VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Presenter till finaste pedagogerna

Att ge presenter till förskolepedagogerna är inte självklart! Vissa menar att det är deras jobb och de får betalt för tiden de spenderar med våra barn, andra vill överösa dem med presenter. Vi har gett mindre presenter eller lagt ihop med andra inför sommar- och vinterlov men i år ville vi ge något eget och speciellt, eftersom barnen slutar där.

Vi har satt ihop ett litet paket till var och en, med bland annat dessa fina nyckelringar nedan. De kommer från PFdesign och jag tyckte texten passade så väl in. De blev dessutom lite mer personliga med deras egna namn på.

20180502_155707


Annons

Kommentarer


  1. Yohanna af Skovde 2018-05-04 on 19:36 Svara

    Vad fint! :)

  2. Mirre 2018-05-05 on 17:37 Svara

    Men oh så fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!