VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Eurovision Song Contest 2018

Igår kväll var det ju årets final i Eurovision Song Contest. Om man kikade på bettinglistorna var det framför allt Israel och Cypern som var favoriter men det kändes ändå ganska öppet. Sveriges bidrag trodde jag inte på förhand skulle vinna men efter jurygruppernas poäng låg Sverige helt plötsligt tvåa, tätt efter Österrike. Vad hände där? Vi fick upp hoppet lite men det grusades ganska snabbt då Benjamin fick en av de sämsta poängen från tittarrösterna. Tråkigt men sant! Han slutade på en sjundeplats och det är inte så pjåkigt det heller.

Min favorit var dock Mikolas Josef från Tjeckien. För honom var det tvärtom, jurygrupperna kände sådär över hans sköna låt medan tittarna puttade upp honom ganska bra i tabellen och han slutade till sist strax ovanför Sverige, på en sjätteplats. Det är för övrigt Tjeckiens i särklass bästa placering!

Tittade ni på finalen? Vem/vilka var er favorit?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!