VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Djurparksbesök

God morgon, god morgon! Så himla skönt att vakna till en ledig dag. Idag är det ju dessutom första dagen på barnens ”sommarlov” och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får ta det lite som det kommer helt enkelt.

I söndags var vi för övrigt i djurparken igen. Vi har ju årskort där alla fyra så vi åker dit titt som tätt. Charlie älskar djur och tycker dessutom att deras lekplatser är väldigt spännande. Moa har precis börjat upptäcka tjusningen med detta med så man får passa på så länge det varar. Nytt för denna gången var deras vattenland, som såklart Charlie tyckte var väldigt spännande. Vi stannade också för att se sälarna bli matade. Moa brukar sova vid den tiden och det märkte vi sedan när vi närmade oss utgången för då satt hon minsann rakt upp och ner i skrindan och sov. Ja, så kan det vara ibland!

djurparken1 djurparken220180701_12232320180701_11494920180701_125922


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!