan sak jag skulle vilja förtydliga är att jag verkligen HATAR cancer!!! FUCK CANCER!

Fy fan vad livet kan vara orättvist! Det finns väl ingen som inte delar min åsikt gällande cancer! Men just nu så är det alldeles för många i min närhet som drabbats! Alltifrån jämnårig och uppåt! Av respekt emot nära och kära så delar jag inte med mig mer utav detta. MEN ta vara på varje dag, njut utav det du har, jag har efter fått ett rejält wake-up call! Jag ska verkligen försöka att ta vara på det jag har och vara tydlig med att visa min kärlek till mina nära och kära, och framförallt min älskade Lilleman <3 Låter kanske klychigt, men man vet aldrig vad som händer imorgon…..

När någon som är fullt frisk plötsligt får ett besked  vid en vanlig hälsokontroll,  -Du har cancer! Personen inser dessutom att det finns ingenting att göra, fyra veckor senare är samma person begravd. Lämnar kvar en familj och barn som inte ens har hunnit att ta in och förstå vad som just hänt! Detta är ett exempel utav många! Återigen, ta vara på dig själv och dina nära. Jag kan erkänna att jag är livrädd för cancer, både att jag ska drabbas av det själv men också att det ska drabba fler i min närhet! FUCK FUCK FUCK cancer!!! Är du som jag också rädd för cancer?? Många tankar som snurrar i mitt huvud just nu… =(

Hmm… Nog om detta! Ha en fortsatt trevlig helg!

Kramar My Martens

 

 


Kommentarer


  1. Anna 15 juni, 2014 on 18:38 Svara

    Ja, det är för jävligt med cancer. Min pigga svärfar som aldrig varit sjuk fick sitt cancerbesked i januari, fick en behandling, men tyvärr var den så elak så det fanns inget mer och göra. Han lämnade oss nu i maj och det känns för jävligt och overkligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *