VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ragdollkatterna Stina & Sture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mina ragdollkatter Stina & Stur!

Finns det något mysigare sällskap? Två hårbollar, en indian (också en hårboll) hehe! och min Lilleman! Det är min familj det.

Ren och skär kärlek.

Alltså tänk att det skulle ta mig 30 år att uppskatta ”rätt” sak. Intressant det där…. Mer om det i ett annat inlägg. Nu vill jag stolt berätta att mina katter har blivit bokade för sitt första jobb… hehe! Spännande!

Vilket vi ser extra mycket fram emot… Fortsättning följer… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mjau från oss!

/ My och kissarna 

 

Kommentera (5)

Annons

Hej från bilen…. Nu gymmet!

F969B44D-D72D-4F34-B311-64F16E8913F2

Godmorgon!

igårkväll när jag kom hem så loggade jag ut. Loggade ut från dator, mobil, måsten och bara släppte allt.

Typ nästan, förutom ett tredje världskrig mot SAS när det (SOM VANLIGT) inte gick att boka ensam åkandebarn biljetten offline . Grrr, morr, suck, pust och stön! Jag ska snart sätta mig i telekö och ta tag i detta mycket irriterande problemet! ( skäms SAS! det är 2018 och detta ”tekniska” problem har kommit till och från i TIO månader!!?!) 

Nåväl, efter det så loggde jag ut på riktigt. Somnade på två sekunder när jag väl hade lagt mig. Jag är i en lite bättre sömnpeiod nu. Jag vaknar fortfarande på nätterna, men jag får iallfall fler timmar sömn pär natt… och framförallt så känner jag mig piggare nu. Energin börjar komma tillbaka.Jag är inte alls som tidigare, men betydligt piggare nu än på länge. Så jag vilar i att det är ytterligare ett framseteg påväg tillbaka….

Att det är VÅR,  fint väder och går mot varmare tider… ja, det hjälper ju till en del 😉 

Nog om det.

Igår hängde jag med Sabina i studion. Vi spejar in podd för fullt. Denna veckan släpptes det aldrig något avsnitt. Denna veckan var det ett uppehåll. Men nästa vecka är vi igång igen. Då rullar det igång igen med nya, färska avsnitt där vi pratar om skönhet, utomhusträning, myter och trender, och fortsätter på tisdag som vanligt =)

För dig som inte lyssnat än, in och lyssna HÄR 

1E0B889A-6DDF-409E-B0E4-3CEC93B35B49 EE2776AB-E293-4CE4-ADA7-6FB193775B79

Följt av möten, panering och struktur inför kommande projekt! Vilket resulterade i att jag förete muta mig ifrån att laga och handla mat och istället valde en snabbvariant på en lokal liten indisk resturang nånstans i närheten där vi bor. Det är charmen att bo en kvart ifrån stan. man kan vara ELT anonym, typ.

Vi har varit på denna resturangen några gånger. Folktom… med trevlig personal och fantastiskt god mat, som dessutom alltid räcker till en lunchlåda till mig. Hoppas att den inte är HELT folktom, så att den inte lägger ner då denna räddar mig från spisen föeradagar i veckan när det är lite mycket…. hehe! 

83683351-2113-4E5A-9730-7711947E4F09

Ett av mötena var extra givande. Träffade en rolig, driven och inspirerande kvinna.

men…. -OMG vilken almanacka!!!

Förutom att den är snygg och kommer ifrån LV, med matchande bling, bling väska från samma….   så var kalendern  helt j*vla fullproppa OCH fullbokad!

-Busy woman togs just till en ny nivå! hehe! 

 

B48CCA5B-F79E-4920-9C47-F04A23911C97 2EAAB812-DBBA-4DC9-884C-168C5E154FB0 835034FA-DD9D-4790-9A74-B7C55D0FFB5D

Hemma avslutades dagen med mys med kissarna och Jonas…. Jag har känns att jag inte riktig hunnit med här inne sista dagarna! Hoppas att du har lite överseende med just det. Otroligt mycket för att vara jag,  just nu.

Lanseringen av min Grönskasboost och allt vad den innebär. Nya projekt och spännade saker på G…

Nu har banne mig vinden vänt!

Nu när du läser detta så har jag precis kommit fram till Gymmet, där jag ska möte upp Pt Staffan och köra ett pass! OBS, jag stod parkerad när jag bloggade… hehe! så inga onödiga kommentarer kring detta. Klockan är strax ca 06:20 och jag var lite tidig till gymmet, så jag satt kvar i bilen och bloggade till dig istället =)

-Hoppas att du får en underbar dag!

Stor kram

/ My Martens 

H28A9947

 

Kommentera (2)

Annons

Hipp Hipp HURRA för världens bästa Bobby idag!

Hipp hipp HURRA för Bobby idag! Det firar vi genom ett samarbete och en kampanj för Superhair! 

475A9827 475A9828

Hipp Hipp HURRA för världens bästa Bobby idag! Stort GRATTIS på födelsedagen! 

Alltså Bobby. Man kan nog dömma honom utefter sin välpolerade yta, sin bransch som båd influenser och frisör. Men ärligt talat…. han är unik! Han är en vän med hjärtat på RÄTT plats. Han är en person som alltid sätter alla andra före sig själv, han värnar om att ALLA ska må bra.

Han är omtänksam mot alla han möter. Kunder, kollegor, främlingar, vänner… uteliggare. han har tex en tiggare som han regelbundet går ner och besöker och lämnar mat, shampo, och annat till. Hon tittade på mig när jag var ed sist och trodde vi var gifta! haha! Då stannar han till, tar up en bild på honom och Jimi och visar henne den. han tar sig tiden. han tar sig även tiden att stanna up och le och hälsa på folk han möter. han är generös med spontana, ärliga komplimanger. Han är genin, han är på RIKTIGT!  

Han älskar barn mer än någon annat. När tiden är rätt så kommer han och Jimi att bli världens bästa föräldrar! undertiden tar han hand om alla andras barn…. Om jag tex ska på ett läkarbesök så erbjuder hans sig direk att ta Lilleman under tiden.

Lilleman ser upp mycket till Bobby. 

475A9817 475A9726 475A9716

Förutom hjärtat på rätt plats, och en lojalitet som få! Så är han också entreprenör.

Bara det bästa är gott nog för Bobby. Kvalitet och resultat är super viktigt! Därför har han tagit fram Bobbys Superhair, DÄRFÖR har jag efter övertygelse och med resultatet på mitt egna hår valt att bli amabassadör och dela med mig av detta till dig! Hårnäringen har Boby tagit fram tillsammans med experter. Alla ingredienser är till för att bästa ditt hår, din hud och även dina naglar. Med Bobbys bransch erfarenhet av alla typer av hår och över 20 års erfarenhet så har han tagit fram denna superlösning!  En hårnöring som verkligen fungerar. En hårnäring som blivit en succé genom att varje nöjd kund berättar och delar det vidare.

Mitt hår före/efter.

Det var tunt, stripigt och hade gått av. Allteftersom det växer ut så får vi klippa bort mer och mer… 

IMG_2310

Kolla in denna skillnaden.

Förstår du att jag verkligen brinner för mitt ambassadörskap för en produkt som är helt oslagbar OCH dessutom tagits fram av världens bästa BOBBY, mannen med ett hjärta av guld och en ödmjukhet som få. 

IMG_9644

DET är en oslagbar marknadsföring, när man själv upplever ett starkt resultat. Då berättar man det för sina vänninor, kollegor osv .

Mitt egna hår har blivit MYCKET starkare, friskare och tjockare igen. Min kvalitet har blivit SÅ mycket bättre. För första gången på drygt tio år så kan jag variera med och utan extensions och trivas utan.

-DET är en magisk känsla! 

Jag rekommenderar att äta dubbel dos första två veckorna, sedan enligt rekommendation. Sen kommer du att se resultat redan inom 2-3 månader. Men för MAXIMALT resultat bör du äta ett år.

Många av oss skandinaver behöver denna typ av näring. jag är en av dom!

Vi har just nu en kampanj som vi sätter igång! Det är ju ändå fredag! 

Använd min kod my30 så får du 30% 

my3fr2 Så får du ta tre men betala för två! 

lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

Du kan beställa HÄR  

kram kram

/ My Martens 

Kommentera (18)

Annons

Därför ska du anlita en PT (Som passar DIG och DINA behov)

D45103ED-3B8F-43A3-B93F-A2CEF8D92AE9

Hej kompis!

Imorse var du och jag. Och PT-Staffan. Tiiidigt.

Ni hittar honom  HÄR på instagram

Jag stirrade på bandet och insåg snabbt att Staffan planerat intervaller. Shit, den där kaffedejten vi styra upp precis innan vi skulle börja, var en mjukstart!

-SHIT vad tungt!!!

Det var inte alls det som jag själv hade hoppats på! haha!

Just, DÄRFÖR så har jag anlitat Staffan. jag behöver otroligt mycket pepp och stöd rent mentalt. Jag är påväg TILLBAKA. både fysiskt och psykiskt.

Jag behöver någon som får mig själv att lägga i en växel till. Någon som finns där och puschar mig till att utmana mig själv lite mer. Alltså jag skulle kunna skriva en hel bok om VARFÖR man (dusch majoriteten av svenska folket)  borde anlita en PT.

Nu är ju jag själv PT. Men även jag behöver stöd och pepp. Jag ser det som att det är en investering i sig själv. Det blir likt en utbildning, en kunskap om dig själv och din kropp som du allt kommer att kunna ta med dig. Det blir en utbildning i hur gym-maskiner fungerar, en övninsbank av övningar som du alltid kan ta med dig. Bredda perspektiven, se möjligheterna istället för svårigheterna. Lära känna dig själv bättre. Hitta det som driver just dig. Med en öppen dialog med en personlig tränare kan du utvecklas enormt. Även om en ”hat-kärlek” ofta uppstår… hehe! 

Sen är det SUPER viktigt att DU hittar en PT som passar just DIG. Personkemin är a och o! Precis så som du vill ha ”rätt” bankman, ”rätt” frisör osv. Du ska hitta någon som passar dig och dina behov! 

522F455E-2260-4976-BCCF-E1A094C3BAA0 21448339-C3C5-4F21-8522-BFAAAB90D90B E51C8587-7039-456F-BEAA-4A2BF3780A78 E90A0BFA-EE67-4F9A-9196-506F60D68722

Sen är det ju såhär…. Beroende på vad just ditt personliga mål är. Att bli starkare, att bli rörligare, eller tex en viktreducering som är extremt vanligt.  

Om du träffar din PT och tränar låt säga 1-2 gg/veckan. Så är räcker inte dessa två tillfällen  för att uppnå dina mål. Utan en BRA pt ska förse dig med verktyg som du sk alära dig att använda utanför just PT passen. Verktyg som ska hjälpa dig att uppnå just dina personliga mål. MEN, om du själv inte använder verktygen så händer ingenting.  Du måste göra jobbet. Precis så är det för mig också. jag hittar stöd och inspiration när jag tränar med Staffan =)

hur är det för dig? Har du tränat med pt? Vad är dina erfarenheter ? Berätta gärna….  

B2FBE4AE-DD85-4F65-96FD-3171B36938A5

Nu måste jag logga ut, lämna stan för att köra mot Södermalm där kreativiteten ska flöda några timmar i poddstudion , tillsammans med Sabina =) Jag är nöjd med morgonens pass. BÄSTA känslan faktiskt. Jag älskar att träna tidigt. Då är det lite folk på gymmet, minimala köer och jag har fått det gjort. Det är så skönt att släppa det sen. Istället för att det ska ”hänga över mig” resten av dagen. Men det är är såklart olika. Jag gillar morgonträning just nu. Skit i ad jag gör och hitta ett sätt som funkar för just dig!

Kram kram

/ My Martens 

Kommentera (4)

Annons

Vårkänslor….. A men inte B.

8F7894E6-D1D9-41A0-86C3-E868105757E8

 

Godkväll fina!

Idag är det vår på riktigt här uppe i stockholm. Solen skiner, fåglarna kvittrar och varaenda uteservering är knökfull! Människor överallt, parkerna är fyllda av folk som kör utomhustränig. Det känns som om alla ler mot en. Hummöret är generellt sett mycket bättre, det känns lixsom som om alla är glada.  Det måste ju bara vara värmen, solen och ljuset som gör ”den” skillnaden? 

Däremot såhär på kvällskvisten så blir det kallt. Kyligt värre. Men det stopper inte min kvälls PW. 1.5 h igen. Jag har lagt i en växel till. Men i MITT tempo, utefter MIN dagsform. Super viktigt för mig. Jag är i en ”bra” period. Jag är medveten om det och försöker att stanna upp och njuta av just det…. Ett sett i taget. Vissa dagar tränar jag själv, andra dagar med Pt-Staffan. Kul med kollega. Även för mig som pt så är det lätt att man fastnar i samma övningar. jag behöver dessutom otroligt mycket stöd mentalt.

-Så tack som f*n Staffan! 

Såhär såg min kvällsutsikt ut. jag har hittat en perfekt PW runda som jag kör just nu. Visst… lite grått och trist. Men så stilla, tyst och rofyllt. Inom några veckor så kommer grönskan att explodera. SOM jag längtar!!!  

94C60C57-8655-4BE9-8B8A-FF1ABD8A174F 591DCE29-45A4-4928-AB36-9AB752BC9D7A FE78158D-E677-4E9D-BC54-AA68F34BF308

Denna veckan har jag hållt på med ytterligare ett ”hemligt” projekt. Förutom min Grönsaksboost så håller jag på med lite andra grejer. Vissa av er eldar upp er när jag säger A men inte B. Men allvarligt talat, det är ju så livet ser ut…. Man börjar med ett projekt, ”ror hem” det, sen pratar man =) Så håll tummarna för att jag ”ror hem det” så kommer en uppföljning….. hehe! Nu ville jag mest kika in och säga hej! Hoppas att du också fått njuta av lite vårkänslor idag!

Kram och gonatt

/ My Martens 

 

 

Kommentera (7)