VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Då & Nu! Killen som jag dumpade efter att han kallade alla ensamstående mammor för andra sortering! Tacksamhet och ett gott skratt!

Då och nu. Reflektion, ett gott skratta… och en enorm tacksamhet Alltså dom här två!

Så mycket kärlek….❤️

 

4F0F1A6A-A025-49FD-BABC-BD2E3AA52BA6

Det finns så mycket känslor som jag skulle vilja omvandla i ord. Så mycket jag vill förmedla…

Ni som känner mig vet att just dessa inlägg har en tendens att bli sjukt långa och personliga 😅😎

Jag känner en enorm Tacksamhet över hur vi har det idag. Hur allt börjat falla på sin plats och jag får uppleva kärlek på riktigt igen. Hur Lilleman och Jonas relation vuxit fram och dom blivit familj. På ett naturligt och ömsesidigt sätt. Långt ifrån självklart! Speciellt inte när man träfar en turnerande artist som åkt runt och spelat med Basic Element i 23 år, det är låååååång tid. En ungkarl uti fingerspetsarna. Men trots det så hittade vi ”oss”

Just helheten, och relationen mellan partner och sitt/sina barn är också extremt viktigt om man ska bygga upp en familj med någon som har barn sedan tidigare…

-Jonas är världens bästa styvpappa! och världens bästa blivande man!❤️

C92A7908

Jag blev ensamstående med Lilleman när han var ca 12 veckor. Det vet dom flesta av er redan..

Jag var full av hormoner, ammade fortfarande och fick en käftsmäll när livet raserades. Tanken på någon ny man fanns inte på världskartan där och då. Jag behövde landa i att vara mamma, och även ensamstående mamma.

Med åren övergick det i växelvis boende men första året bara med mig, Sedan trappades umgänget upp mer och mer ju större han blev. Ingen lätt period. Men den dagen man då jag skulle börja fylla vardagen med annat de dagar han var hos sin pappa var jätte knepigt!🤷‍♀️ Det kändes så tomt utan Ludvig och för att fylla upp den tomheten och sorgen så fyllde jag det med jobb. Dygnet runt! Det fick dagarna att på något sätt rulla på…

Jag minns hur mina väninnor puschade mig till att börja dejta. Jag protesterade högljutt! 😂

Jag följde motvilligt med på en fest som sedan skulle bli utgång. jag kände mig SÅ malplacerad! 🙈

-Jag Passade verkligen inte i!  Detta var i Kalmar. Jag minns exakt hur jag kände mig, förirrad!

Jag hade levt med Ludvigs pappa sedan jag var 18 år. ”den där tiden” var förbi, för mig. Singel tiden.

Jag var livrädd för att släppa in någon, skeptisk till alla som visade intresse. ”Alla” haha! 😂 nu lät som att det var hur många som helst, det var det inte. Men det fanns en och annan som bjöd ut till dejt eller visade någon form av intresse.

På stapplande ben så skull jag på min första dejt😝

Den var hemsk! Vidrig, pinsam och fruktansvärd!😂😅😝

 Det tog ytterligare 8 månader innan jag vågade mig på ett nytt försök.

Då träffade jag en ”reko” kille. Bra kille, bra familj, driven och egen företagare. ”En svärmorsdröm på papper lixom” En kille jag började dejt. Jag han aldrig bli kär, men försökte vara mottaglig gör att föröka iallafall 😁

Jag trodde vi var ”på gång”. Men lång historia kort, vi hade setts i nästan 3 månader. Då var min väninna  mer än insatt i vårat dejtande…

Hon var ute en kväll när jag var hemma med Luvdig, och träffade killen. Hon hälsade och sa du måste vara ”XXX”. Hon sa inte mer än så, kallade honom inte pojkvän eller liknande.

Men det räckte för att han tittade förskräckt på henne och utbrast, ( HÖGT inför både mina och hans vänner)

– ”alltså jag är inte tillsammans med henne (mig) , vi ligger bara, alltså på riktigt, alla ensamstående mammor är ju andra sortering och ingenting man bygger framtid med, -Det fattar ni väl?!?”

Hahaha! 😂😂😂Dramat där efter går vi inte ens in på! 😎 Han fick sina fiskar varma. Han ska nog vara glad att han lever som förolämpade mig så som han gjorde framför mina bästa killkompisar som också var med min väninna…..🙈

– Men låt mig säga såhär, vi sågs inte mer.

När vi idag pratar om detta så skrattar vi hysteriskt. Åt vilken idiot som han ärligt talat var. För i min värld (kvinnor från venus och män från mars, tydligen)  Så dejtade vi… exklusivt.  NI vet klassiska saker så som middag, bio, promenader osv. Alltså inte ”bara” det där han påpekade. 

Där och då kröps jag in i skalet igen och träffade ute någon på nästan ett år till. Hade ingen lust!

Men hela den där biten var ny för mig. Att dejta, och vara mamma. Jag funderade där och då mycket på det han hade sagt. Var vi andra sortering? såg man på det så?

-Herregud vad förvirrande!!! Jag önskade att det kunde funnits en handbok för detta…

Det kändes som att vi var ifrån två olika planeter!

Men man lär sig något nytt hela tiden. Jag var singel i nästan 7 år. Någon kortare relation som inte ledde till något. Men jag behövde dessa år. Jag ”landade” i mig själv, och i vad jag står för och vad jag vill ha… I det långa loppet. Det är inte roligt att vara med en ”bad gay”. Verkligen inte!

-Det var jag, Lilleman och Tezz mot världen! ❤️👊🏻

8017C2D4-4603-40EA-86F6-FA999E6190FD

Jag har haft det stormigt nog i mitt egna liv, sedan jag själv var barn. jag ville ha en trygghet, ett lugn och ville träffa någon som kompletterar mig, älskar mig för den jag är (med fel och brister)

Någon som accepterar Luvdig till 100% och tar sig an honom också på ett naturligt sett.

Jag ville också få känna den där fåniga förälskelsen som den övergår och blor en djupare kärlek där jag på riktigt älskar den jag väljer att dela mitt liv med.

Jonas dök upp i en svår period för mig❤️

Hur han lyckades ta sig innanför mina skyddsmurar vet jag inte riktigt??

Men på något oförklarligt vis så lyckades han med det. Han är den enda mannen som Ludvig har sett mig med, han är den första mannen jag släppt in i Ludvigs liv!

-Vilken lyckoträff!🙏🏻

Jag kunde inte önskat mig något annat. jag är så otroligt GLAD, TACKSAM och lycklig över oss och det vi håller på att skapa. Den gemensamma framtid vi just nu håller på att bygga upp…..

-Lucke me!😌

Jag älskar verkligen denna bilden, vi tramsade och flamsade så mycket att jag grät av skratt😂😂😂

Jonas däremot hatar bilden för att hans ben ser långa och smala ut! haha! Men jag älskar ju min långa indians smala ben! #kärlek!

Foto: Linda Brolin

C92A7984

Ville bara dela med mig av detta. Just för att jag själv reflekterat över detta och då och då nyper mig i armen för att försäkra mig om att det är sant. Vi har våra meningsskiljaktigheter,. vi tjafsar precis så som dom flesta andra gör. Men vi har ”det där” Det där som är ovärdeligt!❤️

Så till era alla där ute som är ensamstående föräldrar och sitter fast i ”singelträsket” och precis som jag tyckte att det var sjukt ovant, läskigt, och nästan surrealistisk emellanåt…. 

-HÅLL ut, ge inte upp! En dag står han där…. Mr Right! 😉

Kram Kram 

/ My Martens

 

PS: Tack Linda för dom fina bilderna på oss, du är BÄST!

Kommentera (22)

Annons

Promenad, vardag och möte!

797991E3-1961-40F5-B60F-69569EB4AC6E

Hej fina!

Morgonpromenad på vackra Öland 💕lugnt, stilla och lite svalare vindar. Ludvig leker med grannens barna. Alla är inne hos oss, SÅ mysigt! Jag har suttit vid datorn under tiden och strukturer upp veckan. Mail, samarbeten, och jobb! Nu är semestern över sen några veckor och jag ska ärligt säga att vardagen varit efterlängtad🙏🏻

Semestern var underbar, men vardagen också… Nu ska jag fixa lite fila till barnen och strax kommer Linda. Vi ska planera hösten och dom jobb vi gör gemensamt….. Kul att läsa om eran frukost, fortsätt gärna skriv i förra inlägget ☺️

Kram kram 💕

/My Martens 

Kommentera


Annons

Vad äter du till frukost?

93E580AD-D3C3-4618-9E4C-ED8DD5F0084FGodmorgon!  

Nu måste jag fråga dig….

-Vad äter du till frukost? Hur kan en vanlig frukost se ut för dig?

 Berätta gärna🙏🏻

/My Martens 

Kommentera (19)

Annons

Framme på Öland…

Framme på Öland, Solen och vindarnas ö! 

3033965B-483B-47A8-AF04-7E0F958B783A

Hej fina!

