VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmrecension: Baby-bossen

01-416699Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull 7-åring vid namn Tim. Om du trodde föräldraskap var svårt innan har du inte träffat Baby-Bossen!

Nu var det visserligen väldigt länge sedan jag såg den här filmen för första gången och därefter har det kanske blivit tio gånger för många i stället. Charlie var nämligen lite besatt av den under en period men det har ju gjort att jag verkligen har hunnit se alla detaljer, alla dialoger och det som händer runt omkring.

Själva historien är ganska gullig och berättad ur en 7-årings synvinkel. Saker som han ser som helt självklara behöver inte alls vara det, och tvärtom. De flesta föräldrar har nog någon gång funderat över vad som egentligen pågår i deras barns huvud och detta blir som en rolig liten sketch av det hela. Det är svårt att beskriva ur ett vuxet perspektiv men ni kan säkert förstå att filmen är full av humor, sköna karaktärer och kanske framför allt fantasi.

Jag har inte riktigt fastnat för filmen lika mycket som Charlie, men den är bra och underhållande och det räcker långt. Om ni inte har sett den med era barn ännu tycker jag absolut att ni ska göra det.

Mitt betyg: 3/5

Originaltitel: The Boss Baby
År: 2017
Längd: 1 h 37 min
Genre: Animerat, komedi, familj
Regissör: Tom McGrath
Röster: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!