VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nya Nocco Carnival

I helgen som var passade jag på att testa nyheten från Nocco – Nocco Carnival. Detta är en limited edition, men hur länge den kommer att finnas vet jag tyvärr inte. Jag hittade den i alla fall på ICA Maxi här i Borås men finns säkerligen i fler butiker och kedjor.

Innan jag testade den fick jag höra att den skulle påminna lite om Fanta Exotic och ja, det gör den faktiskt. Den känns fräsch och det är bra smak men jag blir lite fundersam kring hur lik den egentligen är Nocco Caribbean. Jag tänkte jag skulle köpt den och jämfört med men då hittade jag den inte så det blev inte så. En annan dag, helt enkelt.

Är det någon annan som har smakat denna? Vad tyckte ni?

20180407_161544


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!