VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sverige i kvarten – bästa laget sedan 94!

Ja, ingen har väl missat att det Sveriges fotbollslandslag nu har åstadkommit är det bästa sedan VM-bronset 1994?! Oavsett hur det går i matchen om en timme alltså. Motståndet står ju England för i denna kvartsfinal och det är definitivt inte omöjligt att slå dem. Jag hoppades på just England så jag hoppas det blir en grym match!

Tidigare i veckan när det spelades åttondelsfinal gjorde jag lite tapas som vi mumsade på till matchen. Det blev bland annat gazpacho, mozzarellarullar, quesadillas och bruschetta. En blandning mellan Italien och Spanien helt enkelt!

Nej, nu taggar vi för match. HEJA SVERIGE!

IMG_20180704_010903_341


Annons

Kommentarer


  1. MADDISENJ.SE 2018-07-07 on 22:14 Svara

    Men så gott och trevligt! Så tråkigt att vi inte kunde stå emot England idag men Sverige har gjort en riktigt bra turnering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!