VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Satans skit! Blivit av med mobilen här nere i Grekland!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_1229

Åhhhhh! Kvällen började ju så bra. Vi skolade för sista kvällen med varsin lattè. Vi skålade för en lyckad vecka och konstaterade att den har gått väldigt fort, men att vi verkligen har tagit det riktigt lugnt och fått ut den vila och återhämtning som vi nog alla tre har behövt. MEN kvällen avslutades med att jag har blivit av med min telefon!!! Men innan jag upptäckte detta så han vi klättra i ruiner, fotografera massa fina miljöer osv. Så med tanke på mitt extremt dåliga humör över att jag inte har någon mobil längre, känner jag inte för att skriva något längre inlägg utan lägger istället ut en rad med härliga bilder….

IMG_1258

IMG_1259

IMG_1244

IMG_1249

IMG_1266

IMG_1281

IMG_1291

Det har verkligen varit en underbar vecka. Även denna kvällen innehöll en massa skratt! Men jag tror att ånga av er kan känna igen i känslan av frustrationen att förlora sin mobil. Jag satt i taxin skulle ta en selfie till instagram, men då solen låg på så blev det ett konstigt ljus, så jag kommenterade detta, samtidigt som jag kommer på att jag glömt att sätta på mig bältet. Så när jag sätter på mig bältet lägger jag mobilen brevid väskan istället för i väskan. Detta kommer jag inte på förrän när vi sätter oss på resturagen. FAAAAAN!

När vi ätit klart och ska åka tillbaka till hotellet så förklarar vi situationen för en våran nya taxi chaufför. Jag hade sparat beställningskvittot på taxin som fick ifrån hotellet när vi skulle åka in. På detta kvittot står exakt vilken taxibil som vi har åkt med.Denna fantastiskt snälla chaufför kör upp jämsides med en annan taxibil, ett helt annat bolag, då vårat kvitto var från det konkurerande taxibolaget. Denna andra taxibil ropar ut detta på radion så nu plötsligt är hur många människor som helst engagerade i projekt hitta fröken Martens ipohone!

Informatonen vi får fram är att denna mannen och taxibilen som vi åkt in till Rhodos stad med har slutat för dagen. Men va faaaaan! Men vi blir rekommenderade att be hotellet ringa upp taxin och förklara att vi blir upp plockade utav bussen mot flygplatsen  imorgon bitti kl 08:55 från hotellet, för att sedan ta oss hem (07:55 svensk tid)

Efter att även receptionen på hotellet blivit engagerade i mitt lilla bekymmer så får vi beskedet att den inte ligger kvar i taxin, förmodligen har den som klivit in i taxin efter oss tagit den med sig.

Åhhh! Det är ”bara” en telefon. MEN man har så mycket i telefonerna dig. Jag har ca 4000 bilder, utan backup! Ja, det är sant så dum är jag! Jag har alla mina telefon nr, också utan backup. Min kalender, personalens schema, instagram, mailen, m.m Jag har inte ens internet imorgon när jag kommer hem, så det kommer att bli tyst här på bloggen en dag eller två… Jag internet delar nämligen mellan mobilen och datorn normalt sett. Humöret är inte på topp just nu! Man blir så arg på isg själv när man är såhär satans klantig!!!! Grrr! dessutom dubbelt irriterad på mig själv då jag inte har tagit tag i det här med att göra en backup ibland. Det handlar bara om hur oteknisk jag är!

Men det är ju bara en mobil, det är ju faktiskt ingen som har dött! Så nu ska jag sova bort mitt dåliga humör…. för att vakna upp glad igen och njuta av den sista frukost buffén innan vi ska lämna Rhodos och Grekland =)

 

Till er som försöker att få tag på mig, prova via facebook =) Via PM, inte på tidslinjen!!!

Förlåt för ett grinigt inlägg :-/

Kram / My Martens


Kommentarer


  1. Lotta W. 27 april, 2014 on 07:25 Svara

    Nej fy!!!! Förstår verkligen din frustration och ilska över att mobilen är borta. Som du säger, man har ju ALLT där, och det känns verkligen som katastrof om den försvinner:( Jag har inte heller någon backup på min…kanske skulle fixa det..

    Hoppas allt ordnar sig trots det tråkiga som hänt..

    Många kramar

    • mammamy 27 april, 2014 on 07:33 Svara

      Tack! ja gör en backup! =) kram

  2. Nanna 28 april, 2014 on 22:27 Svara

    Åh My, var kommer skorna ifrån? Mvh N

    • mammamy 29 april, 2014 on 10:18 Svara

      Hej Nanan! Jag köpte skorna förra våren på scorette, kommer inte ihåg märket, men kan kolla det ikväll när jag är hemma igen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *