VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad tycker du om min nya hemsida?

Inlägget innehåller reklamlänk 

568155B4-4D33-4564-AB7D-8A2EFE34C96A

Heeej!

Några frågor, jag verkligen skulle uppskatta om du svarade på ☺️🙏🏻

❓Spelar det dig någon roll om jag lägger upp mobilbilder eller proffsbilder?

( Min tanke är att varierar det. Blanda mobilbilder med  bilder tagen med fotograf och egen proffsutrustning…. -Vad tycker du? )

❓Följer du mig på instgram @mymartens? 

❓Vad känner du att du saknar här inne? 

❓Läser du bloggen via mobil/iPad eller dator?

Lite nyfiken, så några korta svar hade jag verkligen uppskattat 🙏🏻☺️

Jag ligger i soffan igen… Det har blivit min nya bloggplats. Några tända ljus, färska liljor på bordet…. Strax ska jag sätta på ”Orange is the New black”

En serie om ett kvinnofängelse som ut inte kan sluta titta på…..  

Idag har jag varit på ett spännande möte. Riktigt kreativt och bra. En ny bekantskap som jag tror att både du och jag kommer lära känna bättre snart 😉 Även varit på kbt. Skönt!

Ibland är terapeuten ”jobbig”, trycker på känsliga punkter, utmanar mig och bromsar mig…… Men även om det är ”jobbigt”, så är det väldigt uppskattat 🙏🏻

Åkte därifrån till gymmet. Lite seg i kroppen, men motivationen är på topp!

Dagens outfit:

Träningströjan från Stronger (HÄR ) Byxorna från Gavelo. Skor Salming .

31244919-0A79-4B94-8A23-59310B5BEA6E

Svettigare än svettigast när jag tillslut avslutat sista delen med 20min på crossfit. Men. Innan jag tränade själv. 

Så tränade Ako. Medan han tränade så körde jag admin 🤓💻

-Älskar när det är ombytta roller 😉 hehe! 

AFFE8563-2DE1-48FF-8226-3F30A690C738

Vill du följa med på någon av resorna?

De tre första ligger uppe nu, och dem som är redan nu den 4 april går att boka i två dagar till 😄 In och läs mer eller boka HÄR 👈🏻

PS: vad tycker ni om nya hemsidan? Jonas har byggt den åt mig❤️ (Tack älskling! )

Vi ska lägga till/komplettera med vissa funktioner. Men jag ville snabbt få upp den så att alla kommande träningshelger och event kan ligga samlade där….

Så att det blir det lättare för dig att hitta dom ☺️

335F4D50-5A3D-4DC0-A1C4-BD968444E149

-Världens sötaste hund! 😍 

Dagens pass: 

💪🏻Rygg, axlar, mage, vader

5 set Latsdrag ​​- ​Hantellyft åt sidan raka armar

4 set Hantelrodd​      – Cabel  drag åt sidan

4 set Sittande omvända flyes -​Sittande Press

4 set Benlyft hängande ​-​Sittande vadpress

4 set Crunch med rotation ​-​Stående vadpress

När jag var klar med detta så skulle jag gå hem. Då gick jag in i Ako som övertalade mig att kliva upp på crosstrainern 20 min. Det tog emot, det gjorde det. Men den sköna känslan när jag var kör!

-halleluja! Tack för pepp Ako!💚🙌🏻

578307B5-6974-4F9B-ABF6-FE53BA123B7F

F9D06E6C-63DC-4955-98A3-F6C571EFDF47

Ibland behöver man den där extra pushen. Den där knuffen i rätt riktning….

Man klarar ofta mycket mer än vad man tror. För min del handlar det om att kliva ut min comfortzone!

Även om jag är pt själv, så uppskattar jag att i perioder köra med någon annan. Det är både roligare och mer utvecklande 😄  

Min morgondos av vitaminer, mineraler och kosttillskott… 👇🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ett avsnitt av serien jag fastande i. Sen sova😴

kram & gonatt

/My Martens 

Kommentera (11)


Annons

En summering av dagen…. Nya spännande beslut att ta. Ren och skär lycka!

Innehåller reklamlänk 

H28A6980

Heeej!

Hoppas din vecka börjat bra! Det gjorde min☺️ Idag vaknade jag. Jag hade inte ställt klockan och det är vardagslyx för mig! Jag jobbar hemifrån just nu. Håller på att strukturera upp lite olika projekt och planera något mycket, mycket spännande! 😉 Om detta går i lås kommer jag att vara extremt glad!

Jag känner mig även starkare fysiskt och känner hur jag blir starkare för varje vecka som går 👊🏻💪🏻

Idag när jag hade vaknat så slängde jag på mig mjukisarna och gick ut på min dagliga PW. Full med energi! 😄 (det är inte så varje dag, vill jag lova… men jag går ändå! ) 

Idag gick jag nästan 1.5 h. Älskar att rensa tankarna och gå samtidigt. Just idag kändes det som om jag kunde gå hur länge som helst!

Det är mycket jag funderar på just nu. Flera beslut att ta och en kittlande känsla av ovisshet. Jag fick en möjlighet och ett erbjudande som jag just nu funderar på och förhandlar om…… ☺️

REFLEKTION :

9C183ED8-A901-4864-8C14-1CB3B3202FF9

Min favvo runda genom ”skogen” (dungen vi tacksamt nog har utanför dörren typ 😉) Är SÅ tacksam att jag har vattnet runtomkring mig. Balsam för själen…..🙏🏻💚

Även om jag inte skriver om det lika mycket längre så kämpar jag dagligen med att hålla ”balansen” för att inte falla tillbaka i min utmattningsdepression. Att bromsa mig själv när jag lägger i FÖR många växlar. Att säga JA till mig själv istället för ”alla andra” 

5BC61962-7234-4BD5-89D5-035CFC6BBB25

 Min kropp la av fysiskt för några år sedan. När jag kraschade, så kraschade mitt immunförsvar. Jag gick in i väggen, fick diagnosen utmattningsdepression och allt gick fel. ( ALLT 😫) 

Immunförsvaret krånglade, vilket ledde till allt möjligt… operationer, en konstant trötthet, en molande ångest varvat med panik-attacker. 

Jag har haft SÅ svårt att förlika mig med det… förstod inte varför jag själv som jobbade som PT, trots min kompetens inte kunde få kroppen att fungera som jag ville (!?!)

Frustrationen blev min värsta fiende! Ju hårdare jag pressade kroppen, ju mer protesterade den… Ju mer stressad blev jag. Ja, du som varit där du vet.

Jag tog mig tiden att landa…. landa för att samla kraft och resa mig igen💪🏻 Resan har varit låååång. Den har inte varit spikrak, tvärt om! 

Jag har haft och har ett fantastiskt team av läkare omkring mig🙏🏻

Några få vänner som stått vid min sida, även när det varit som tuffast. (Ni vet vilka ni är❤️) vissa vänner försvann… från en dag till en annan. Borta. Men andra klev fram. Vänner med stort V. 

Men nu, idag när jag tittar tillbaka i backspegeln och ser både mina med och motgångarna. Framstegen som i början var myrsteg som  handlade om att kliva upp ur sängen. Då blir jag fascinerad över hur kropp & knopp hänger ihop! 😏

Jag var en av ”dom” som tidigare av ovisshet inte kunde förstå de människorna som gick-in-i-väggen! Det verkade ju onödigt tyckte jag ( 🤦🏼‍♀️🙈) Som trodde att jag var odödlig, och att mitt driv att jobba 7dagar/veckan, dygnet runt var något att vara stolt över!  ( Sååå dumt! 🤦🏼‍♀️) 

Idag, med distans till det,  och tack vare fortsatt stresshantering och regelbunden kbt så ser jag annorlunda på det🙏🏻

Jag har kommit ut, rest mig upp på andra sidan. Förändrats. Blivit tacksam för saker jag tidigare tog för givet🙏🏻 Landat i en självinsikt i vad som verkligen betyder något. Hur viktig balansen mellan aktivitet och vila är. Hur viktigt det är att säga JA till sig själv och prioritera sin egen hälsa 👊🏻💚

För första gången på TVÅ år, så SVARAR min kropp! 🙏🏻 Jag känner mig både Starkare & piggare! 💪🏻👊🏻 REN OCH SKÄR LYCKA 🙌🏻🌟 (alltså jag kan inte rättvist med ord beskriva den känslan!!!)  -Underbart! 

H28A6992

REFLEKTION överge till summeringen av gårdagen och dagen 🤗

Nu tillbaka till min lämning på Bromma flygplats igårkväll…

Jag var nämligen lite extra ledsen när jag lämnade Lilleman på Bromma flygplats. Han hade nämligen separationsångest och ville inte åka ner. Det gör så ont i mamma-hjärtat när det blir så.

Jag önskar SÅ mycket att han inte ska behöva känna så. Jag minns själv hur jag slets mellan mamma och pappa, hur ledsen jag var. Hur ont det gjorde. Jag kräktes nästan varje gång av separationsångest när jag skulle åka från min pappa.

Men skillnaden var många. Mina föräldrar var inte sams. Ibland kunde det gå långa, långa perioder innan jag träffade pappa igen. Men som barn så vill man inte behöva sakna, eller välja!

Därför gör det uppriktigt sagt ont i hjärtat när jag ser tendenser till separationsångest hos min egen Lilleman💔

Men både jag och Jonas gör allt och lite till för att vara positiva, och göra det så ”okomplicerat” som möjligt. Hans pappas familj också…. förra helgen var vi på leklandet tillsamman. Spontant och supertrevligt! Han vill ta med sin bror hem till oss igen, det kommer vi säkert få till ☺️

Jag vill bara ge honom dom bästa förutsättningarna….. Ge honom en grundtrygghet så att han aldrig ska bli så trasig som jag själv varit. Jag vill ge honom en enklare språngbräda in i vuxenlivet. (Utan att curla såklart 😌) Men med sunda värderingar, en bra självkänsla och en vetskap om att vi alltid finns där.

Jag älskar denna bilden som jag tog helgen på Jonas och Lilleman ❤️ (#tacksam )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När han landat på kalmar flygplats så ringde han upp och var gladare igen ❤️

Vi pratade en stund och sedan hörde jag honom skratta igen…. -Skönt!!! 🙏🏻

1C30A4E1-4DBB-4CB6-85FD-565B34C87BFC

Min morgonlattè efter PW. 

Jag har fått ett kostchema av Ako. Det innebär att jag inte kan dricka hur många kaffe som helst 😉 (vilket är väldigt bra då jag ofta överkonsumerar ) Men denna kaffe gör jag då och då… Då njuter jag med andakt 🙏🏻 Min ”ranson” tillåter 1dl /dag. Jag har i knappt hälften i denna. Skummad havremjölk! -SÅ gott 😍

Jag använder en mjölkskummare för någon hundra-lapp ifrån Campadre HÄR  👈🏻 ( Sök på kök/köksutrustning) 

10CB3838-03E3-4D8B-9397-E024EF3C159B

När jag spenderat förmiddagen hemma och jobbat administrativt så åkte jag iväg till gymet. Crossfit Atum. Jag Käkade lunch med Ako. Körde ett benpass och åkte hem igen.

Styrkan kommer tillbaka, energin och kraften jag saknat i nästan 2 år börjar infinna sig igen 🙏🏻 Jag är såklart inte vid mitt mål. Men jag är närmare idag än jag var igår 😉

Extremt skön känsla och därför ville jag dela med mig av dagens reflektion 🙏🏻

och nu ligger jag hemma i soffan….. Ska strax logga ut och titta på Netflix innan jag somnar ☺️ Ja, en summering av dagen helt enkelt! Högt och lågt, djupt och reflektioner. 

Kram och tack för att du finns 💞

/My Martens 

 

 

Kommentera (4)

Annons

Richmond and Finch köp 1 få 1

This post contains adlinks


1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här

 

Kommentera

Annons

30% på hela sortimentet – Me Anima

I samarbete med Me Anima  Foto: Linda Brolin

H28A6311

Hej Fina!

Hoppas att din helg har varit bra och att du njuter av det som är kvar😌

För en vecka sedan avslutades tävlingen i samarbete med Me Anima. Det firades även med en prova-på-kod. Du får hela 30% på hela sortimentet.

-Såååå generöst!🙌🏻😍

Här nedan presenterar jag produkterna närmare, så nu tycker jag verkligen att du kan passa på att skämma bort dig själv eller någon som du tycker om!❤️

Babyolja och mamma oljan är perfekt för dig som väntar barn, elle precis har fått barn. SÅ viktigt att ta hand om sig själv, både inifrån och utifrån ❤️ Nageloljan använder jag dagligen… Både morgon och kväll 🌟🙌🏻

Den är dryg, räcker jätte länge och räddar mina naglar speciellt nu under vintertider när mina händer lätt blir lite torra 😳 

Här fick jag en ansiktmassage av Katties själv, grundaren bakom denna succé! 🙏🏻 

34BD861F-E7A9-4193-8035-1E9DD9875578

H28A6559

Me animas oljor kladdar inte och absorberas lätt av huden, dryga och näringsrika, ekologiska och vegan, tillverkade i Sverige med välgenomtänkta recept.
Vi använder oss av 100 procent rena eteriska oljor för högsta kvalitet. Basoljorna består av kallpressade vegetabiliska näringsrika oljor som är vårdande och uppbyggande. Alla våra produkter berikas med E-vitaminet Tocoferol som är ett naturligt konserveringsmedel och som har en bevarande effekt på huden.

 

Moisturizing face oil
En ansiktolja som är fuktighetsgivande och balanserande för huden. Används fördelaktigt som serum under dag eller nattkräm eller separat. Hjälper att balansera hudytans talg produktion med kombinationen av ingredienserna. Har en lugnande effekt mot rodnader. Ger en fin slät hudyta och lyster med bättre elasticitet, ger huden en skyddande effekt mot kyla och vind.
Applicera efter rengöring morgon och kväll före dag eller nattkräm, eller efter behov som den är. Fördelaktig efter ansiktsvatten då huden är lite fuktig

untitled-0059

Anti ageing face oil
En näringsrik ansiktsolja som har förebyggande egenskaper för rynkor. Används när huden känns torr, fuktfattig och behöver mer lyster. Är en mjukgörande boost. Används fördelaktigt som serum under dag eller nattkräm eller separat. Anti-ageing faceoil kallas kärleksfullt för ”anti tant”.
Applicera efter rengöring morgon och kväll före dag elle

r nattkräm, eller efter behov som den är. Fördelaktig efter ansiktsvatten då huden är lite fuktig…

untitled-9830

Alpha for men 3 in 1 
Används med ett eller flertal pump beroende på användningsområde. Glöm inte bort att skydda din hud vid rakning. Rakning sliter på huden och är du känslig, blir din hud lätt irriterad och i värsta fall inflammerad. Skydda huden genom att se till att den är fuktig och mjuk. Använd oljan dagligen, både morgon och kväll och gärna strax innan du rakar dig och se till att du har en vass hyvel.
Ditt skägg behöver också vård. Oljans egenskaper gör den utmärkt även för ditt skägg. Applicera i fuktigt eller torrt skägg och fördela jämnt, lite i taget, så du inte överdoserar. Oljan är dryg, skäggolja, ansiktsolja, hudolja, after shave,
Applicera morgon och kväll eller vid behov, gärna på fuktad hud efter rengöring eller dusch. Oljan kan också användas som en booster/extra serum under din dag/nattkräm.

untitled-0012

Nourishing nail oil  ( jag använder min dagligen!!! -Bästa!😍 )
Näringsrik och mjukgörande nagelolja av både nagel och nagelband. Utmärkt för trasiga nagelband vårdar och stärker. Motverkar torrhet
Masserar in par droppar nagelolja på nagelroten och naglarna, det får dina naglar att bli starkare och tåligare, upprepa efter behov. För bästa resultat rekommenderar vi varmt även att smörja före läggdags då dina händer vilar under natten från vatten, tvål och diskmedel. Torra naglar, såriga nagelband även känslig och irriterad hud.

untitled-9928

 

untitled-9929

Lavender body oil
Återfuktande, vårdande näringsrik kroppsolja/bodyoil med Lavendel som är både rogivande och lugnande med mjukgörande egenskaper för huden. Är den perfekta olan efter sol, klåda.
Passar även vid massage. Applicera morgon och kväll efter behov. Utmärkt efter dusch eller bad när huden forfarande är fuktig

untitled-9981

Energizing body oil :
Energigivande och näringsrik kroppsolja/body oil med Ingefära, Olibanum och Bergamott som tillför energi med mjukgörande egenskaper för huden.Är vår detox olja.
Passar även vid massage. Applicera morgon och kväll efter behov. Utmärkt efter dusch eller bad när huden fortfarande är fuktig

untitled-9959

Eucalyptus body oil
Boosta före träning eller ömma trötta muskler med kroppsolja/body oil innehåller Eukalyptus, Bergamott och Pepparmynta som är uppiggande, välbefinnande och fokuserande med mjukgörande egenskaper för huden och trötta muskler.
Perfekt före eller efter träning. Utmärkt vid massage. Applicera morgon och kväll efter behov. Utmärkt efter dusch eller bad när huden fortfarande är fuktig

 

Meditation oil Serenity
Speciellt framtagen för att hjälpa våra sinnen att varva ner så att vi i lugn och ro kan återhämta oss och åter fyllas av energi. Den härliga oljans ingredienser, Cederträ, Rosmarin och Ingefära har använts av människor i alla tider för dess välgörande ämnen och dofter. Meditationsoljan använder du när du befinner dig i stressiga miljöer eller situationer och behöver hjälpa din kropp och ditt sinne att inte tappa balansen, eller för att förstärka koncentrationen under yoga– eller meditationspasset.
Rolla partiellt på handleder, tinningar under näsan och ta några djupa andetag av aromaoljan

untitled-0085

Mama oil
En hudvårdsolja speciellt framtagen för gravida och mammor innehåller bland annat Kokos, Ringblomsextrakt, Olibanum och Lavendel som stärker, vårdar och förebygger bristningar på huden före och efter graviditeten, hjälper huden att återhämta sig.
Passar även bra som badolja och till massage. Applicera morgon och kväll efter behov. Även efter dusch eller bad, när huden fortfarande är fuktig

untitled-0055

Baby oil
Me Animas barnolja är speciellt framtagen att passa känslig bebishud återfuktar efter bad, lindra mot skrov och torra fläckar. Barns hud är tunnare och torkar ut lättare var därför uppmärksam om du märker att ditt barn kliar sig. Vårdar, mjukgör och skyddar barnets hud och passar även som bad olja bebis massage och till att tvätta huden med en tvättlapp.
Vår babyolja innehåller endast rena naturprodukter, är fri från parabener (konserveringsmedel) och färgämnen.
Vinnare årets bästa familjeprodukt 2016 i Organic Beauty Award🌟🙌🏻

untitled-9819

Tattoo oil
Med extra mycket Vitamin E som hjälper till att bevara och fördjupa din tatuerings färger och lyster. Vårdar och mjukgör huden, används fördelaktigt på nygjord tatuering, passar även till torr hud. Appliceras på den tatuerade huden efter behov, flertal gånger dagligen….

Ja, hörna, en närmare presentation för varje produkt😄

! In och shoppa HÄR 👈🏻 med koden martens som då alltså ger hela 30% rabatt.

Kram kram💞

/ My Martens

 

Kommentera (4)

Annons

För eller emot Fortnite?

HInnehåller reklamlänk till Power Woman

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min två ❤️❤️

En helg med kvalitetstid, bus och lek står på schemat 🙏🏻

Lilleman landade igårkväll. -Så mysigt!

Imorse spelade vi Fortnite. Jag har varit emot det vääääldigt länge!

Försökt att hålla Ludvig borta, men för ett halvår sedan gav jag med mig…. Nästan alla hans kompisar spelar, och det blir ju en typ av umgänge mellan dom även online….. Så jag gav med mig. 

Men försöker ändå att begränsa tiden. Jag försöker även att ha kontroll och se till att dom han spelar med är ”snäll”. Vilket är lättare sagt än gjort 😅

Så imorse spelade jag MED Ludvig, för att lära mig och förstå……. och sätta mig in i det.

-Galet svårt!!!!!

-Hur är din inställning till fortnite? För eller emot? Har du satt stopp för det? Dela gärna med dig 🙏🏻

91BA7288-18DC-408F-8F6D-147C2050BEF0

Jag är såååå dålig på fortnite! 😅🙈 Jag blir ”nockad” av ungar som är typ 6 år gamla?! (Vilket Ludvig tycker är jääääätte kul) kolla min min, jag är såååå koncentrerad 🤣

542E27C9-0CA5-421D-AE56-7B131C83CAEE

Vilodag från gymmet idag…. Lite ”tråkigt”, men välbehövligt 😅

Tog ändå en låååång pw nere vid vattnet, innan Lilleman och Jonas vaknade🙏🏻  

1 dryg timme, och ca 7 km. Så inget supertempo, utan ett ”skönt” tempo med fokus på att kopla bort allt och bara njuta av naturen, lugnet, och naturen💚

H28A6883

Måste erkänna att jag verkligen älskar min ”skidjacka” som jag just nu använder när jag är ute på mina promenader 😅 Finns även i rosa och med matchande byxor för den som vill….

-spana in hela sortimentet HÄR 👈🏻

/My Martens 

Kommentera (23)