VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Renlogik Perfekt julklapp till dina nära och kära!

I samarbete med REN LOGIK  

Foto Linda Brolin 

75F2B327-8F97-46FA-8CEA-4D71F386D22E

 Hej finingar! ❤️

Här kommer ännu ett perfekt julklappstips från mig till dig! Städ och tvättprodukter behöver vi alla, -visst? Men det är ju såååå tråkigt att köpa till sig själv. Ren Logik är verkligen fantastiska! Dofterna och att dom är så dryga är ju outstanding! 🌟

Gör en fin julkorg, med barr och andra julsaker och fyll på med bra städ och tvättprodukter och ge bort den perfekta jul-korgen! 🎁🎄😍

REN LOGIK är ett sortiment med effektiva och härliga produkter inom städ, tvätt och disk som tar hänsyn till både miljö och människa utan att göra avkall på modern design. Ren Logiks produkter är märkta med svalan-Bra miljöval, de innehåller inga färgämnen och förpackas i flaskor av bioplast. Produkterna är koncentrerade, samt innehåller inga onödiga tillsatser som ex färgämnen….  

Deras flaskor är så snyggt designade att man mer än gärna har dom framme stående på diskbänken, som en snygg interiör 🌟👌🏻

C92A9035 C92A9043 C92A9054 C92A9059 C92A9067 C92A9064

Alla produkter är dessutom veganska, ej testade på djur och tillverkade i Sverige. REN LOGIK säljs hos Apoteket😊

-Hur GRYMT är inte det?😍🙌🏻

Kram Kram

/ My Martens 

 

 

Kommentera

Annons

Sture vaktar julklapparna…

FCCBBD46-5156-4C8C-87C4-2A6882C76DE1

Godmorgon!

Söta Sture vaktar julklapparna under granen hemma hos mig och Jonas🎄🎁 Stina gömmer sig under granen och inväntar tillfälle att busa med snörena 😂 Jonas sover fortfarande..  Nu väntar en dag med jobb och kundmöten på Lifestyle 🌟 Första mötet är i Bromma.

-Önskar dig en fin dag🎄

H28A5385

/My Marten

Ps koden och erbjudandet hos Esters.se gäller fortfarande 💃🏼 Se förra inlägget ❤️

Kommentera (1)

Annons

Esters.se , butik på Öland och även webbshop. Nu 20% på hela sortimentet… Happy shopping!

I Samarbete med Esters.se  Foto: Jenny Gunnarson

H28A5385

Godkväll kära vänner!

Först och främst, TACK för den fina responsen som jag fick på gårdagens inlägg. Det gjorde mig/oss jätte glada! Ni är ju bara helt underbara!

Nu mina kära bloggvänner så har jag ordnat fram en fin-fin rabattkod åt er hos mina vänner på Esters som ligger i Borgholm. En charmig butik på Öland som ganska nyligen börjar koppla på en webbshop. Det finns verkligen allt och lite till där inne… Så OM du är på Öland så kan jag varmt rekommendera dig att gå in i butiken =) Du hittar något i ALLA prislägen! Med koden MY20 så får du 20% på allt i hela webbshoppen =)

-Hur bra? Julklappar till både dig själv och någon du tycker om !

Nu ska du få se några av mina favoriter. Denna snygga topp är lika fin till vardag som till fest! Snygg med jeans, kostymbyxor eller kjol!

Denna toppen hittar du HÄR 

Normal i strl. jag är ganska bystig men kunde ändå ha strl S.

H28A5382

Här ser du en toppen snygg Nyårsoutfit. Det är nämligen så att dom här byxorna är guldiga… Det var dock väldigt svårt att fånga det på bild. Dom gör sig inte riktigt rättvisa på bilden, för dom är SÅ mycket snyggare i verkligheten. Sköna och snygga! En kombo jag börjat uppskatta på äldre dar 😉 

H28A5345

Denna outfit hittar du  Topp HÄR Byxor HÄR 

H28A5343 H28A5341

H28A5303

En annan potentiell Nyårsoutfit är denna guldiga klänning! 

DOCK insåg jag när jag tittade på bilden att jag absolut INTE borde haft svarta strumpbyxor då det hade varit 100-gånger snyggare med naturliga! men det hade jag inte hemma så nu fick det bli såhär…

Klänningen är dessutom nedsatt till halva priset. Så du kan klicka hem den för 299:- HÄR 

-först till kvarn! 

  H28A5306  

Hoppas att du hittar något fint! Som sagt, använd koden MY20 så får du 20% rabatt =)

-Ha en fin kväll

Kram Karm  

/ My Martens 

 

 

 

 

Kommentera (2)

Annons

förlovningsringar som vi designat tillsammans med Schalins of Sweden. Inget förhållande är perfekt, vi har lärt oss att ”dansa i stormen”!

I samarbete med Schalins Of Sweden  💍

Foto: Jenny Gunnarson

H28A4689

Hej fina!

För ett tag sedan la jag upp ett inlägg då vi var och provade ut förlovningsringar. Vi har fått den bästa tänkbara hjälp och service av Schalins Of Sweden. Vi mötte upp Richard som är en av deras designer hos en återförsäljare som heter LYCKA och ligger i Mall Of Scandinavia😊 Jag har inte visat upp våra nya ringar. Allting med min extrapappa och hans stroke hände precis efter. Så vi väntade med att växla ringarna… 

När Jonas friade till mig ( Läs det inlägget HÄR ) Så friade han med en ”frågering”💍

Detta är en gamal tradition som inte är så vanlig idag. Jag däremot blev mer än överasskad och blev väldigt glad för min frågering❤️ Den hade nämligen vandrat flera generationer i hans familj och är nästan 150 år gammal.

Vi skulle välja ut ringar men kände inte någon stess över det. Det ordagrant regnade in erbjudanden om samarbeten🙈

Men vi ville inte göra ett samarbete ”bara för att”. Jag och Jonas ville att det skulle kännas riktigt rätt. Tillslut träffade vi Schalins Of Sweden.

-Det kändes och känns helrätt!🌟☺️🙏🏻

H28A3356

Jag är både glad och tacksam över att vi kom i dialog med just Scahalins.  Det är ett svensk företag som har sedan 1944 har tillverkat ringar. Dom förenar ett traditionellt hantverk med modern teknik och design, på ett sätt utöver det vanliga! 

Grejen är ju ändå den, att just förlovning och vigselringar är ju någonting som man ska ha för alltid…. Precis som kärleken❤️

( Förhoppningsvis! Jag vet att skilsmässostatistiken ökar, men jag tror på kärleken och är sådär fånigt romantisk som min väninna brukar säga 😉) 

 Jonas gigar nästan varje helg. För er som inte sett Basic Element på scenen så kan jag berätta att den energin som dom hålla och det tempot där dom hoppar omkring och gör en riktig show i samma takt som deras music är minst sagt fartfyllt😅

(Därför Jonas inte går till gymmet, han förbränner så mycket på scenen hehe! )

Jonas var rädd att han inte skulle trivas i sin ring. Att han skulle störa sig på den och inte vilja ha den på sig så ofta. Framförallt inte på scenen. (!?!?)  Jonas är ingen smyckes-kille och har aldrig riktigt använt smycken.

Vi mötte därför upp Richard från Schalins för att diskuterade vi saken, och börja prova oss fram.

Både kring Jonas tankar om ringen. Samt vad vi tänker med vigselringar osv. Jag är egentligen en gul-gulds tjej. Men Jonas ville ha vitt guld. Där för testade vi flera olika modeller och kombinationer. Tanken är ju som sagt att man ska ha dessa ringar för alltid. Jag valde tillslut en ring i vitguld, och kommer att ha en vigselring i guldguld blandat med vitguld för att matcha och kombinera det på bästa sätt.

Det fick vi prova på utöver själva rådgivningen, var att testa deras nya funktion, Ring Tailor. Det är  Schalins egna 3D funktion där man ser priser, och kan lägg till och ta bort precis vad man vill😄 Man kan göra i stort sett som man vill, ändra tjocklek, slipning, bredd, lägga till eller ta bort diamanter. Leka med kreativiteten och gör den unik, så som man själv vill ha den.

-Jonas älskade denna funktion! 😍

Ring Tailor gör att man enkelt kan vara sin egna designer. Schalins återförsäljare har precis fått in denna funktion, så fråga efter den hos din närmaste Guldsmedsbutik och se om dom har den.

Jonas lekte min med funktionen och testade sig fram och hittade en design för både honom och mig som i slutändan blev riktigt bra! Han designade sin egna ring och gjorde den lite tunnare och något bredare utifrån sitt egna mått på fingret så att han inte skall märka att han har den på sig.

-Ring Tailor är en gryyyym funktion! ❤️

H28A3568H28A3567

Jonas och jag träffades lite oväntat. När jag som minst anade det så dök han upp❤️ Min långa mörka Indian😍 

Kärleken kom när jag inte letade efter den.

MEN. Våran relation har inte varit enkelt. Rent av stormig periodvis. Inte en enda gång har jag tvekat på mina känslor för Jonas. Oavsett stormvindar, så har jag stått tryggt, stabilt och lugnt i vad hjärtat vill och känner ❤️👊🏻

Redan från första dagen så var det folk som la sig i. Folk i våran närhet som inte ville se oss tillsammans. Hade någon av oss lyssnat på ”alla andra” så hade vi aldrig gett varandra en ärlig chans. pga av föredetta vänner till mig som aktiv försökt att förstöra (även idag🤦🏼‍♀️)

-Men det står vi emot👊🏻

Vi sattes på prov men hittade en ännu djupare relation tack vara dessa prövningar.