Framme på ön. Bilade ner. Det gick bra men tog nästan 6 timmar. Vet egentligen inte varför, men många traktorer och lastbilar på vägarna….. Imorse var jag med min kollega Sus på möte och planering hos en kund. Ska berätta mer om det imorgon. Stressade in till stan, packade i all hast. Katastrofalt 😂 har aldrig packat så konstigt som idag…… packade för tropisk värme, men insåg ikväll att det var typ 16 grader 🙈 Hmm….

363B4875-612D-4E9D-8CD2-8CA4C6BE63DB 02880CEF-E354-4951-BD9D-7F2950B00E76

Hämtade Lilleman. Hälsade på hans lillasyster som snart är 2 år. Sååå söt liten tös 💕

Vi åkte direkt därifrån till affären. Innan  i lämnade ön sist, för 7-8 veckor sedan så tömde jag allt. Kyl, frys och tog med allt hem till Täby. Så idag fick jag börja om  från början…… Precis vad man vill börja med när man kommer ner efter en lång roadtrip😝

Men väl framme så är det värt det. Vi kommer ha två bostäder i flera år. Så det är lika bra att fokusera på det positiva! Öland är fantastiskt. En vacker dag kommer Ludvig uppskatta min pendling och förstå hela situationen. Det är aldrig enkelt. Men det blir vad man gör det till……

-Värt att tänka på🙏🏻

Solen och värmen har gått hårt åt ön. Torkan är synlig. Men bortsett från det är det vackert….

Ludvig hälsade på starna direkt när vi kom fram till kollberggården☺️ 

24742A0E-C456-4659-B095-42F484FAC7CF 1774779A-A33E-4051-9C4D-1B8D1E532AA7 58378077-D19E-4E96-A164-AD073E1AFCFD

Grannen Wilma kom och visade sista tillskotten. Här ser du 2 av 5 tok-söta kycklingar💕

Nu sover Ludvig. Jag har riggat upp ett ”kontoret” här hemma och kommer jobba härifrån. På måndag börjar Lilleman första Klass. 1:an . Så stort! Ny klass, ny fröken, nya klasskamrater och mer ansvar. Nu börjar läxläsningen, och kraven höjs. Mitt fokus är att han ska behålla intresset och motivation för skolan rent generellt. Denna veckan ska jag föröka gå in honom i ”vanliga” rutiner igen. Nu ska jag krypa till sängs…… Så, gonatt min vän.

-Hör imorgon!

Kram kram

/My Martens  

 

Kommentera (4)

Annons

Såhär kan en kampanj gå till….

Inlägget innehåller reklam…

IMG_6943

 

Godkväll!😃 

Hoppas att din dag har varit bra. Min har gått i ett…. Jag började på kontoret, fortsatte till salongen och utgick därifrån halva dagen. Tilda har gjort det igen, satt i fina extensions så jag blev med långt svall igen. -Såååååå snyggt! 😍🙌🏻🌟

Konstigt det där. Jag loggade in nu ikväll, och läste mina kommenterar. Nu måste vi reda ut detta en gång för alla.

Först och främst, bloggen är mitt jobb, jag driver den i mitt AB, och lever på den. Jag behöver egentligen inte jobba med något annat. Men blor inte stimulerar av att ”bara” jobba med bloggen. Jag saknade team-känslan och kombinerar den därför med Lifestyle🌟 där jag stormtrivs! Jag får utlopp för min kreativitet, jag får kollegor, gemenskap och vi jobbar extremt brett med marknadsföring för både stora och små företag. Jag får också utmaningar, och det är precis det jag vill ha. Utmaningar som får mig att växa och utvecklas.

Jag fakturerar, betalar skatt och moms och tar ut lön ifrån bloggbolaget precis som från vilket jobb som helst.  Jag betalar därifrån mina egna sociala avgifter och allt som hör till, precis som alla andra. Egentligen inget konstigt alls. Men för många så tror man bye att blogg/influenser kan vara ett jobb.

 Det har tagit mig ÅR att bygga upp den, år av hört skit och strategier.  första åren tjänade jag nästan ingenting på den.  Jag har utvecklats enormt under tiden och jag älskar det jag gör och den mediabransch som jag av en slump hamnade i. 🙏🏻😍 Tack vare tv3.

MEN, bara för att man är bloggare så gör man inte reklam för allt. Vissa gör kanske det. men inte jag!

Jag väljer mina samarbeten selektivt. Bloggen är också mitt varumärke. Visst har jag gjort mina misstag, och tackat jag till några konstiga grejer under årens gång, speciellt som nybörjare… Det har jag också läst mig av. Det är en tuff branch, hård konkurrens och med en extremt medvetenhet idag. Branschen har förändrats bara under dessa 6 snart 7 år som jag bloggat. 

