VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att åka buss är livet!

Efter bion i lördags åkte Kristoffer med Charlie till fotbollen medan jag och Moa fick ta bussen hem. Jag trodde faktiskt att detta skulle bli jobbigt men det gick nästan helt smärtfritt. Hon gick själv till busstationen, stod där med mig och kikade på bussarna tills vår kom. Då gick hon på, knödde sig före lite grann och hoppade snabbt upp på ett säte. Hon fick bälte på sig och rörde sig inte ur fläcken. Hon hade väldigt stora ögon som spanade runt på allt som vi åkte förbi och efter ungefär halva sträckan somnade hon.

Det värsta var såklart att gå av bussen. Eftersom hon hade somnat fick jag bära henne av bussen men sen blev hon galet ledsen för att bussen åkte iväg utan henne. En tant gick förbi och frågade om hon ville åka buss och ja, hon hade nog inte protesterat om vi hade åkt tillbaka igen men efter några om och men kom vi därifrån och gick hemåt i stället.

Hon börjar bli så stor den här lilla damen, och bestämd!

moabuss


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!