VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tezz kom och hälsade på…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mina två ❤️❤️

Mysig promenad längsmed vattnet… på jakt efter änder att mata. Men dom var inte där……. konstigt  vi hittade två vackra svanar istället ☺️ Så skönt med frisk luft. Även om det var kyligt! 

Plötsligt kom det upp en tennisboll ifrån vattnet. Sådan lekta ALLTID Tezz med ❤️💔

Hon var med oss på promenaden på något konstigt vis…… ❤️ Kram

/My Martens

IMG_8888 IMG_8900

Kommentera (4)

Annons

Missa inte kampanjen hos Skip Nutrition just nu =) Kod MARTENS

 

I samarbete med Skip Nutrition 

 

475A0190

 

Hej igen! 

Vill göra en påminnelse om pågående kampanj hos Skip Nutrition Deras viktkontroll paket som hjälper ämnesomsättningen på traven. Ger den en extra skjuts, minskar sötsuget och gör att du känner dig piggare och får mer energi! Jag själv har precis börjat äta dessa…… Stay tuned 😉 

Du kan nu beställa detta för 499:- ( ordinarie pris är 826:- )

Uppge koden MARTENS för att ta del av rabatten 

 Klicka HÄR  

IMG_8466

Kram / My Martens 

Kommentera (1)

Annons

Five finger death punch. Multi Mammorna, legobygge, ölandsvecka..

IMG_8878

 

Godmorgon fina! hoppas att du sovit gott! Inatt har jag sovit bättre än på hela veckan… så skönt! 

Här ser du min bleka, trötta uppsyn…. Inget smink, helt oredigerad. 

Jag är VERKLIGEN inte mig själv just nu. Orkeslös, trött, känslig. 

Det tar tid efter operationen. Jag VET. Jag har verkligen gett mig den tiden. Vilat mitt på dagen. lagt mig ner när jag behöver. Några enstaka utflykter sedan jag kom hem från Malmö och operationen. Annars har jag hållt mig hemma.

MEN, att vara passiv, stilla och hemma så mycket,  det tar också på psyket. Det sätter igång min hjärnspöken och jag blir stressad inombords, får prestationsångest, känner mig otillräcklig och får ångest….. 

När Lilleman är med hemma så  fungerar jag bättre. Så när han kom upp hit kändes det MYCKET bättre.  Ångesten minskar. Konstigt det där…. Mamma intuition? 

Han distraherar mig med sin söta lilla uppsyn, sin nyfikenhet och sin underbara naturliga personlighet. Tänk vad Lilleman gör med mig… han gör mig både sårbar och stark. På samma gång. Min älskade lilla unge!

Måste visa vad han byggt ihop. Helt själv. Han är så stolt när han  klarar det.

Han brinner för att bygga, både efter ritning men även free-style. Hemma hos Jonas så har vi inte så mycket leksaker, än. Några böcker, och pysselblock. Jonas playstation, med spelet Cars 3 som han fick för några veckor sedan. Så nu fick han köpa en legosats att börja bygga på. Jag trodde (hoppades) att den skulle ta några dagarna att bygga ihop… haha!

-Det gick snabbare än snabbt!  Lego är verkligen dyrt! 

Denna uppsättning kostade 550 minus nån rabattcheck jag lyckades anskaffa. Sååå synd att jag inte sparat allt mat lego, sedan JAG var liten. Vet inte vart det tog vägen… 

Vi ska åka ner till Ölan imorgon. Jag ska köra ner. Jag är lite nervös inför det. Jag har bara kört in till stan (14-17 min), och hoppas inte att jag ska få ont av att köra så långt… Men vi kommer köra med god marginal, och utan stress så vi kan stanna så mycket vi vill och behöver. 

Lilleman ska få plocka ihop en lite låda med leksaker som vi tar med upp nästa gång. Mina mamma-veckor är vi oftast här uppe på helgerna. Sen kommer ju loven osv.. så det är lika bra att bunkra upp med lite olika leksaker, och några outfit så han känner sig ”hemma” när han är här. 

IMG_8876

IMG_8875

Igår var han med mig och Åza på I LIKE RADIO , med Multi Mammorna 

Han var SÅ duktig. Busade med allt och alla, och testade att prata i mikrofonen.. Visst avbröt han då och då. Men jösses vad impad jag är överhans tålamod. Han är ändå 6 år…. det kryper i kroppen i den åldern. 

IMG_7758

IMG_8872

Five Fingers death punch var på plats.

Jag skrattar när jag skriver det för kunde verkligen inte uttala det först igår.. Dejt gick bara inte. jag blandade ihop orden och skrattade för mycket. Idag kan jag uttala det 😉 

Ett helt gäng med fans som hade vunnit möjligheten att sitta med unde intervjun samlades och lyssnade. Allt lika kul med besök uppe på MTG. Åza hade tagit med sig en flaska bubbel. Jag själv dricke inte just nu…. Så när vi åkte hem för fredagsmys och idol så hoppade Åza in i Bandit studion och tog en AW  =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag strax göra brunch till killarna. Sen ska jag planera veckan.  

Jag behöver förbereda mig inför Ölands veckan. Den tar alltid emot. Det går inte att komma ifrån. Just därför behöver jag schemalägga hela veckan… För att inte tappa strukturen helt när jag kommer ner =) Idag är det grått, regnigt och kallt.. vi kommer stanna inne och mysa nästan hela dagen. Pyjamas, spel.. och tända ljus! 

Vi hörs senare! kram

/ My Martens 

Kommentera (2)

Annons

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

12019384_749831358454307_1968169842_o

 

Godmorgon!

Idag saknar jag min blomsterbutik, My’s Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett litet blomstertips. En av dom vanligaste frågorna som jag fick som florist denna årstiden… 

-Hur får jag min cyklamen att överleva

Först och främst så beror det på om du vill ha din cyklamen inomhus eller utomhus. Att tänka på, en cyklamen trivs lite svalare. Därför rekommenderar men den som i höstplanteringar nu under hösten (innan det blir minusgrader, så detta tipset kommer nästan försent… )

 Denna lilla charmiga växt, klassades som ”tant blomma” för ett par år sedan, men har vuxit sig stark senaste åren och är numera med i varenda inrednings/blomster tidning som en utav top tio i trend toppen! Trendig eller inte… jag älskar den!

Om du vill ha den utomhus i en sammplanetring ska du tänka på att inte bryta sönder rötterna på den när du planterar ner den med andra växter. Ställ den på ett fat så att den får dricka vattnet UNDERIFRÅN innan du planterar den. Cyklamen är ganska törstig, så sätt den helst inte med succulenter/fetbladsväxter som inte är törstiga. Den fungerar bra med, ljung, silver-ek, silvergirlang och murgröna tex…  Undvik full sol. I solen blir den lätt trött och slokar och kan uppfattas ”hängig” Plocka bort vissna blommor allt eftersom så att dom nya får en chans att komma fram.

Om du hellre vill ha den inomhus så fungerar det också. Undvik att ställa den för nära en öppen spis, en värmepump eller i fönstret ovanför att element som står och eldar värme. Återigen, cyklamen trivs där det är lite svalare.. 

För att lyckas med din cyklamen inomhus, så ska du hålla en jämn vattning 1-2 gg/veckan beroende på rumstemperatur. Vattna cyklamen underifrån, låt den stå och suga åt sig utav vattnet ifrån et fat eller en djup tallrik ett par minuter, ca 10-15min. (kallt vatten) Den vill stå ljust placerad, men alltså inte på ett fönsterbräde med ett armt element under. Ställ den hellre på bordet isåfall… När jag skriver ljust så menar jag inte sol-ljus utan att den får dagsljus, då solen kan trötta ut den. Håll efter den genom att hela tiden ta  bort vissna blommor så att dom nya får en chans att komma fram. OM den får en lätt gulnad i bladen så är det ett tecken på förryckte vatten, låt den då vila några dagar extra innan den får vattendra ifrån ett fat igen.

När den sen är överblommad och lite tråkig kan du blanda ut vattnet med lite flytande blomsternäring för att ge den den där lilla extra energin så att den blommar om igen =)

-Lycka till!

12025718_749831715120938_1230253434_o

Kram

/ My Martens

Kommentera (7)

Annons

ALDRIGENSAM – Viktor Frisk

 

// INTE SPONSRAD//

Bara väldigt stolt, glad och tacksam för att Viktor gör det han gör! 🌟

IMG_8845

Godkväll!

Nu vill jag lyfta någonting väldigt viktigt❤️

Många har olika influensers, artister och profiler som sina idoler eller förebilder. MÅNGA ser upp till dessa profiler.

Jag själv har flera personer som jag både inspireras av, beundrar och även gläds med. Kvinnor, män. Unga och gamla, svenska utländska.

Viktor är en av dessa✨🙌🏻

Viktor är en person som jag beundrar. Plus att han är Lillemans idol ☺️

Han är ung, driven, kreativ  och genuin. Jag känner inte Viktor särskilt väl. Vi har en hel del gemensamma vänner och träffas på mingel då och då . Men jag gillade honom direkt. 

Det jag verkligen tycker om är att Viktor kan visa sig både sårbar och stark. Han har gjort ett medvetet val att ta ett ansvar som förebild för väääääldigt många både barn och vuxna… genom att vara en förebild för alla som följer honom.

Han har använt sin offentlighet till något bra.

-Något MYCKET BRA!❤️

 Viktor är öppen med sin ADHD.

Hans bok MIN SUPER KRAFT gick verkligen rakt in i hjärtat!

Som mamma…. och själv med en nära relation till ADHD så slog mitt mamma-hjärta dubbelvolter när jag första gången fick läsa ett stycke ur hans bok.

Det var när han och Lilleman tog bilden ovan, då vi alla var hos Bobby.

-SÅ rätt, Viktor!

Samtidigt modig att ”våga” öppna sig, berätta om med och motgångar, rädsla och beröra den kamp som det innebär att leva med diagnosen ADHD!

Men just nu var det inte boken jag ville lyfta fram….☺️

Nu har Viktor gjort ett samarbete som gynnar ”AldrigEnsam” som stödjer psykisk ohälsa.

Ett ämne som jag själv stödjer och lyfter fram då och då….

Mitt senaste år av panikångestattacker och utredningar har fått mig att se ämnet ur ett helt annat perspektiv.

Det är helt okay att inte må bra.

Oavsett vad du har, vilken diagnos du kanske fått… Du är unik🌟 Glöm aldrig det.

IMG_8844

”Viktor Frisk har tagit fram en tavla tillsammans med Wallstars för att kunna belysa det positiva med ADHD. Dom orden han själv aldrig riktigt fick sagda till sig när han var liten eller kämpade mot alla svårigheter.

Ingen sa att viktor att han var unik, fantasifull, brilliant, smart. Det var ord som han egentligen  hade behövt….. Just när kampen var som tuffast mot för honom…

Viktor säger inte att det är lätt än idag men han vill istället för det negativa lägga sin tyngd på att hjälpa dom som behöver det idag.

Att ge hopp till alla oss som kämpar tillsammans med den svåra superkraften !❤”

IN och BESTÄLL denna poster HÄR om du vill 

IMG_8843

Kram & gonatt…

/ My Martens

PS: Viktor har efter uppehåll börjat BLOGGA  👈🏻 igen… 

Kommentera (1)