I våran ålder har man ett bagage. Det har alla! Ingenting eller någon är perfekt.

Jag var 29 år när jag träffade Jonas. Han 41 år. Ålderskillnaden gör ingenting. Men när man kommer upp i åldern så har man ett förflutet Ett bagage.

-Det är naturligt och hör till.

Jag har min son, och mina erfarenheter. Jonas har några relationer i sin historik och har levt ett liv med turnerandes med Basic i 23 år. (Tror jag)  Turnerer, stora framgångar, med och motgång. Ett ungkarlsliv utan egna barn, eller erfarenhet av bonusbarn.

MEN. Han och Ludvig fann varandra nästan direkt. Ludvig älskar verkligen Jonas, och den kärleken är ömsesidig. Dom där två har an riktigt fin relation. Vilket gör mig så geniunt glad och tacksam🙏🏻❤️

Vi har trots våra stormiga utmaningar med våra olika bagage, min pendling till Öland, jobb, utmattningsdepression,  resor fram och tillbaka och det livspussel som allting medför…. Börjat hitta våran balans. Vi har lärt oss att ”dansa i stormen”

Börjat våran ”vandring” som Jonas sa till mig när han friade.

Han sa: -”Jag vill vandra med dig,  Nu och för alltid”.

Det han sa till mig när han friade är det finaste jag någonting har hört🙏🏻😭❤️ Det går inte att återberätta i ord eller rättvist förmedla i text! Helt omöjligt att göra det på ett rättvist sätt. Jag har inte kännt som jag känner för Jonas för någon annan. Denna kärleken är annorlunda. Jag är också mer sårbar än jag någonsin varit. (Vilket kan vara lite läskigt ibland) 

Han fick mig att VÅGA släppa in kärleken igen. Han har fått mig att våga visa mina svaga sider och vara mig själv i alla lägen❤️ Det finns såklart sidor hos varandra som vi inte tycker lika mycket om. Men i det stora hela är vi ett toppen-team.

Vi kompletterar varandra och vill skapa en gemensam familj tillsammans❤️

7253D450-48AB-44C7-B3B6-C94805AF3F36

Därför ville vi också växla ringarna på ”VÅRAN” brygga nere vid Hägernässtrand.

En mysig brygga nere vid vattnet där vi hade våran förta dejt och spenderade mycket tid på våran första tid….. Det var lika stormigt där nere som livet  kan vara ibland. Lika stormiga vindar som vi periodvis utsatts för😂

-Vi mot världen! ❤️👊🏻

H28A4641

H28A4659

H28A4658 H28A4652

-Hur fina blev dom inte? Vi är SÅ nöjda!😌🙏🏻💍

H28A4649 H28A4663 H28A4662

Min Indian! ❤️❤️❤️

F15403BF-46E7-4E7D-AD5F-9542C7A47333

Ja kära vänner…. Går ni i tankar på att förlova/gifta er så kan jag varmt rekommendera Schalins Of Sweden 🌟👌🏻 Bättre service, vägledning och finare ringar hade vi inte kunnat önska oss❤️🙏🏻

F1E2E748-16F4-470D-97D0-9881D6E95260

-TACK snälla Schalins-teamet för denna möjlighet! Ring Tailor funktionen kommer bli en succé och bli minst lika uppskattad av alla andra som av oss🙏🏻 Vi är SÅ nöjda med våra ringar och kände oss i trygga händer hos er❤️

In och kika på deras ringar och hitta deras återförsäljare HÄR 

/My Martens 

Kommentera (24)

Annons

En söndag som inte riktigt blir som planerat…

Godmorgon! 🌲

2D2F0035-0208-4B6E-B85C-8177CB718278

S Ö N D A G ❤️ Inte riktigt en söndag som jag hade tänkt mig. Långt ifrån som jag planerat…. Inte alls som jag egentligen vill. Men kanske börja på något nytt som i slutändan blir något bra….

Jag har precis kommit hem ifrån en långpromenad nere vid Hägernässtrand som ligger ett stenkast ifrån där vi bor. Älskar alla årstider och tycker om när det krispigt vitt under fötterna. Der får gärna koman mer snö för min del ☃️

Det är SÅ vackert här nere…….

-Önskar dig en fin dag❣️

66CFDCAE-4D8B-4CF0-9AC8-31119212D1CF

/My Martens

 

Kommentera (2)