 Jag får tex bud dagligen hem. kassar av grejer. Jätte fina produkter. produkter att testa, eller skriva om. Men jag sskriver aldrig om allt detta….

förr var det vanligt att man annonserade i dagspress/lokaltidningar/telefonkataloger. Jag la minst en halv miljon om året på det när jag byggde upp Mys Blommor. Idag använder man nätet och influenser för samma sak. Men man kan genom oss målgrupps-styra det. 

För att göra en kampanj så ses man på ett fysiskt möte, eller mailar/ringer för att diskutera.

Jag tycker bäst om fysiska möten då man får lära känna personerna bakom företaget, och oftast får en bättre relation. OM, man sedan kommer fram till ett eventuellt samarbete som passar båda parterna så kräver jag först att få testa produkten/produkterna först. Just för att veta om jag verkligen kan stå bakom det jag marknadsför. -Viktigt!!! 👊🏻

Men jag har hittat min balans. Jag vet vad jag står bakom och inte. Jag säljer mig inte till vem som helst, för vad som helst. Jag är mån om att mina samarbetspartner ska bli nöjda.

Jag är mån om att DU som läser, som kanske ber om tips eller råd. Eller kanske handlar någonting. Jag är mån om att DU ska bli nöjd. 

Blir du nöjd så stannar du kvar. Du kanske tom berättar för din väninna/granne/syster/dottar/mamma eller någon annan att du beställde träningskläder för halva priset genom mig ☺️ Eller att du vunnit någon av alla mina roliga tävlingar, tex en lyxig spa-weekend genom min blogg….. 🙌🏻

Eller som HUR många som helst har gjort, Hört av sig och tackat för att deras hår blivit tjockt och starkt tack vare Super Hair.  (BÅDE män och kvinnor har fått fantastiska resultat) 

 Företaget får synas och det blir en win-win från alla håll. Om jag däremot ställer mig bakom en rutten mascara, ett värdelöst piller som aldrig ger effekt. Då blir varken du, kunden eller jag nöjd. Då skulle ingen av er stanna kvar. -Är du med?

Är du nöjd så är jag nöjd. 

Ja du…. jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men jag hoppas att poängen går fram. 

Stannar du kvar OCH är nöjd så handlar du igen. Skrivet jag inlägg som du tycker om, då fortsätter du att läsa/följa.

Om jag kan ordna generösa erbjudanden och kampanjer så gör jag någon glad. Det räcker för mig. jag har insett för längesen att jag aldrig kommer att kunna vara alla till lags, det är okay,

Gillar man inte mig eller min blogg behöver man inte läsa/följa mig, svårare än så behöver det inte vara🤷‍♀️ Alla samarbetes inlägg är markerade med samarbete/reklam/reklamlänk. Denna markering står nämligen längst upp.

Så vill man inte ta del av dessa så kan man enkelt skrolla förbi

-Fiffigt va?😉

76586A07-9FF1-4803-9A09-DD26B3F3385B

 Nu till mascaran och varumärket October Stockholm. 👈🏻

Jag skrev ett inlägg igår om detta ( Läs HÄR 👈🏻 )

Jag är imponerad över hur dessa två drivna kvinnor hittat ett koncept med extremt bra produkter som dessutom skänker pengar till bröstcancerfonden💕

October Stockholm är inget multi-bolag. Dom är fortfarande relativt nystartade och slår sig fram på marknaden sakta men säkert…..

Vissa kritiserade att dom ”bara” gav 1 kr till Bröstcancerfonden…. ( ???!) 

Men ärligt talat, om du börjar räkna på en vecka, en månad, ett kvarta och tillsut landar på 1 år. Då gör den där ”lilla” kronan väldigt stor skillnad…

Det kan ju bli hundratusentals kronor på ett år. Det är väl mer än genesröst när man dessutom är nystartad?🙌🏻🌟👊🏻

Tänk om dom stora multi-bolagen och ”jättarna” som omsätter hundratals-miljoner gjorde det…. 

76586A07-9FF1-4803-9A09-DD26B3F3385B

Dessutom kommenterade vissa av att jag färgade mina fransar härom dagen. Någon trodde dessutom att jag glömt bort mitt egna inlägg hällande detta. -Självklart inte! 🙈😂

Jag har testat och utvärderat denna mascara under flera månader. Tillsammans med deras övriga produkter, så som läppstift och läppglans. 

