VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

On the road mot Amsterdam! Vardagslyx och morsdag hälsning!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

 

 

Hej och hå! Efter att jag har kramats och pussats med Ludvig så lämnade jag honom till sin pappa.. Efter det så tog jag en snabb kaffe innan vi slog upp portarna till My’s Blommor. Kunderna hängde mer eller mindre på låset idag! Guuuud så roligt!

Det har varit 10-15meter kö hela dagen, men så länga man kan bjuda på sig själv, skoja med kunderna och vara galet effektiv så har dom flesta förståelse för det. Jag lämnade tjejerna och butiken för ca 20 min sedan. Kändes inte riktigt rättvist mot mina medarbetare att lämna dom, då jag verkligen menar att det är högtryck i butiken just nu. Förutom att många kommer in och ska handla blommor, buketter, choklad doftljus, m.m. till sina mammor. Så är det också många som stor-handlar och passar på att fixa hemma i sina trädgårdar nu när det är detta fantastiskt underbara väder =)

 

IMG_3161

Sara min Kalmar fru kom över till Öland och butiken och hämtade mig och min far. Min far får skjutsa ner mig till Helsingborg, där vi möter upp min Svenska kollega som då hoppar in i min bil, tar över ratten och fortsätter köra mot Amsterdam. Min pappa får då byta mot hans bil och köra hem igen. För att sedan möta upp mig igen natten mellan tis-ons på samma ställe. Jösses vilket pussel att få ihop körningen nu sista veckan innan jag får tillbaka mitt körkort. Vad hade jag gjort utan mina nära och kära? TACK ni är mina hjältar! Jag lovar att köra på er när jag har mitt kort igen 😉

Sara hade lämnat en morsdag-present i framsätet till mig. Sötaste Sara! Då vi båda anstränger oss med kosten och att försöka äta nyttigt och träna regelbundet så har hon plockat ihop, frukt, celcius, en nöt mig m.m. Perfekt färdkost. Tack frugan! <3

 

IMG_316710330255_737823362922827_8926323858817453324_n

Så nu mina vänner så lämnar jag alltså Öland, mot Helsingborg för att byta förare för att sedan fortsätta mot Amsterdam. Jag brukar normalt sett flyga från Köpenhamn men då vi bestämde detta med kort varsel så blev det sjukt mycket billigare att köra.

Jag har packat in en kudde och lite ”bra-att-ha” saker. Genom åren har jag åkt denna vägen alldeles för många gånger för att vara så orutinerad och åka utan just toa-papper och våt servetter. Hygienen kan vara extremt varierande längsmed autobahn. Skit äckligt rent ut sagt!!!

Lastbils parkeringarna är inte alltid så inbjudande…. men nöden har ingen lag, så jag är förberedd 😉 Haha!

Om det inte är för mycket köer utanför Hamburg så hoppas jag att vi är nere vid 03:00 så att vi kan sova en timme innan vi börjar kl 04:00 =) Jag köper alltså inte bara in till min egna butik, utan till butiker runt om i hela landet…

Vi hörs senare! Håll Tummarna för att det inte är några trafikolyckor, köer, sprängda däck eller andra jäkelskap!

10306757_737823409589489_2130190655170861921_n

 

Massa kärlek och kramar till er alla mammor där ute! Passa på att unna er den där lilla extra vardagslyxen! Vad det nu betyder för just dig… Lämna gärna en kommentar och berätta vad vardaglsyx kan vara =)

Jag unnande mig en mysig lång frukost med Ludvig, lite tända ljus och massa go-saker =) Det är vardagslyx för mig!

Pussar och Kramar / My Martens

 

 

 


Kommentarer


  1. Emma 25 maj, 2014 on 22:24 Svara

    Vardagslyx för mig är när barnen gjort någon överraskning.. Typ en teckning under kudden när man lägger sig, bjuden på egenlagad fruktdrink eller framplockat filt på gräsmattan för mysstund med sagor eller tillfixat lite extra mys inne en kväll.. Små saker som är stora saker som gör mitt liv lyxigt och kärleksfullt! Mina barn är 5 och 8 år. Ljuvliga!

    • mammamy 28 maj, 2014 on 20:33 Svara

      Jag håller fullständigt med dig! det är dom ”små” sakerna som gör det…. <3 Kram

  2. Malin, tvillingmorsan loppi.se 26 maj, 2014 on 22:10 Svara

    Så vacker du är! Glad morsdag i efterskott! Kram från mig & tvillingarna❤️

    • mammamy 28 maj, 2014 on 20:34 Svara

      Tack snälla Malin! Detsamma till dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *