VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Andra gången gillt

Igår morse befann jag mig utanför folkhögskolan här i Fristad för att återigen skriva högskoleprov. Jag skrev ju det i höstas men ville prova igen och hade en plan om att vara väldigt förberedd denna gången. Så blev det ju inte riktigt!

Överlag tycker jag att detta provet kändes svårare men kanske att jag tänkte till lite extra på mattedelarna den här gången. Det är ju inte så väldigt länge sedan jag avslutade matte 2-kursen liksom! Men vi får se hur det går. Det dröjer ca 4-6 veckor innan man får det slutgiltiga resultatet men man kan spana in facit redan på onsdag eftermiddag. Om jag har tur höjde jag mig i alla fall lite sedan förra gången.

Var det någon mer som skrev högskoleprovet igår?

IMG_20180414_075941_321


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!