Jag tycker inte att det ena utesluter det andra. Jag sminkar mig inte dagligen, långt ifrån faktiskt. NÄR jag sminkar mig vill jag ha en fyllig mascara som ger volym OCH längd… Men som inte klibbar. Det gör inte denna🙌🏻

-October Stockholms mascara passar mig perfekt!

Jag sminkar mig när jag vill göra mig lite extra fin. Det som är en otrolig bonus är att denna mascaran gör mina egna fransar mörkare..

( läs mitt tidigare inlägg där jag förklarar varför )

Det ena utesluter inte det andra. Bara för att jag färgar mina fransar då och då så slutar jag inte använda mascara när jag vill vara fin, eller ska göra en plåtning tex. Vill du beställa min favvo-mascara eller något av läpp-glans/stiften så kan du göra det HÄR  👈🏻💄💋

Då bidrar du dessutom med 1kr från VARJE produkt till bröstcancerfonden… och det min vän blir mycket på ett år💕

-Tillsammasn gör  i skillnad! 

C92A6178

Och så diskuterades det även om Super Hair 👈🏻

HERREJÖSSES! Mitt hår var helt sönderblekt och trasigt när jag började gå hos Bobby. Jag har att upp massa före/efter bilder på detta.

(googla så ser du också…. ) 

Mitt översta hår var inte länge än 12-15 cm. Det hade gått av. Det var hemskt!

Det fanns ingen längd som var lika som den andra. Jag har nu ätit Superhair till och från under drygt 2 år, Kortare uppehåll då och då. Jag har märkt ENORM skillnad.

Mitt Egna hår har kommit ut en bra bit, och jag kan trivas både med och utan extensions ☺️

För att:

*Det nya håret som växer ut är tjockare, fylligare och starkare än tidigare.

*Bobbys superhair har  betyligt med bioton i sig gentemot andra liklanfe produkter.

*Det växer dessutom snabbare.

*I samma takt som håret växer ut så klipper jag av nästan lika mycket som det har vuxit ut.

*För att sakta men säkert ersätta mitt trasiga, sönderblekta hår med tjockt friskt eget hår.

*Sköter man extensions så sliter det inte mycket på ditt egna hår. Det beror helt på vilken metid man använder, vilken frisör som sätter det och HUR du själv sköter det och vilka produkter du använder. Allting hänge ihop.

-Jag har valt att ha extensions till och från under åren.  Jag älskar’t

*Super hair fungerar sjukt bra, och det håller dom flesta med om som själva provat. 

*MEN, du bör ge det x-antal månader för maximerat resultat☺️ Gärna 6-12månader. 

Samma sak gäller här. Jag slutar inte med extensions för att jag boostar mitt ena hår med hårnöring i kapselform.

-Aldrig! jag älskar variation och tycker att omväxling förnöjer. Vissa plåtningar kräver kort, andra långt hår. Jag är rastlös och behöver förändringar… så extensions eller inte. Jag vill ändå ta hand om mitt egna hår, så att jag får tillbaka fen styrka och längd jag hade fört. Och jag är på mycket god väg… tack vare superhair! 

Jag vet att extensions är dyrt i mångas ögon, och att det är anledningen till att många också hänger upp sig på detta. Det ÄR svindyrt, och långt ifrån alla har möjligheten att unna sig det.

Men varför ska dom som kan/har möjligheten att unna sig det behöva förklara sig?

Det kostar upp mot tio-tusen kr för en behandling. Men nu har jag den förmånen i mitt jobb och yrke att jag har den möjligheten. Så varför skulle jag sluta med det?

Jag menar… kolla mitt svall…👆🏻

-HUR snyggt? ( TACK BÄSTA TILDA för IDAG Och Bobby såklart 😍❤️🙏🏻)

Samtidigt som mitt egna hår växer och har bivit 1o gånger bättre än gentemot första gången Bobby gjorde mig… och tog sig an både mig och mitt trasiga barr 🙈

 Behöver ditt hår boostas med hårnäring för att få fart igen så tveka inte att använda min kod my30 för 30% eller skriv my3fr2 så betalar du bara för två burkar men får tre ☺️

-Du kommer inte att ångra dig! 

-Beställ HÄR  👈🏻

063A7907-71D3-4485-9DE1-13136E5948B8

ja… Det blev ett långt inlägg. Men jag hoppas att poängen går fram. Om du är nyfiken på att ställa frågor gällande samarbeten så går du gärna svara. Så ska jag föröka svara på eventuella frågor imorgon….

Nu måste jag sova. Vi var iväg på en grej ikväll… ( så spännande!!!!) och imorgon ska jag bila ner till öland och Lilleman ❤️

kram och gonatt

/My Martens 

 

Kommentera (50)